• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    MAZA
    MAZA --- ---
    HAWLIS: I ovladač digitizéru je software. Nemusel zamrznout celý systém.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MAZA: soft nezamrznul. měl jsem behem toho příchozí hovor (nešel zvednout, jen ztlumit bočním tlačítkem), šel zapnout foťák podřením fotícího flačítka, vyskočila mi tu upomínka z kalendáře...
    prostě divný..
    MAZA
    MAZA --- ---
    HAWLIS: Mohl jen zamrznout software. Jestli ti to nebude blbnout po restartu, neřešil bych to. Kdyby to udělalo v brzké době znovu, asi bych ale nad hardresetem, resp. reklamací, uvažoval.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    MAZA: já to našel jako hardreset někde, tak sem se bál. dík :)

jinak je to na reklamaci nebo to je zbytečný? Telefon vypada jakoby byl funkční, jen nereagoval na dotyk vůbec.. tak nevim jestli to jet reklamovat nebo se to zase rok nestane..
    MAZA
    MAZA --- ---
    HAWLIS: Volume down + power.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pls jde restartovat L925 bez pouzití diplaye? Nějak mi přestal reagovat dotyk během používání... Tlačítak na boku jo, ale bez prstů telefon nevypnu....
    Něco mu říká že vézt to na reklamaci nemá cenu předtím, než by se zkusil telefon vypnout a zapnout..
    hardreset (pokud vim) ho hodí do továrního nastavení ne? to v zadny pripade tedko nechci :))
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ahoj, gůglil a filtroval jsem, ale obávám se "nejhoršího"

uvažuju přejít z Androidu na platformu WP, ale mám zásadní problém a to nakoupené věci z Google Play. SW pal čert, ale hudbu bych prostě nepřekousl. Existuje nějaký ofiko klient s možností offline přehrávání pro místní platformu, prosím? Díky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    RENDALF: Já jednu doma mám, zachovaná. Klidne ji dal pošlu levně
    830 i 735 jsou super. Ja jsem s 735 byl spokojený se vším až na velikost (Protože i 4.7" je na mě moc veliké)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    PIKAPRD: je to teda akorát ještě o centimetr vetsi nez 925, chce to videt na zivo
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    RENDALF: 830 velice doporučuji, skvělí design, vyndavatelná baterka, hezký displey, tak nějak všechno co jsem očekával, rozhodně pokrok od mé předchozí 920ky :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HAWLIS: tak klvalita článků je vcelku tristní u všech "online" medií, ale výběr obsahu u novinek je dost "bulvární" a to nejen seznačníma nadpisama....
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    NECROMAN: 830 je teda fakt peknej, hezci nez ta 735, zajdu to nekam osahat
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    RENDALF: 830 je pekny model za par korun.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    735 tak nějak odpovídá. Je to dobrej stroj.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    tak jsem prisel o 925, jaky je soucasny nasledovnik? 735? Premyslim spis o znovu porizeni 925 treba z bazaru, byl jsem spokojenej
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    FESTER: nebyl bluestack náhodou zadara?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAWLIS: zatim ne, leda by na Win10 bezela ta Android appka, jak ted bude mozne :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    STEMBUS: kvalitou článku, nebo jejich obsahem a výběrem témat? nebo vším? já obecne moc nečtu noviny a idnes jsem si stahl spis ze zvedavost a lezu tam z 90% jen kvuli sportu..
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HAWLIS: protože novinky se postupně staly stejnym ne-li horšim bulvarem než blesk.cz a ten kdo čte info z novinek tak... většinou sport nepotřebuje ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam