• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    KEJML
    KEJML --- ---
    Nemáte někdo nějaký extrémně jednoduchý krokoměr (využívající Sensor Core)? Používal jsem MSN Health and Fitness, či jak přesně se to jmenovalo a bylo to přesně to, co chci. I nejmenší dlaždice je živá, která ukazuje aktuální počet kroků, po otevření možno vidět historii. Když to bude upozornění na překonání nějakýho denního limito, bude to super. Nic víc od toho nechci.

Zkouším Fitbit, ale ten mi minimálně jednou za den hodí notifikaci, že background service byla ukončena a přestane obnovovat dlaždici (a hádám že i denní limit přestane hlídat). Navíc dlaždice musí být minimálně středně velká, aby byla živá.

Pak jsem ještě našel Sensie, což je ještě větší kanón na vrabce než Fitbit, navíc živá dlaždice musí být široká.

Není to funkce, bez které bych nemohl žít, nikdy dřív jsem krokoměr neměl ani po něm netoužil, ale ten MSN Health and Fitness mě svým způsobem bavil, bohužel přestal být podporován a postupně i přestal fungovat.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ROMANICAK: Koroze. To fakt nemá cenu zkoušet opravovat.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ROMANICAK: Ono to třeba vyjde levněji. Mě když odešla deska na HTC 8X, tak jsem nechal za pár stovek zjistit, co s tím je (přímo v té firmě, co tomu u nás dělá oficiálně servis) a ti mi řekli, že je třeba vyměnit desku. A to vyčíslili na čístku, která o několik set Kč převyšovala cenu úplně nového toho samého telefonu... Tak jsem počkal ještě měsíc s náhradním telefonem a pak koupil Lumii 640 hned, jak vyšla.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ELHO_CID:
    VECTOR:
    A to jsou neopravitelny veci, ze se kvuli tomu kupujou novy telefony? Moc nerozumim...

RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    RUSSIANBLUE: vyreseno...

ale dle manualu bych to nedal...přitom Nokia mela vždy tak pekne zpracovane navody...

Problem:kde najdu historii prijatych hovoru?
    Odp:..prejdete do historie, klepněte na moznost ...
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ...mam takovej LAMA dotaz, naj ve win 8,1 / lumia 535 zobrazím seznam prijatych hovoru?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NECROMAN: Alespoň na té 550 byly, jj.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: Jazyk eng, ted jsem prepnul region z CZ na UK a furt nic nenachazi. Ani treba stream. muzu je naisntalovat jen tak ze to googlim.

verze OS predpokladam nejaktualnejsi, ale muzu ti vypsat system info jestli chces
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VLAKODLAK: Mapy.cz uz byly predinstalovane? Ty jo tak to ani nevim :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VECTOR: já v té 550 s w10 měl mapy.cz už v továřním nastavení nainstalované. Stejně jako Uber a hromadu dalších zbytečností :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VECTOR: jaky telefon, verze OS a jazyk systemu? Ted jsem to kontroloval a aplikace normalne vidim. Samozrejme na Windows 10 Mobile maji horsi pozici a spatne se hledaji, ale tam je rozbite skoro vse, nejen Store :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Windows 10 ROM for Xiaomi Mi 4 (LTE Version Only) Released Now!Download Here! - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/thread-189556-1-1.html
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Microsoft reveals when support for Windows 10 Mobile will come to an end | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/microsoft-reveals-when-support-windows-10-mobile-will-come-end
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Z recese jako "tak než budu mít na novej iphone koupim tohle a do dvou měsíců vrátím ...". A zatím teda myslím, že tenhle nápad padá. Spíš mám chuť upgradnout na nějakej highend stroj, ale je strašně vtipný, jak mi ta 640 stačí :-D.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VLAKODLAK: Popravdě sem si WP 640 koupil z recese po tom, co mi začal blbnout iPhone.

Je to jako droga, moc se mi to líbí, je to příjemný, cejtim se s tim dobře, moc věcí co mi vadí jsem zatím nenašel a už si užívám všechny ty OneDrive Office sračky, přesunul sem se z google drive a jsem docela spokojenej s integrací do widlí.

Sem zvědavej co s tim provedou ty 10.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NECROMAN: mam otazku presne pro tebe - proc nevidim ve Store zadny aplikace od Seznamu? chtel jsem znova stahnout mapy.cz a proste je to nenajde na mobilu. kdyz zadam aplikace od Seznam a.s., tak se nezobrazi zadna.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mám na 640 poslední build a až na pár drobností OK
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VLAKODLAK: No ja myslel obecně. Já pořád považuji 730/735 za nejlepší WP zařízení a těším se na 950/950 XL na vyzkoušení.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MCKIDNEY: jj vracim 550 a kupuju 640 :) 640 už 10tky maj
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Právě třeba HW 550 je pěkný šmejd - ten bych vrátil spíš z neudaného důvodu (Protože se stydím za jeho koupi :))

640/735 a počkat na vydání WP10 pro ně :) Za tu cenu se dají koupit i 925/920 ve slušném stavu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam