• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    NECROMAN: 830 je teda fakt peknej, hezci nez ta 735, zajdu to nekam osahat
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    RENDALF: 830 je pekny model za par korun.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    735 tak nějak odpovídá. Je to dobrej stroj.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    tak jsem prisel o 925, jaky je soucasny nasledovnik? 735? Premyslim spis o znovu porizeni 925 treba z bazaru, byl jsem spokojenej
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    FESTER: nebyl bluestack náhodou zadara?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: zatim ne, leda by na Win10 bezela ta Android appka, jak ted bude mozne :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    STEMBUS: kvalitou článku, nebo jejich obsahem a výběrem témat? nebo vším? já obecne moc nečtu noviny a idnes jsem si stahl spis ze zvedavost a lezu tam z 90% jen kvuli sportu..
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HAWLIS: protože novinky se postupně staly stejnym ne-li horšim bulvarem než blesk.cz a ten kdo čte info z novinek tak... většinou sport nepotřebuje ;)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Zkouseli jste nekdo nekdy nejaky QI nabijeni? Myslim neoriginal...koupil jsem cosi na DX a nefunguje mi to.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: a chystá se?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: dobra otazka :) seznam kategorii dostava appka ze serveru, takze tam problem neni
    divam se, ze odkaz Sport na webu vede na www.sport.cz. Pro ostatni platformy je extra appka, ale pro WP zatim ne.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: Chybi mi tam sekce sport.. Proc není? Jiank stáhl jsem tedy a zkusim chvili používat místo idnesu.
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    WINCENZO: Tak jsem ještě něco zkusil, dela to jenom u ty dt910, jak pripojim klasickou nabíječku a hned ji odpojim signalizace normalne zmizi...
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Zdravim, mam jenom takovej dotaz, stava se ještě nekomu z vas něco podobného: Mam Lumii 830, nabijim téměř vyhradne bezdotykove přes bt910, většinou je tam telefon zaparkovanej když ho zrovna nemam v ruce, poslední dobou pozoruju ze ukazatel baterie signalizuje nabijeni i když se telefon nenabiji (problikava tam ten kolík), asi me to uplne nevadi, jen je to občas lehce rozptylujici, tak bych chtěl vedet jestli se s tim někdo taky nesetkal
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Zkusím jeden prostý uživatelský dotaz.

Neměl by někdo tip ohledně synchronizace s iTunes - konkrétně, jak zařídit, aby ta sexy záležitost, co se nazývá "Aplikace Windows Phone pracovní plochy" (co se z mého PC snaží synchronizovat hudbu do Lumia 735), tak aby tu hudbu začala synchronizovat řekněme vždycky už na druhý nebo třetí pokus (ať nejsem nelida), a ne až na pátý až desátý pokus ? Vždycky oznámí "sychronizuji...", ale je to pustá lež, nic nedělá.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Podle krátkého hledání se jedná o chybu ve flash a dá se odstranit při konkrétní revizi a při ostatních nejde.

Ale při ceně zařízení bude lepší najít použitou jinde, nebo ti za 400 dám HTC 8S :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DAN_F: Jasně, já ji tehdy kupoval za 4300. A klidně bych to dal znova, ale prostě není srovnatelná alternativa mez malými mobily.
    Máš zprávu ;)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELHO_CID: 435 a 532 je prašť jako uhoď. 532 a 520 je docela rozdíl. Přechod z 520 na 532 může být v tomhle ohledu docela bolestivý.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Ten displej je prašť jako uhoď: http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_435_vs_lumia_532-review-1255p3.php
    Pro mě by i displej na 520 byl nepřijatelný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam