• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: To jenom vypada na vypadek spojeni, pripoj k netu a podrz a dej sync
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MCKIDNEY: Aha, tak to by mohl byt problem, pise to, ze je to nesynchronizovany 11 mesicu... a kdyz zkusim synchronizovat, tak mi to hodi chybu 80072EFD
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: Hmm, tak pokud se tak nestalo tak se nekde udelala bota.
    Zapni stary a mrkni zda tam mas sms backup zapnuty a nastaveno any-time.
    Pak v Accounts ze mas sesynchronizovany ucet hotmail.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    MCKIDNEY: coz se prave nestalo
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: No tak to hledat nemusis, dokud si to zapnes na novem tak se ti to stahne rovnou do mobilu
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    a dokazu to tam nejak najit? kdyz dam hotmail.com, tak me to posle rovnou do outlook.com, ale tam nic, jako zalohu sms nemuzu zaboha najit..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MC_KALAPU: Nahrává se to do tvého Hotmail účtu použitého k registraci telefonu
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    DIM_: to mam zaply an obou telefonech, ale nevim, kam se to nahrava...
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MC_KALAPU: messaging - settings - download messages from(any time)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    DIM_: nedal, jen upgrade.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    resim takovy maly problem - prechazim z lumia 920 na 930 a rad byc dostal vsechny smsky ze staryho telefonu do novyho. bohuzel, ta applikace transfer data mi smsky nenabidla. Mel jsem nastaveny zalohovani automaticky vsech zprav, ale nemuzu nikde najit tu zalohu. v tom novym telefonu se mi pribyly zpravy z obdobi asi dvou mesicu, ale nebylo to ani ze zacatku, ani z konce pouzivani, proste 2 mesice nekdy uprstred...
    vite nekdo, kde najit tu zalohu a jak ji pripadne dostat do toho novyho telefonu?
    diky moc!
    DIM_
    DIM_ --- ---
    VECTOR: Dal jsi cistou instalaci? Ze zrovna by to zlobilo na Surface...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    VECTOR: Já mám teda jiný tablet (sony vaio tap 11) a desítky jsou tam sice stabilní, ale ovládání a prostředí je místy trochu krok zpět. Na druhou stranu wifi mi na W8.1 zlobila teď jede dobře.
    Kdybych přišel na to jak v tablet módu nastavit taskbar se start tlačítkem aby se schovával a nezabíral místo, byl bych asi spokojenější. Taky je teď daleko těžší rozdělit obrazovku mezi dvě dotekové aplikace, to bylo na W8 krásně snadné.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Jinak teda po tydnu intenzivniho pouzivna Win10 na Surface musim rict, ze je to zabugovany jak prase. Kdyz uspim pocitac a po probuzeni se chci pripojit k wifi, musim restartovat. Nastaveni se shareuje s desktopem fakt podivne, min logicky, nez W8. Zato vsak naprosto logicky nefunguje dotykova touchscreen, nefunguje ani treba dotyka klavesnice ve vyhledavani, je to vzdy na jeden z peti pokusu (restartu).
    Tak nevim, jestli to moc neuspechali... Tablet-wise.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HAWLIS: W10 dostanou časem všechny mobily co měly WP8 a novější, ale nebudou mít continuum a další nové vychytávky, takže to pro ně bude spíš něco jako WP8.2.

V první vlně upgrade na W10 pokud vím L930 nebude, bude tam ale 640, 735 a 830. 930 může desítky teda klidně dostat až kolem vánoc.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MOPIK: tak sem nasel zarucak.. 5/2014... to mi přijde že to mam dýl.. no tim pádem
    a) tolik mě čas netlačí
    b) to me fakt sere, že ty telefony nic nevydržej....

no na webu microsoftu psali u L930, zdarma upgrade na W10 when possible. což mě docela zaujalo.. to myslim že ale nestačí a chtělo by to počkat na telefon, kterej s tim vyjde?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    HAWLIS: blby je, že tě tlačí čas. Pokud by ten telefon nebyl v záruce asi bych počkal s čím se vytasí microsoft s win10 mobile, už jen kvuli podpoře Continuum
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Zvazuji náhradu za L925.. Zacina zlobit signál a nejsem si jistej, zda to mam porad v zaruce.. A i kdyby jo, tak oprava bude klasicky 29 dni, což bez telefonu nedám a aspoň si doma udělám jeden rezervní stroj..
    Koukám na 930... Mate to někdo? Jakej to je telefon? Pripadne jaké jiné doporučujete?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Btw., existujou nejaky propracovanejsi alternativy k Lumia Car App? Tj. aby to odmitalo hovory a sla lepe prepinat hudba? Moje auto nema bluetooth a driving mode je tak nepouzitelny.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: muj názor je, že tohle je auditko o WP a ne o Nokii a jejích mapách. Že s tim nemá MS lautr nic společnýho. Že Lumia by bez MS vůbec neexistovala. Že Nokia jako taková bude telefony zas vyrábět, takže si to budeš moct v klidu koupit třeba s nějakym ultra super lolipopem. A budeš moct dát unbook.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam