• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    Tak už jsou 10 ofiko na telefonu. Uvidíme co se změnilo oproti Insider programu. Jedna věc co mě trochu nakrkla je fakt, že jsem musel zpět na 8.1 a pak znovu upgrade na 10. Zabil jsem tím celé dopoledne.
    ACID
    ACID --- ---
    konkretne mi jde o situaci kdy budu jednu L830 vracet a budu brat jinou.. rad bych mel puvodni data v aplikacich na novem telefonu k dispozici.. fotky a maily neresim, jde mi prave o to, co si ukladaji aplikace "do sebe"
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ACID: pokud mas na obou Windows Phone 8.1, tak jo. Pokud WP8 a starsi, tak ne. Leda by si ta ci ona konkretni aplikace ukladala data do cloudu.
    ACID
    ACID --- ---
    L830, WP8
    ACID
    ACID --- ---
    da se prenest nastaveni a aplikace z jednoho telefonu do druheho? v podstate klon?
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Jasně, tak řekněme mainstreamový :) (pokud zas pak z týhle kategorie nevypadnou ven WP ;) )

(A teda jsem zvědavej jak dlouho se BB10 udrží, když už i BB samo vydává telefon s Androidem...)

U starýho BB jsem si nebyl jistej, to mě prakticky minulo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Tak BB10 je taky současný mobilní OS :)

Jinak paradoxně i starý BB OS, nebo třeba Symbian S60 podporují uživatelskou kontrolu nad během aplikací na pozadí, narozdíl od WP, iOS a Androidu.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DREAMWEB: Pokud migruješ z BB10, tak se jen rozluč s parádním multitaskingem, na současnejch mobilních systémech je to jen taková iluze...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DREAMWEB: Nejspíš bude mít TFT. 730/735 je lepší.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DREAMWEB: Těžko říct, nikdo z nás ji v ruce asi ještě neměl. Tipoval bych horší displej, nebo tak něco. Jinak ta 735 je výborná, tu můžu klidně doporučit. Kvalitní, nikde nic ošizeného.
    DREAMWEB
    DREAMWEB --- ---
    ahoj, dotaz. chystam se zmigrovat z blackberry na jiny system. a ted mi prijde zajimava nova lumia 550. v cem to ma hacek ze je tak levna? :)
    rad bych zustal velikostne pod 5'', takze tam moc prostoru k manevrovani neni, kdyz takove veci jako 735 uz mizi z obchodu.
    ACID
    ACID --- ---
    TOOMIX: mam na plose dlazdici "baterie", ukazuje i zbyvajici cas a muze se probarvovat podle procent, problem ale je, ze se aktualizuje po pul hodine, takze pokud necim cucas baterku, muze byt udaj znacne mimo.. to pak stejne musim klasicky zatahnout za vrch alespon o ten centak
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    TOOMIX:
    Nebo si nainstalovat INSIDER https://www.microsoft.com/cs-cz/store/apps/insider-pro/9wzdncrcws68 , existuje i free verze.

Mimochodem, ted s nim mam trosku problem, neaktualizuje mi tu ikonku na plose, cca poslednich 14 ni.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NECROMAN: dlouhodobě jsem přestal používat.. vadilo mi par drobností, zkusim se k tomu zase vratit a neco sepsat, ale je to trochu problém, protože důvodem k nepoužívání byla nekomunikace s GPS... Nenašlo mě to, resp. hlásilo poloha nedostupná. Restart, reinstal, nic nepomohlo..
    KEJML
    KEJML --- ---
    NECROMAN: SHITTIE: Za výškový porfil bych se přimluvil všema deseti. V žádným mým mobilu jsem mapovou aplikaci, která by to zvládala nikdy neměl a přitom je to občas velice užitečná funkce.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    TOOMIX: Ve WP si můžeš dát na plochu dlaždici spořiče baterie, případně je stav viditelný v Action center.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Existuje možnost, jak do ukazatele stavu baterie dostat číselný údaj?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LADINEK: tak slo by vsechno, otazka je co budou priority pro nove funkce a aby to pak nebylo preplacane, ale pisu si :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NECROMAN: slo by do toho pridat jeste tu historickou mapu ?
    ACID
    ACID --- ---
    NECROMAN: moznost zadat si na trase prujezdni body, obcas to chybi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam