• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HAWLIS:
    BOPA:

a normálni custom alarm to neřeší? Ten jde odložit a snoozovat do nekonečna.....
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    HAWLIS: hmhm...tak to asi bohuzel ne (nevim o tom)
    BOPA
    BOPA --- ---
    HAWLIS: hledám taky něco takového a zatím nic :-(
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    RENDALF: no já bych potreboval upomínat v konrkétní hodinu/minutu a stylem, že dokud to nezrusim, tak to na me bude hulákat.. čili to nastavení aby bylo míň než "daily".. ale třeba co pět minut.. to jde?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    HAWLIS: myslim ze se to pripomina pripadne kazdej den znovu (ikdyz upozorneni zrusis a nepresunes)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    RENDALF: dik zkousim... ale vypada to, ze to je stejny jako vsechny ostatni. sice to ma hromadu moznych nastaveni priorit a jinejch blbosti, ale upozorni me to v nastavený moment (třeba 5 minut před událostí), ale klasicky stejne jako vsechny ostatni appky a dál to jen zustava nad lockscreenem a znovu se to pripomene jen kdyz si to manualne odlozim na dalsich x minut...
    nebo sem to nenasel v nastaveni? dik
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    HAWLIS: pouzivam Top Task List a jsem docela spokojenej...to co popisujes by mel umet
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Pls existuje nějaká appka nebo nastavení třeba pro defaultní kalendář, aby daná upomínka/událost sama od sebe připomněla vícekrát za sebou?

Jako velmi neobjektivní a zaujatej člověk sem bezmezně a neoblomně přesvědčej, že telefon s windows bude přesně to pravý pro mámu a považuji za svou povinnost jí přesvědčit v používání WP, páč starší nedotyková nokie skončila v kafi nebo polívce nebo kde...

tak sem jí to ukazoval u sebe a vypada, ze by to mozna chtela zkusit, jen potřebuje právě kvalitní a hodně buzerující upomínky, protože to dost používala a byla zvyklá, že to na ní řvě do ty doby, než prostě odklikne, at to už neřve... nebo že se to proste samo o par minut odkloží a za chvíli to řve zase.

jenže klasický remindery jsou ve stylu, že to pípne, objeví se na obrazovce a tečka.. a máme nečumí do telefonu každých pět minut kvuli fb a dalším dnešním blbostem, že třeba o víkendu by si nějaký upomínky sotva všimla, tak potřebuje něco, co se připomene aktivněji.

našel sem pár appek, ale jsou vsechny dost podobny, maji kalsickej stejnej reminder zvuk (tichej dost nevlezlej) a pokud si sám nenastavim aby za 5 minut (nebo jinej časovej úsek) znova pípla, tak mlčí...

díky za tip, doufam že se něco najde :) bez toho mámu k WP nepřesvědčim..
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    SHITTIE:
    SHITTIE: Dik, zkusim. Ja kdyz pocitac uspim a zapnu jinde, tak mi zmizi z notification area (u hodin) ikonka wifi a zadnym zpusobem nejde vyvolat ten dialog s vyberem wifi site. Teda az do restartu.
    Asi to bude ovladacem, ale pochybuju ze jsou na surface naky samostatny. Nicmene zagooglim.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    VECTOR: pripadne tohel

SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    VECTOR: nemas tam intel wifinu? tohle delaly intelacky moduly i na sedmickach, zkusil bych jinej ovladac...
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MCKIDNEY: nene, zkousel jsem to i hodnekrat rucne ted, a pokazdy mi to da chybu stejnou.. smtp.live.com je spravny nastaveni v radku server? Da se treba nejak zkontrolovat, jestli tam mam spravny heslo? Treba jsem ho zmenil na pocitaci a ani si to nepamatuju...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: To jenom vypada na vypadek spojeni, pripoj k netu a podrz a dej sync
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MCKIDNEY: Aha, tak to by mohl byt problem, pise to, ze je to nesynchronizovany 11 mesicu... a kdyz zkusim synchronizovat, tak mi to hodi chybu 80072EFD
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: Hmm, tak pokud se tak nestalo tak se nekde udelala bota.
    Zapni stary a mrkni zda tam mas sms backup zapnuty a nastaveno any-time.
    Pak v Accounts ze mas sesynchronizovany ucet hotmail.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MCKIDNEY: coz se prave nestalo
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: No tak to hledat nemusis, dokud si to zapnes na novem tak se ti to stahne rovnou do mobilu
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    a dokazu to tam nejak najit? kdyz dam hotmail.com, tak me to posle rovnou do outlook.com, ale tam nic, jako zalohu sms nemuzu zaboha najit..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: Nahrává se to do tvého Hotmail účtu použitého k registraci telefonu
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    DIM_: to mam zaply an obou telefonech, ale nevim, kam se to nahrava...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam