úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Windows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.
Windows 10 SDK Preview
https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers
Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
rozbalit záhlaví
WAR_TIN
---
---
12:30:23 4.9.2015
1 odpověď
DAN_F
: sice nemam ctecku ale nic jineho nez dat tu kartu do androida mi nezbyva...
DAN_F
---
---
11:11:59 4.9.2015
1 odpověď
WAR_TIN
: Hej a neni nejjednodušší tu SD kartu vytáhnout a použít čtečku?
NECROMAN
---
---
8:47:12 4.9.2015
1 odpověď
+2
Vydali jsme mensi update Novinky.cz v1.3 pro Windows Phone. Novinky - pruhledna ikona, podpora prehravani videi ze Stream.cz, pokud jsou v clanku, sirsi moznosti kam sdilet z aplikace a take moznost pripnout si vybrane kategorie na Start.
Novinky.cz – aplikace pro Windows v Microsoft Storu
https://www.microsoft.com/cs-cz/store/apps/novinkycz/9wzdncrdn1bf
WAR_TIN
---
---
7:29:00 4.9.2015
1 odpověď
VECTOR
: jde o to ze se telefon po pripojeni hlasi jako zarizeni a ne jako disk(y)
VECTOR
---
---
1:51:03 4.9.2015
VECTOR
:
https://www.piriform.com/recuva
VECTOR
---
---
1:50:49 4.9.2015
2 odpovědi
WAR_TIN
: a recuva nepomuze? na android funguje obstojne.
WAR_TIN
---
---
9:43:20 3.9.2015
1 odpověď
mrzi me ze nikdo nevi jak udelat undelete na windows mobile :_(
HAWLIS
---
---
9:00:59 3.9.2015
DAN_F
: já se nepřu :) a pokud to jde, tak ok. nicméně pokud bych chtel aby se tlačítka neschovávala, tak bych se při jejich zmizení rád z toho menu, které jsem popisoval, dostal ven bez krkolomne pomoci prodejce :)
DAN_F
---
---
8:57:46 3.9.2015
1 odpověď
HAWLIS
: Automatické skrývání navigačního panelu lze vypnout. Tohle je asi nejhorší argument proti onscreen navigaci co tu zatím byl :)
HAWLIS
---
---
8:47:58 3.9.2015
1 odpověď
WAR_TIN
: to se mi nedarilo, ne že bych to nezoukšel...
WAR_TIN
---
---
8:30:42 3.9.2015
1 odpověď
HAWLIS
: heh staci ji zkusit vythanout potazenim zespod...tak jsem se to naucil (lumia 640)
MOPIK
---
---
8:21:11 3.9.2015
PSYSBEE
: kez by :) bohuzel to nejde ( tedy neprisel sem na zadnou moznost )
PSYSBEE
---
---
7:59:02 3.9.2015
1 odpověď
MOPIK
: a da se natrvalo schovat tlacitko LUPY? to bych uvital predevsim..
MOPIK
---
---
7:20:29 3.9.2015
1 odpověď
HAWLIS
: ono pri prvnim schovani listy s tlacitky wp pisou jak zpet, ja osobne mam nastaveno tak , ze mam listu na pevno s tlacitkem dolu kdyz ji chci schovat rucne.
HAWLIS
---
---
22:59:08 2.9.2015
2 odpovědi
se zájmem sem pozoroval diskusi o tlačítkách a vlastně náhodou byl dneska v prodejně vodafonu a vedle sebe tam měli jednu lumii s a jednu bez tlačítek, takže jsem tu bez talčítek chvíli potrápil a dostal se do menu her. tedy xbox nebo co.. tlačítka zmizela z displaye a já nebyl s to se dostat kamkoliv jinam z toho menu než zapnout hry. pan prodavač chvíli nevedel co dělat a vlastně ani sám nedokázal popsat, jak se mu podarilo skočit někam zpět.... no vtipný.. takže moje první zkušenost z onscreen tlačítky negativní a nechci...
na prvním WP co jsem měl (tuším označení 710) byly tlačítak HW a to nafér, vystouplá a musela se mačkat. dost mi dalo zabrat se na ta dotyková HW tlačítka přeučit a dlouho sem si stejskal :)
takže tak pár slov do pranice :)
DAN_F
---
---
11:36:33 2.9.2015
STEMBUS
: Ale tak to skutečné fyzické HW tlačítko má svoje výhody a dokážu pochopit že to někomu může vyhovovat a třeba odstranění spoušti fotoaparátu u levnějších telefonů MS sebralo velkou konkurenční výhodu. Nicméně ta všeobecně rozšířená fixace na dedikovaná senzorová tlačítka je bizarní :)
STEMBUS
---
---
11:19:42 2.9.2015
1 odpověď
ADAMFC
: tak ještě, že tam nechceš tohle, že si jen středně zpátečnickej :D
WAR_TIN
---
---
10:50:09 2.9.2015
cau nevite nekdo jak se dela pics recover u lumie 640 ? jelikoz to nepripoji sd kartu jako disk tak nevim...
DIMOUSE
---
---
10:49:49 2.9.2015
+1
Tak jste si to vyříkali a asi popojedeme.
ADAMFC
---
---
10:09:49 2.9.2015
1 odpověď
-1
ROMANICAK
: sorry hele, ale to je bolestivý. Ty z tohohle:
a) nechci tlačítka na displayi
b) chtěl bych klasickej čudl ve středu
nevyvodíš, o čem mluvim?
Takže tohle je moje preference:
ROMANICAK
---
---
9:51:39 2.9.2015
1 odpověď
ADAMFC
:
Cemu ty vlastne rikas hw tlacitka? To bude asi zakladni problem.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam