• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    HAWLIS: Nejde to rovnou z Onedrive?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    btw znamena to ze na win10 mobile bude funkcni vpn over pptp ?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    WIL_M: Nemám odpověď, jen povzdech, že hudba je pro mě též největší (a jediná vážnější) bolest po migraci na Windows telefon. Konvertoval jsem od iOS před měsícem a nebýt 12 tis. rozdíl v ceně, tak mažu zas zpět...

Ale jinak OK. Snad ještě ergonomie tlačítek na Lumie 735, to je asi pomsta propuštěných Finů, co to dělali už ve výpovědní době: jinak si nevysvětlím obrovské vypínací tlačítko s lehkým stiskem v půlce pravé strany telefonu, kde to pravák drží.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Pls tip na za způsob/appku, jak uploadovat obrázky z WP kamkoliv, abych dostal directlink? z mobilu totiž nevim jak postovat obrázky na nyx.. zkousel sem nejakou appku na imgur, ale nefachalo to.. bylo tam toho vic, ale prislo mi to jako balast, tak sem se tim neprehraboval, ale imgur normalne jinak pouzivam, tak jestli je způsob jak na něj z WP, budu za radu vdecny.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    WIL_M: Byl tu zmiňovaneh Deezer. Platíš měsíční poplatek a hudbu máš jak streamovanou, tak offline. Co to mam, přestal sem stahovat. Streamuju jen v práci na PC, do telefonu mam staženo. Jen do auta na flashku, protože mi občas blbne modrej zub..

Ale to ti, počítám, nepomůže
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ELHO_CID: tomu rozumím, že ty mp3 si přehaju kdekoliv (bůh ví, že venku to dělám jen přes telefon a doma/v práci na počítači), ale viz níže, přidávají se tím další kroky, které jsem nákupem přes telefon cíleně eliminoval :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    WIL_M: Ty mp3 pak přehraješ v jakékoli jiné hudební aplikaci. Ale google play je pokud vím uzavřený systém, kam google nikoho nepouští. Z principu nemůže existovat alternativa.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ADAMFC: platím za skladbu/album. dá se fungovat i na bázi služby, ale to (alespoň zatím) nechci

ELHO_CID: na počítači jsem to schopen stáhnout v zip, který obsahuje mp3. takže přinejhorším nakoupím v pc, byť už to postrádá to kouzlo rychlého a snadného nákupu.

každopádně jsme se lehce odchýlili od původní otázky. chápu, že ofiko klient není, věděl by někdo aspoň o alternativě, prosím?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    WIL_M: Platíš za album nebo platíš měsíčně za službu? Pokud měsíčně, tak jdi prostě na jinou službu. Pokud za album, tak jsou alba tvoje a nepotřebuješ službu. Nebo se pletu a Google to takhle jednoduchý nemá?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    WIL_M: Ta lokální kopie je stejně nějaký mp3 nebo jiný soubor, akorát normálními prostředky nedostupný. Prostě to ber jako poučení z chyby a příště zajíce v pytli nekupuj.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ELHO_CID: můžu si stáhnout lokální kopii hudby do svého android přístroje, více mne do teď nezajímalo, mp3 nebo jiný soubor v telefonu nepotřebuju. streamování mne momentálně popravdě při stavu sítě vs FUP absolutně nezajímá.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    A hele, že by?
    Microsoft Lumia 550 budget LTE phone with 4.7'' 720p screen leaks - GSMArena.com news
    http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_550_budget_lte_phone_with_47_720p_screen-news-14020.php
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MAZA: jj tak nějak.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    WIL_M: Google žádné oficiální klienty na WP nedělá, protože se bojí o pozici Androidu. Nějak nepochopím logiku kupovat si hudbu s DRM. Když ti nedovolí stáhnout si aspoň mp3, když ne FLAC, tak proč jim dávat peníze? Já si třeba platím streamování muziku na Deezer, ale to je trochu jiný princip.
    MAZA
    MAZA --- ---
    HAWLIS: I ovladač digitizéru je software. Nemusel zamrznout celý systém.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MAZA: soft nezamrznul. měl jsem behem toho příchozí hovor (nešel zvednout, jen ztlumit bočním tlačítkem), šel zapnout foťák podřením fotícího flačítka, vyskočila mi tu upomínka z kalendáře...
    prostě divný..
    MAZA
    MAZA --- ---
    HAWLIS: Mohl jen zamrznout software. Jestli ti to nebude blbnout po restartu, neřešil bych to. Kdyby to udělalo v brzké době znovu, asi bych ale nad hardresetem, resp. reklamací, uvažoval.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MAZA: já to našel jako hardreset někde, tak sem se bál. dík :)

jinak je to na reklamaci nebo to je zbytečný? Telefon vypada jakoby byl funkční, jen nereagoval na dotyk vůbec.. tak nevim jestli to jet reklamovat nebo se to zase rok nestane..
    MAZA
    MAZA --- ---
    HAWLIS: Volume down + power.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam