• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PRAASHEK: ten odkaz měli v tweetu, tak jsem ho jen překopíroval. Pro zájemce to samé:
    OneDrive
    https://preview.onedrive.com/bonus/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NECROMAN: proč nepošleš normální odkaz a skrýváš to za tu zkratku?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pokud si chcete ponechat puvodni misto na OneDrive 15GB + 15GB Camera Roll bonus, kliknete na odkaz zde:
    http://onedr.ms/LhWNZH
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Windows Store Dashboard podporuje multiuser pristup!
    December Dev Center update: Multi-user and other new capabilities | Building Apps for Windows
    https://blogs.windows.com/...12/10/december-dev-center-update-multi-user-and-other-new-capabilities/
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Mimochodem, kdo si planuje koupit kryt od Mozo na 950 (XL), prozatim bych od toho odradil.

Maji defekty, muj uz druhy za necely tyden pouzivani, zatim po emailu uznali chybu, ale k zasladni nahradniho prislusenstvi (resp. vymene vadneho zbozi) se nemaji.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vysel bugfix update pro Windows 10 Mobile 10586.29
    Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.29 | Windows Experience Blog
    https://blogs.windows.com/...2015/12/04/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-10586-29/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GERLAT: Myslim ze jsi ve spatnem klubu:
    Tohle bylo pro Win 8.1 a mělo by jít i pro Win 10
    [ ARIAEL @ Windows 7, Vista, XP (Whistler) and Windows Server 2008 R2, 2008, 2003 R2, 2003 - Zkusenosti, rady a tipy... ]
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Bez živé dlaždice, strašně (ale příšerně) pomalá a kde vzali to UI je mi vážně záhadou.
    GERLAT
    GERLAT --- ---
    Nevíte někdo jak se zbavit natrvalo aplikaci (xbox live,onedrive, win store) v Win 10 ? Po odebráni aplikaci v powershellu to vypadá ok ale po příhlášení nového uživatele jsou aplikace zpět. děkuji za jakou koliv radu (zkoušel jsem to dělat v defaultnim adminovi)
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: Hm tak ofiko MS aplikace úplně bez živé dlaždice, smutné.
    Zařínám být z celé té platformy trochu nešťastný, myšlenka je to pěkná, ale mám pocit, že ani sám Microsoft ji nedokáže dotáhnout ze své strany do konce, natož aby k tomu dotlačil nějaké třetí strany.. Trochu jsem se upínal k desítkám (ač se mi stále moc nelíbí), ale první zkazky na mě také nepůsobí optimisticky.
    KEJML
    KEJML --- ---
    WINCENZO: O tom jsem se dočetl, jen se mi ho nedařilo najít ve Store najít, až teď jsem prošel všechny aplikace od Microsftu a doklikal jsem s němu. Testnu to, díky.
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    KEJML: Zkus Microsoft Health, chvilku jsem to mel po tom MSN a kroky to meri vcelku spolehlive, aspon podle zpetnyho porovnani stejnych tras, nevim ale jak to je s zivyma dlazdicema...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ELHO_CID:
    Ja nevim no, ale aby to nateklo na zakladni desku tam by ten telefon v ty polivce musel bejt snad pul dne. Kdyz tam jen spadne, tak se tak maximalne zaserou tlacitka, mozna kontakt na baterku/nabijecku nebo sluchatka, ale to je tam vsechno. Nic, co by nespravilo otevreni a vycisteni isopropylem a kartackem na zuby. Ale mozna se mylim...spis bych to ale tipoval na neochotu servisu tohle zkusit, je to pro ne risk kdyby to za mesic prestalo fungovat znova.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Nemáte někdo nějaký extrémně jednoduchý krokoměr (využívající Sensor Core)? Používal jsem MSN Health and Fitness, či jak přesně se to jmenovalo a bylo to přesně to, co chci. I nejmenší dlaždice je živá, která ukazuje aktuální počet kroků, po otevření možno vidět historii. Když to bude upozornění na překonání nějakýho denního limito, bude to super. Nic víc od toho nechci.

Zkouším Fitbit, ale ten mi minimálně jednou za den hodí notifikaci, že background service byla ukončena a přestane obnovovat dlaždici (a hádám že i denní limit přestane hlídat). Navíc dlaždice musí být minimálně středně velká, aby byla živá.

Pak jsem ještě našel Sensie, což je ještě větší kanón na vrabce než Fitbit, navíc živá dlaždice musí být široká.

Není to funkce, bez které bych nemohl žít, nikdy dřív jsem krokoměr neměl ani po něm netoužil, ale ten MSN Health and Fitness mě svým způsobem bavil, bohužel přestal být podporován a postupně i přestal fungovat.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ROMANICAK: Koroze. To fakt nemá cenu zkoušet opravovat.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ROMANICAK: Ono to třeba vyjde levněji. Mě když odešla deska na HTC 8X, tak jsem nechal za pár stovek zjistit, co s tím je (přímo v té firmě, co tomu u nás dělá oficiálně servis) a ti mi řekli, že je třeba vyměnit desku. A to vyčíslili na čístku, která o několik set Kč převyšovala cenu úplně nového toho samého telefonu... Tak jsem počkal ještě měsíc s náhradním telefonem a pak koupil Lumii 640 hned, jak vyšla.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ELHO_CID:
    VECTOR:
    A to jsou neopravitelny veci, ze se kvuli tomu kupujou novy telefony? Moc nerozumim...

RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    RUSSIANBLUE: vyreseno...

ale dle manualu bych to nedal...přitom Nokia mela vždy tak pekne zpracovane navody...

Problem:kde najdu historii prijatych hovoru?
    Odp:..prejdete do historie, klepněte na moznost ...
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ...mam takovej LAMA dotaz, naj ve win 8,1 / lumia 535 zobrazím seznam prijatych hovoru?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NECROMAN: Alespoň na té 550 byly, jj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam