NECROMAN: Jo, ten tam mám. Já můžu aplikace stahovat/aktualizovat po jednom tím, že si otevřu stránku daný aplikace ve Storu, ale vyhledání všech aktualizací nic nenajde.
A teda v těch Lidech nejen že mi chybí v novinkách Twitter, navíc Facebook, ač tam aspoň jde vybrat, tak nenajde žádné zprávy. A to nejen v novinkách, ale ani když si rozkliknu profil jednoho konkrétního člověka...
Ach jo, jsem z toho rozpolcen. Je tam několik pěknejch věcí, nový akční/notifikační centrum se mi líbí, zmenšení celýho prostředí je taky super, konečně mám pocit, že 5 palcovej display má oproti předchozímu čtyřpalcovýmu smysl, ale jiný věci jsou zase horší/rozbitý. Pokud připnu webovou stránku na úvodní obrazovku, která nemá od autorů připravenou ikonu pro WP, tak mám jen logo Edge (místo screenshotu stránku ve WP8), což je nepoužitelné při nejmenší velikosti dlaždice). Chybí mi živá dlaždice s využitím datovýho tarifu. Ve Store se neukazuje datum poslední aktualizace/číslo verze u aplikací.
Asi ještě zkusím factory reset, ač se mi do něj moc nechce a pak začnu váhat, mezi osmičkama a desítkama (jestli teda jde osmičky vrátit). Ale teda moc mě tohle neustálý nastavování telefonu nebaví...