• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    STEMBUS: kvalitou článku, nebo jejich obsahem a výběrem témat? nebo vším? já obecne moc nečtu noviny a idnes jsem si stahl spis ze zvedavost a lezu tam z 90% jen kvuli sportu..
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HAWLIS: protože novinky se postupně staly stejnym ne-li horšim bulvarem než blesk.cz a ten kdo čte info z novinek tak... většinou sport nepotřebuje ;)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Zkouseli jste nekdo nekdy nejaky QI nabijeni? Myslim neoriginal...koupil jsem cosi na DX a nefunguje mi to.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: a chystá se?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: dobra otazka :) seznam kategorii dostava appka ze serveru, takze tam problem neni
    divam se, ze odkaz Sport na webu vede na www.sport.cz. Pro ostatni platformy je extra appka, ale pro WP zatim ne.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: Chybi mi tam sekce sport.. Proc není? Jiank stáhl jsem tedy a zkusim chvili používat místo idnesu.
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    WINCENZO: Tak jsem ještě něco zkusil, dela to jenom u ty dt910, jak pripojim klasickou nabíječku a hned ji odpojim signalizace normalne zmizi...
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Zdravim, mam jenom takovej dotaz, stava se ještě nekomu z vas něco podobného: Mam Lumii 830, nabijim téměř vyhradne bezdotykove přes bt910, většinou je tam telefon zaparkovanej když ho zrovna nemam v ruce, poslední dobou pozoruju ze ukazatel baterie signalizuje nabijeni i když se telefon nenabiji (problikava tam ten kolík), asi me to uplne nevadi, jen je to občas lehce rozptylujici, tak bych chtěl vedet jestli se s tim někdo taky nesetkal
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Zkusím jeden prostý uživatelský dotaz.

Neměl by někdo tip ohledně synchronizace s iTunes - konkrétně, jak zařídit, aby ta sexy záležitost, co se nazývá "Aplikace Windows Phone pracovní plochy" (co se z mého PC snaží synchronizovat hudbu do Lumia 735), tak aby tu hudbu začala synchronizovat řekněme vždycky už na druhý nebo třetí pokus (ať nejsem nelida), a ne až na pátý až desátý pokus ? Vždycky oznámí "sychronizuji...", ale je to pustá lež, nic nedělá.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Podle krátkého hledání se jedná o chybu ve flash a dá se odstranit při konkrétní revizi a při ostatních nejde.

Ale při ceně zařízení bude lepší najít použitou jinde, nebo ti za 400 dám HTC 8S :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DAN_F: Jasně, já ji tehdy kupoval za 4300. A klidně bych to dal znova, ale prostě není srovnatelná alternativa mez malými mobily.
    Máš zprávu ;)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELHO_CID: 435 a 532 je prašť jako uhoď. 532 a 520 je docela rozdíl. Přechod z 520 na 532 může být v tomhle ohledu docela bolestivý.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Ten displej je prašť jako uhoď: http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_435_vs_lumia_532-review-1255p3.php
    Pro mě by i displej na 520 byl nepřijatelný.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    UMIAKI: 520 má tuším IPS, 532 haldám nějaký TN (= hnusné barvy a pozorovací úhly). Absence AF vychází ze základní prodejní ceny. 520 v době uvedení stála myslím něco kolem 5 tisíc, 532 asi 3 (takže má horší displej a nemá AF, ale zase už má 1GB RAM).

Jinak výměna logic boardu je zrovna u 520 super jednoduchá. Povolí se pár šroubů, odpojí 2 flex kabely a pak to samé v opačném pořadí když ji skládáš.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DAN_F: Horší displej než 520? Absenci AF absolutně nechápu.

DAN_F: Asi jo. Vypadá to, že by to šlo i vyměnit DIY. Radši opravím staré než zbytečně přecházet na 5''...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    UMIAKI: 532 nemá autofocus a taky má horší displej.
    Každopádně možná bych se mohl dostat k 520 s rozbitým displejem, ale funkčním logic boardem, kdyby tě to zajímalo.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ROMANICAK: Jo, zkoušel jsem volat a říkali, že kdyby to byla základní deska - což píšou na forech, tak se to nevyplatí a ani se už nedá nová deska koupit. Softwarem to není, to by to šlo flashnout...

Takže teď vybírám nějakou náhradu. 532 vypadá slibně, ale nemá autofocus... pak už jsou jen velké krávy 5'' jako 640...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    UMIAKI:
    Dotaz na servis, pokud nebudou chtit 500 za diagnostiku?
    FESTER
    FESTER --- ---
    UMIAKI: .45 magnum :)

jinac kup novej... dneska jsou k mani za hubicku...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Ahoj, na mé Lumii 520 mi svítí ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down.

Měl jsem tam 8.1.
    Telefon je starý dva roky a tři měsíce, už není v záruce.
    Zkusil jsem restart, vyndat baterku, Nokia Software Recovery Tool nedetekoval telefon, vybral jsem ho manuálně, stáhl 1,5 GB dat firmware a zahlásil, že nemůže na telefon uploadovat data, protože není správně připojen. Celou dobu běhu Toolu mi svítilo logo Nokia.

Je ještě něco co můžu zkusit, než ho zahodím a objednám nový?

Díky předem...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    POZITRON: Na Windows telefony je nesmysl používat jakýkoli antivir. Nejsou na to viry. V podstatě Android je jediná zablešená mobilní platforma, kde má antivirák smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam