• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ACID
    ACID --- ---
    NECROMAN: moznost zadat si na trase prujezdni body, obcas to chybi..
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    NECROMAN:
    Treba vyhledavani jak podle cisel popisnych, tak podle orientacnich? Stejne jako to umi normalni mapy na webu? Nekdy to jde a nekdy ne.

Moznost zapinat a vypinat si objekty na zobrazene mape, napriklad restaurace, bankomaty, letiste, atd..

Moznost prepnout se do StreetView.

Moznost zobrazit si kompas?

Moznost logovat trasu a zobrazit si ji na mape a treba poslat link/obrazek se zobrazenou trasou?

Naslo by se par dalsich napadu, jak z toho udelat slusnou appku :-)
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    NECROMAN: mi by se libilo, kdyby se pri naplanovani trasy na kole zobrazoval vyskovy profil trasy - jako na webu :) a obrazovka v mape by se pak jeste mohla posouvat s aktualni pozici ve stredu displeje - ted to jen zobrazuje postupne useky trasy s pokyny.

jo a kolega vedle hlasi, ze mu to obcas pri prepnuti z turisticke na letni mapu neprepne korektne podklady - zustanou videt treba vrstevnice, turisticke stezky pres silnice atd. mapy ma stazene i offline...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ETHAN: to ja take, ale roadmapa zatim pocita jen s updaty WP8 appky.
    Tipuji, az vyjde finalni Windows 10 Mobile a bude tu par mesicu, telefony dostupne, update pro stare taky, tak se o tom bude mozne realne bavit, ale do te doby asi moc ne :(
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ELHO_CID: same here
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NECROMAN: Stávalo se mi, že vypadávaly mapové podklady (byla vidět jen souřadnicová síť), ale aktualizoval jsem je a OK.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: K Mapám žádné výhrady :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: Škoda, já pořád doufám v univerzální aplikaci.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Prave ted pracujeme na update Mapy.cz appky pro Windows Phone, tak pokud mate nejake bugy nebo napady na zlepseni, tak sem s nimi a my se na to podivame :)
    Poznamka, tabletova verze se zatim neplanuje, pokud mate tento dotaz.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: Právě to frajeři dávali na twitter
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ADAMFC: to bude nejaky stary render... a nebo Remote Desktop na full Windows 10 :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    ADAMFC: imho by hlavne mela souhlasit ta nabidka start, coz ani po roztazeni nesouhalsi rekl bych .. ikony https://youtu.be/Fel-ZrlhvgE?t=3354
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ELHO_CID: no já si právě řikam, že by to nemusela bejt taková tragedie, pokud třeba ty office aplikace udělaj jako na ipady, tak tam neni vůbec žádnej problém. Je mi jasný, že na tom nebudu hrát GTA V, ale měl bych na tom bejt schopnej dělat základní kancelářský věci (což je stejně 90% času, kterej trávim na poči)

KEJML: proto se na to právě ptam...
    KEJML
    KEJML --- ---
    ADAMFC: I když teď koukám, že tady je klasická nabídka start, na prezentacích jsem viděl vždycky viděl jen zrcadlenej display telefonu na tomhle místě, ale možná to jde konfigurovat. Ale třeba hlavní panel i s ikonama běžících aplikací, jako na stolních Windows
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ADAMFC: Není to fejk, ale z principu tam nepůjdou nainstalovat klasické plochové aplikace typu Total Commander nebo Chrome. Ve finále je to podobné jako s windows RT, je tam plocha, ale ARM procesor a žádná emulace x86.
    Což nakonec nemusí tolik vadit, aplikace ve store už jsou a třeba časem vyleze i nějaký Windows telefon s Atomem na kterém už pouštět klasické Win32 programy nějak půjde.
    KEJML
    KEJML --- ---
    ADAMFC: Ono se to tak snaží tvářit, ale furt jsou to jen ty mobilní se skinem, co vypadá jako desktop. Tak to celý funguje. Apliakce zjistí, že běží na velkým displayi" a nahodí podle toho skin, ale v jádru je to furt ta mobilní aplikace. Stejně tak i systém. Nefunguje to tak, že vezmeš libovolnou aplikaci ze stolních Windows a tu na to instaluješ.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    NECROMAN: takže tady tahle frajeřina je fejk? Protože to vypadá jako regulérní windows

DIM_
    DIM_ --- ---
    NECROMAN: Kdyby ten dock balili ke kazdy Lumii, co umi Continuum, tak by se to treba chytlo. Vetsina lidi o ty funkci stejne nevi, takhle by byli zvedavy, k cemu tak krabicka je.
    Prej ma ale stat pres 2 litry, tak tomu taky neverim.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NECROMAN: Tak nějak, důležitější je IMO kolaborace v nových Office 2016 kdy je konečně možné mít jeden dokument otevřený ve víc zařízeních. Nemusím mobil připojovat k monitoru, ale pokračuju v práci na počítači a podobně. To Continnum bych použil taky tak maximálně na prezentace.
    DAN_F: Nejen build od buildu, ale taky zařízení od zařízení. Na třeba 640 je to asi bez problému, ale na 1020 bych W10M určitě zatím nedoporučil.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    pouzivate nekdo WP pro olvadani XBMC (Kodi)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam