• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    DAN_F: Jo a nevíte čím bych to pak měl opět přilepit? Vteřinovým lepidlem? :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VECTOR, PIKAPRD: Ale tak coby ne. Akorát jen je tam přilepený, takže je to docela pruda s fénem.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Umite nekdo nastavit, aby se ve W10 zobrazovaly na dlazdici Store aplikace co cekaji na aktualizaci?

PIKAPRD: IMHO ne. ale projdi Youtube.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Jsem zvědavý jak se teď vypořádají s tou odlišností WP8 vs. W10M prostředí. Aktualizovala se mi "aplikace" zařízení a začíná to být solidní bordel :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    protoze neni kam spechat a chtěl jsem malé zařízení, tak jsem si za 2k koupil 820 v perfektním stavu :)

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Já osobně si počkám na 650 a 850 a pak si vyberu, není kam spěchat, třeba to do té doby aspoň trošku odladí ;-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    HAWLIS: http://www.microsoft.com/en-us/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA143456

Myslim ze to souvisí s tím, že 925 má stejnou grafiku jak 920 - je sice výkonější než většina telefonů na tom seznamu, ale je o 2 generace starší.
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    Budu schopný vymněnit sám displey u Lumie 830? Nemáte někdo s tímto zkušenosti?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    sem měl za to, že 925 umí project my screen bez kabelu a tedko kdyz sem konecne poridil screen, se kterym to chci testovat, tak mi to píše, že jen to wireless neumí...
    jaký lumie to uměli? sem myslel že mám v kapse highend dané doby a tohle by měla bejt samozřejmost..
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JAN23: Sem tam nějaká aplikace spadne. Podle toho, co od ní zrovna chci bych řekl, že jde o problém s tím, že se nevejde do paměti a nemá to ošetřené. Tedy typicky pokus uložit na disk obrázek z 9gag aplikace, který je ale mooooc velký ve své originální velikosti, případně při nekonečném scrollování něčím, co opravdu nemá konce (Reddit vlákno, Tumblr).

Sám jsem si hrál s Visual Studiem nedávno a pokus do TextBlocku nahodit pár MB textu dopadl na desktopu v pohodě, na telefonu ta aplikace spadne, takže bych řekl, že to nějak s neschopností vejít se do paměti asi bude souviset.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mám insider Fast, ale protože nemám v telefonu místo, tak se mi naštěstí ten poslední insider build nenainstaloval
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JAN23:
    TOOMIX:

Insider Slow
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ano, Windows 10.0.10586.11
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JAN23: Ano.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JAN23: jo
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    JAN23: jo
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Odpovím si sám :)

HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELHO_CID: No a zrovna z těch 5ti procent musím mít Equa banku já :-D. Ale popravdě, to mi moc žíly netrhá, stejně jsem jen kontroloval zůstatek na běžném účtu před výběrem z bankomatu.

Teď je to alespoň větší adrenalin!

Mimochodem, internetové bankovnictví Equa Bank v IE na WP funguje?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX: Ok, ale min 95% klientů českých bank appky má, to je většina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam