• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    LED notifications feature is /will be included in future builds of Windows 10. This feature will only be available to those who own a smartphone that has a hardware LED integrated like the Lumia 730, Lumia 735 and Lumia 930.
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Dotaz.
    Lumia 625.
    Stahnu aplikaci od MS a dam synchronizovat a haze mi to hlasku pri stahovani ze "pristup byl odepren"
    Nevite cim to muze byt?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DEJVT: Vcera sem vyzvednul 640LTE z reklamace s podobnimy priznaky ( nabijeni cca 8 hodin, vybiti za 2-3 hodiny a prehrivani v miste sluchatka takove, ze neslo telefonovat = vymena desky ) a nabijena byla pouze nokia nabijeckou ...
    FESTER
    FESTER --- ---
    GILDARIUS: to si budes muset zjistit sam u providera
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    FESTER: takže je možný že v Sao Paulu jsem měl jiného providera než tady a proto to nejde...
    FESTER
    FESTER --- ---
    GILDARIUS: nekteri provideri blokuji zahranici a odblokovani do zahranici se plati extra
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    další dotaz, jsem na služební cestě v brazílii a nejde mi posílat SMS. Přijmout jdou a volat taky. čím by to mohlo být? Když jsem tu byl posledně bylo vše v pořádku
    DEJVT
    DEJVT --- ---
    MODROPULOS: ok dík ;-)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PIKAPRD: Oficiálně nic není. Oficiální je jen to, že něco na podzim bude a nevyserou se na to. Ale co bude je zatím ve hvězdách.
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    GILDARIUS: A já myslel že je to oficiálně, že se chystá L940, L940XL, L840 a L740 a snad ještě L740XL, ale to nevidím tak jistě.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Cityman & Talkman (940, 940XL) a pak Guilin, Honjo, Saana a Saimaa (nikdo zatím neví co to je).

S jistotou lze tedy očekávat nástupce 930 a 1520, ale když se člověk podívá na aktuální nabídku obchodů, tak 830, 730 a 735 se v oficiální CZ distribuci doprodávají (není co kupovat), takže s velkou pravděpodobností bude něco z toho 840 a 740 (+ těch codenames je nejspíš tolik, protože něco z toho budou jejich dual SIM / XL varianty).
    MODROPULOS
    MODROPULOS --- ---
    DEJVT: Shodou okolností svou 635 taky nabíjím nabíječkou od HTC a nic nepozoruju...
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    nějaký info o dalších mobilech ? nebo se chystá jen 940?
    DEJVT
    DEJVT --- ---
    Zdravím,
    vlastním lumii 920. Teď mi v servisu vyměnili základní desku, strašně se přehřívala, baterka šla dolů za 2 hodiny...
    Chci se zeptat, je možné, že pokud nabíjím mobil nabíječkou od HTC, může se to nějak pokazit?
    Popř jaký je rozdíl mezí nabíječkou ac-20w 30 50 60....

Diky za odpověď .-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Vypadá to že už se pracuje na napravení rozmístění některých prvků (nebojte, hamburger zůstává):
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Máte někdo nějakou app na automatické profily hlasitosti pro WP 8.1? Tedy aby se podle času, případně podle místa nastavila hlasitost vyzvánění.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    TOOMIX: Jasný. Ale tak na flashdisk to stejně musíš zkopírovat a než používat telefon ze kterého trčí kabel s flashkou, když si to místo na ni můžu snadno zkopírovat přímo do telefonu, to mi přijde poměrně těžkopádné. Co se týče kapacity tak chápu u telefonů s nerozšiřitelnou pamětí, ale pokud mají SD slot, tak při dnešní ceně karet je přece mnohem komfortnější si přikoupit větší kapacitu (než tahat redukci, flasku, když se chci na něco podívat to připojovat a nádledně používat telefon ze kterého visí kabel...).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAN_F: třeba bych si rád připojil flashku s filmem/seriálem, protože se mi to nechce kopírovat/nevejde se do telefonu ;)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX:
    DAN_F - tak nějak, můj předchozí mobil to uměl a za ty skoro dva roky jsem to nikdy nepoužil. Desítky to prý umět maj.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    TOOMIX: K čemu to potřebuješ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam