• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: naštěstí sjem dneska nikam nevstával, ale musel jsem vlízt do času, a vypnout a zapnout automatický nastavení času, aby se to nastavilo správně. Ale tak to je asi chyba ve W10
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML,
    ADAMFC: Nevím odkud si WP bere informace o času, jestli ze sítě, nebo z MS serveru jako na desktopu, každopádně u nás se jeden telefon přeřídil a můj pořád jede na letním. Oba na Vodafone a stejné wifi, tak nevím co se nám tím snaží říct :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    KEJML: Normálně to přepinklo čas. Čas řídí operátor, ne? Aby byly synchronizovaný časy
    KEJML
    KEJML --- ---
    Ty vole teď mě vypekli WP se zimním časem. Věřil jsem, že jako všechny mobily, co jsem v životě měl, mi nastaví čas automaticky v noci. Ale ono ne, ještě před půl hodinou mi mobil jel na letním čase a až, když jsem dorazil tam, kam jsem (zbytečně) spěchal koukám, že je přehozeno na zimní. Ještě že to nebylo na jaře, to bych ten mobil asi prohodil oknem.
    Jak to funguje u vás?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: jojo tohle sem zkousel ale prislo mi to prave takove jalove
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Nějaká určitě :)

Dokonce sám MS má, byť trochu nemotornou:
    Photo Story – Windows Apps on Microsoft Store
    https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/photo-story/9nblggh1z351
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Existuje nejaka aplikace podobna treba HTC Zoe , co by delala filmecek z ruznych vybranych fotek? pridala k nemu nejakou hudbu ?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Tak já myslím že i tu Cortanu tady někdy zprovozní :) Nicméně doufám že to třeba začlení přímo do nové messages aplikace.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Mám jen obavu, že to nebude fungovat bez Cortany, jako Quiet hours...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAN_F: Fantazie. Tohle mi tak chybělo... Tesim!!!
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Joe Belfiore will take an extended leave from Microsoft until summer 2016 | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/joe-belfiore-will-take-extended-leave-microsoft-until-summer-2016
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    DAN_F: Paráda, přesně to jsem včera marně hledal :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Odesílání SMS z Win10 prostřednictvím W10 Mobile telefonu – telefon nemusí být na stejné wi-fi, ani připojený přes bluetooth nebo kabel, stačí když má připojení k internetu, příkaz k odeslání zprávy a její obsah se do něj přenese přes cloud a následně odešle.

Here is how you will be able to send text messages through Windows 10 to phones
    https://www.youtube.com/watch?v=__WvXz26iLI
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    NECROMAN: Možnost nastavit si defaultní místo zobrazení. Pokud vim, tak momentálně se mapy vždycky otevřou na poslední známý lokaci (GPS). Pokud je GPS vypnutá, mnohem víc by se mi líbilo, kdyby se otevřely tam, kde je uživatel naposledy zavřel. Nebo to mít alespoň jako možnost :)

Jinak Mapy.cz jsou prostě nejlepší věc, co v telefonu (v telefonech) mám :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Na stolním počítači to docela ujde, na tabletu jsem se ale musel vrátit k osmičkám.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DIMOUSE: S oficiální verzí bych raději ještě nějakou dobu počkal, ať to nedopadne jak s PC verzí :)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    DAN_F: Promiň, jsem blbec, jasně že Insider. Jak se tu s tim mořim od rána, tak jsem vypustil omylem kachnu.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DIMOUSE: Jak ofiko? To je pořád Insider.
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    Tak už jsou 10 ofiko na telefonu. Uvidíme co se změnilo oproti Insider programu. Jedna věc co mě trochu nakrkla je fakt, že jsem musel zpět na 8.1 a pak znovu upgrade na 10. Zabil jsem tím celé dopoledne.
    ACID
    ACID --- ---
    konkretne mi jde o situaci kdy budu jednu L830 vracet a budu brat jinou.. rad bych mel puvodni data v aplikacich na novem telefonu k dispozici.. fotky a maily neresim, jde mi prave o to, co si ukladaji aplikace "do sebe"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam