• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DIM_
    DIM_ --- ---
    VECTOR: Dal jsi cistou instalaci? Ze zrovna by to zlobilo na Surface...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    VECTOR: Já mám teda jiný tablet (sony vaio tap 11) a desítky jsou tam sice stabilní, ale ovládání a prostředí je místy trochu krok zpět. Na druhou stranu wifi mi na W8.1 zlobila teď jede dobře.
    Kdybych přišel na to jak v tablet módu nastavit taskbar se start tlačítkem aby se schovával a nezabíral místo, byl bych asi spokojenější. Taky je teď daleko těžší rozdělit obrazovku mezi dvě dotekové aplikace, to bylo na W8 krásně snadné.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Jinak teda po tydnu intenzivniho pouzivna Win10 na Surface musim rict, ze je to zabugovany jak prase. Kdyz uspim pocitac a po probuzeni se chci pripojit k wifi, musim restartovat. Nastaveni se shareuje s desktopem fakt podivne, min logicky, nez W8. Zato vsak naprosto logicky nefunguje dotykova touchscreen, nefunguje ani treba dotyka klavesnice ve vyhledavani, je to vzdy na jeden z peti pokusu (restartu).
    Tak nevim, jestli to moc neuspechali... Tablet-wise.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HAWLIS: W10 dostanou časem všechny mobily co měly WP8 a novější, ale nebudou mít continuum a další nové vychytávky, takže to pro ně bude spíš něco jako WP8.2.

V první vlně upgrade na W10 pokud vím L930 nebude, bude tam ale 640, 735 a 830. 930 může desítky teda klidně dostat až kolem vánoc.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MOPIK: tak sem nasel zarucak.. 5/2014... to mi přijde že to mam dýl.. no tim pádem
    a) tolik mě čas netlačí
    b) to me fakt sere, že ty telefony nic nevydržej....

no na webu microsoftu psali u L930, zdarma upgrade na W10 when possible. což mě docela zaujalo.. to myslim že ale nestačí a chtělo by to počkat na telefon, kterej s tim vyjde?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    HAWLIS: blby je, že tě tlačí čas. Pokud by ten telefon nebyl v záruce asi bych počkal s čím se vytasí microsoft s win10 mobile, už jen kvuli podpoře Continuum
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Zvazuji náhradu za L925.. Zacina zlobit signál a nejsem si jistej, zda to mam porad v zaruce.. A i kdyby jo, tak oprava bude klasicky 29 dni, což bez telefonu nedám a aspoň si doma udělám jeden rezervní stroj..
    Koukám na 930... Mate to někdo? Jakej to je telefon? Pripadne jaké jiné doporučujete?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Btw., existujou nejaky propracovanejsi alternativy k Lumia Car App? Tj. aby to odmitalo hovory a sla lepe prepinat hudba? Moje auto nema bluetooth a driving mode je tak nepouzitelny.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: muj názor je, že tohle je auditko o WP a ne o Nokii a jejích mapách. Že s tim nemá MS lautr nic společnýho. Že Lumia by bez MS vůbec neexistovala. Že Nokia jako taková bude telefony zas vyrábět, takže si to budeš moct v klidu koupit třeba s nějakym ultra super lolipopem. A budeš moct dát unbook.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    PSYSBEE: No, stačí si pročíst nastavení B-)

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    TEAPACK: heh .. " Mrkwosoft má stejně zaplej keylogger, takže mrkwosoft heslo mít stejně bude." - to jako fakt nebo jako opravdu??
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ADAMFC: rád si poslechnu tvůj názor, pokud nějakej máš? nebo si jen vyjadřoval flustraci nad dalším dnem bez sexu? :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: Prodej to a dej unbook.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NECROMAN: Na WP nějak nejsou ve storu k nalezení. Tablet ověřím doma, ale mám na něm W10.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Nokie mrtvá, Lumie bude zprasená MS a jejich WIN10, který se obávám, že se nepovedou portovat s kvalitama WP8.1 a k tomu asi přijdou brzo o mapy....

Prodáno. Nokia se zbaví svých map za 2,5 miliardy eur - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/clanky/prodano-nokia-se-zbavi-svych-map-za-2-5-miliardy-eur/

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Zdar, rychly test - funguje vam stazeni aplikace Novinky.cz na Windows Phone a Windows tabletu/PC? Mela by byt dostupna na oboje, ale nejak to lidem blbne.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    VECTOR: TrueCrypt byl spíš ukončen násilím, poslední opravdová verze je 7.1a, která je volně ke stažení na truecrypt.ch, a nedávno doběhl hluboký audit zdrojáků TC, který nenašel jedinou chybu, která by umožnila někomu cizímu otevřít tvoje soubory a audit ještě potvrdil, že TC neobsahuje žádný backdoor.
    Ale i tak, pokud to budeš mít na desítkách, tak je jedno, co tam máš za šifrovací systém, Mrkwosoft má stejně zaplej keylogger, takže mrkwosoft heslo mít stejně bude.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    TEAPACK: truecrypt se uz dal nevyviji a jeho autori sami doporucuji prejit na bitlocker nebo jine reseni.
    pouzivam jeho fork veracrypt, ale pro jiny ucely, na takoveto kazdodenni uzivani je bitlocker imho idealni, sam ti po prihlaseni k C: umi odemknout dalsi harddisky ad.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    VECTOR: Kašli na BitLocker, používej TrueCrypt...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    GILDARIUS: hledá to jen kontakty, kde máš číslo uložený jako Mobile. Pokud to máš už jako "Work", tak ti to nenabídne. Tim bych začal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam