• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Taky koukám, ze se mi nepřevedla cely historie sms zprav... Starej tel už je v továrním nastaveni, takže už na to asi nepodívám. Da se to nějak vytáhnout z cloudu? Nebo je jasny, ze ani tam to není už ulozeny? Přežiju bez toho, ale překvapilo mě to.
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Ale jinak ještě včera jedna chuťovka byla, neslo mě stáhnout dolu notifikační centrum, dva restarty nepomohly až třetí s vyndanim baterky a pak už to fungovalo. Nejlepší je ze kolega má stejnej telefon ale uplne jiny problémy, tak aspoň v praci porovnavame.
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Ja mam ofiko L830, žádná šedivka, zadnej insider, vicemen žádný appky navíc, proste skoro cistej telefon, ale musím zaťukat ze dneska se chova ukazkove, zadnej problém nic, tak nevím no :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    přitom když ted koukam do desktopovejch desítek, tak tam ty obrázky o daných kontaktů jsou...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    máte šedivky nebo ofišl pro CZ? já tyhle popisovaný problémy měl dřív se šedivkama, tedko sem to nevydržel a vzal ofišl na alze.. a zatim mě nic podobného nepotkává.

    akorát včera jak sem tady chválil, tam mě chvíli potom praštila do očí jedna věc, kterou moc nechápu.. u několika kontaktů mi zmizel obrázek... ale neumim říct, jestli to je přechodem na W10 nebo už to bylo o něco dřív.. nejsou to běžně používaný kontaky, ale současně i podobně nepouživená jiná čísla obrázek mají.. nechapu :) stalo se to nekomu?
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    Tak me třeba 10tky poslední dobou neuveritelne štvou a to mam telefon s windowsama už několik let, od windows mobile pres všechno ostatní až po desítky a teď to nějak kulminuje, když se me zda ze telefon si děla co chce, od samovolnejch restartu ve frekvenci 0-4 za den, občasný absence vibraci, až po problémy s kalendářem,který me štvou snad nejvíc protože ho docela potřebuju. Nezobrazovani nadcházející celodenní udalosti (občas jo, občas ne), nezobrazeni udalosti na zamykací obrazovce (na live title jo, na glance screen taky v tu chvíli) a třeba hned následující den funguje všechno jak má. Proste si to ze me dela dobrej den...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: Jj me se to desne libi, designovka:) ale nefunkci, ma to chránit, ne pri dopadnu na zem vypadnout...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Mě L1020 spadla po 14 dnech tak šikovně, že se musel měnit display. Ale vydržel jsem to, pouzdro nekupoval, a od té doby dobrý. Už to brzy bude dva roky bez vážnější nehody.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: já mam právě to nacvakávací a docela sem s tim spokojenej. Mně telefon moc nepadá, takže se ho asi ale brzo zbavim. Už vidim, jak mi spadne
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ADAMFC: v autě používá obligátně kabel :), nic mi ještě ani jednou nespadlo.. teda kromě telefonu na zem :) ale to už už klasika, takže hned první sem si ho podepsal takovým šlicem na hraně, protože ty flipový pouzdra s nacvakáváním do plastu jsou nahovno.. (na L925 byl nasouvací a vyndat to šlo ztuha i rukou.. škoda.. musel sem objednat z amazonu tohle https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01860MPD0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 sice to nebude vzhledově tak pěkný jako ty pouzdra od Krusell, ale snad to bude funkční.. telefon mi padá jednou denně v průměru.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    HAWLIS: mně to občas padne, což mi vadí - je to tak jednou za tejden, ale stane se to. Mam problémy s bluetooth v autě (to ale připisuju spíš autu), takový, že když to zapnu a pustim muziku, tak to v 50% případů spadne a musim restartovat BT.

    A u klávesnice mi vadí malej SPACE
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Já sem du s chválou, tady se kydá hnůj, jo?

    První dojmy z L950 a W10 jsou naprosto nad očekávání :) Libuji si jsem za ten systém neskutečně rád. Pár much, ale to se poladí a hlavně to teď masivně přebíjí pozitivní dojem. Doufám, že to MS nepojebe :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: já ty win telefony vidim často. Podle mě je to hodně tou cenou
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    jsme asi fakt divnej národ! :)

    Anketa: jakou značku mobilu nosíte v kapse? - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/anketa-souboj-znacek-0r1-/mob_tech.aspx?c=A160426_140446_mob_tech_oma

    a to je tam ještě Nokie a MS odděleně .....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NECROMAN: Je vubec nejaka rozumna moznost to poridit i u nas pres nejaky N.A. shop, ale tak aby vubec byla moznost resit do budoucna zaruku atd.?
    Akce je jen pro USA a CAN, tak bud pockat az sem doputujou sedenky nebo to zkusit nejak vymyslet, lec netusim jak!?

    Nejaky napad prosim? Mne jde konkretne o 950dinu. Ď.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    PRAASHEK: To není Apple
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ETHAN: když se budeš producírovat před jejich sídlem, tak ti třeba dají zadax akorát za dvě půlky
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NECROMAN: Kdyby mi to radši prodali za půlku :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    STEMBUS: Microsoft pry planuje rozdavat Lumii 950 zdarma pri zakoupeni Lumie 950 XL, tak bud jsou uz hodne zoufali, nebo se chteji zbavit veskerych zasob :)
    Rumour: Buy One, Get One Free deal may be coming to the Lumia 950 and 950 XL soon - MSPoweruser
    http://mspoweruser.com/buy-one-get-one-free-deal-may-coming-lumia-950-950-xl-soon/
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    STEMBUS: Hlavně se jim tahle strategie vyplácela i historicky. Že se nechali zblbnout applem byla neskutečná blbost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam