Kolik lidí se tu snažilo psát aplikace pro WP? Jedete WinJS nebo C#/XAML?
Já si s tím trochu hrál, po dlouhém váhání jsem se vydal cestou WinJS (protože webový technologie přecijen celkem znám) a jsem z toho dost v rozpacích. Základní věci jsem rozběhal celkem rychle, ale přijde mi to děsně nepřátelský k programátorům. Neustále narážím na bugy o kterejch si myslím, že nejsou zrovna moje chyba. Nebo možná jsou, protože dělám věci špatně, ale těžko hledám zdroje na to, jak je dělat správně.
Mám třeba funkční ListView, ve kterým funguje skrolování a funguje klikání na prvky v něm. Potud dobrý. Pak začnu používat groupedDataSource a ač na první pohled se zdá všechno dobrý (prvky se rozdělují do skupin jak mají, atd), při používání se projevuje dost náhodně bug, že z ničeho nic přestanou prvky v tom ListView reagovat na klik (skrolování funguje dál) a ani z debuggeru žádný užitečný informace nejsem schopen dostat.. A to je jen jeden z milionu problém, který s tím mám. Nehledě na to, že léta nechápu chválu na Visual Studio, kterou slýchám od MS vývojářů. Jednou za pár let se k němu dostanu a pořád mi to nesedí, ale třeba jsem mu jen nikdy nedal dost času..
Nebyl by tu někdo schopen a ochoten zodpovědět mi pár otázek ohledně C#/XAMLu? Ať už tady, nebo v poště, pokud je to příliš okrajové téma... Uvažuju, že to celý zahodím a přepíšu, pokud bych si tam pomohl, ale nechci už tomu dávat kopec hodin abych zjistil, že MS prostě neumí udělat pořádnej dev stack bez ohledu na jazyk...