• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PIKAPRD: vůbec není piotřeba lepší Lumii (nebo jakejkoliv jinej windows, což pocitam už dneska snad nic jinýho neni ne?), jen aby to mělo ten senzor.. a ten doufam ze má nějaká nižší řada :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ELHO_CID: da se ale zařídit, že když ti na jedno někdo volá, tak je druhý přesměrovaný právě na to aktivní (musí to podporovat operátor, ale je to jen otazka jedný volby nastavení v telefonu) takže se nejeví jako nedostupný, ale je "obsazený" tim ze je presmerovany na cislo na ktery zrovna nekdo vola...
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    HAWLIS: To asi trochu problém bude, protože všechny ty lepší Lumie mají větší displey :/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Hledám kombinaci menšího telefonu (do 4") s tim svetelným senzorem (potažmo funkcí automatickýho "vypálení" barev na přímém slunku. fotak aspon 5M.
    naslo by se něco? já s tim mam problem, páč většinou u těch menších neni senzor a větší máma nechce..
    dík za help
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    maji všechny modely to adaptivní "brightness"? mámu jsem asi přesvědčil a to právě tím, že na slunku se ten display dá číst :)) jenže nevim jestli to maji všechny..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    A můžeš SIM i zapínat a vypínat nezávisle na sobě
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ROTTWEILER: Tvoje hovory a sms dostanou barevné odlišení.
    SMS a Phone mají také každou aplikaci zvlášť V nastavení si určíš mód (2G,3G,4G) pro každou SIM zvlášť a nastavíš si která se používá pro data.

Funguje to celkem bezproblémově na 730
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ROTTWEILER: Normálně dual standby. Ale nedá se třeba volat na dvě čísla najednou.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Jak je to u těch dual WP, mohou být obě SIM karty aktivní naráz? Např. U Lumia 640?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: pokud chces novinky, tak sleduj Windows Central. Nic vic nevim :)
    Windows Central | News, Forums, Reviews, Help for Windows Phone
    http://www.windowscentral.com/
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: až takhle blízký info? to máš z první ruky? :)))
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DAN_F: aplikace byla nedavno updatovana z WP8.1 Silverlight verze na WP8.1 Universal App a nejak se tam podelaly ikony, resp daly jsme tam vsechny, co byly zapotrebi, ale ten update proces je nejak rozbil.
    Pokud nepomuze odepnuti a pripnuti, tak ji skuz preinstalovat.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Bug - nastavil jsem si na zkoušku nějaký odběry oblíbených pořadů a živou dlaždici mám teď prázdnou, bez ikony (děje se jen u malé dlaždice, střední a široká bez problému). 8.1 Update 2
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: bude, budou :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    jináč ví se už něco bližšího o W10 pro telefony? release date? první kousky?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    existuje nejaky zpusob na psani smsek z pc? teda jako myslim ze bych videl na vlákna co mam v telefonu a mohl normalne pres svoje cislo pouzivat appku v pc? ideálně tak, aby se vlákna proti sobe automaticky ihned synchronizovala..
    kdyz si v people kliknu na kontakt a poslat sms, tak se mi otevre Chrome na nastavený homepage (new tab) a to ani nemam chrome jako defaultní...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    LADINEK: papír když spadne pod stůl, tak na tebe nehuláká, at uděláš to a to.. :))
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    add kalendar > ja se po nekolika pokusech s elektronickym diarem vratil zpet k papiru :) myslim, ze je to zatim neprekonana technologie :D

btw: porad resim to zpozdovani hodin na L925 at zkousim automaticky nastaveni nebo rucni tak to proste o cca 1min ujizdi... :((
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    HAWLIS:
    Presne tohle je jedna z veci, co me na WP neuveritelne stvou. takova zakladni vec, jako chtit mit veci v kalendari a chtit aby se to buzerovalo tak dlouho, dokud to neodklepnes, a ono to tam neni. Ach jo.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    RENDALF: nechci, ale jina varianta me nenapadla... neni to ideální, kostrbatost vidim v dělení upomínek mezi právě alarm a kalendář či jinej upomínkovač, plus teda bych radsi aby to na mě zařvalo a při neodkliknutí to za 5/10/15/... minut zavřvalo znova, ale budík zvoní dlouho, čili je to +/- dostačující...
    ale kdyby se objevilo něco vhodnějího dle mojí specifikace, tak prosím o info :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam