• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Pro nás na standardních aktualizacích taky dokud nepřijde Redstone nejspíš nic zásadního ani nebude. Jestli to chápu správně, tak veřejnost jede na nějakém Tresholdu, který se co do funkcí nijak nevyvíjí, akorát se pro něj dělají záplaty, opravy, optimalizace a údržba, zatímco vývoj jde kupředu v té Redstone větvi. Až bude Redstone připravený pro veřejnost, vytvoří se zase nová větev, ve které bude probíhat další vývoj a Redstone (aka AU) bude dostávat zase jen aktualizace týkající se rychlosti, stability a bezpečnosti.

    Každopádně i to co teď chodí pro Treshold je potěšující, protože člověk aspoň vidí že se něco děje. Nikdy jsem asi neměl telefon který by měl takovou dlouhodobou péči a podporu. Na Symbianu jsem dostal jednu aktualizaci (a druhou po "odbrandování", která ovšem jen odstranila věci a služby které už stejně nefungovaly), na Androidu jednu a na N9 sice 3 a bylo to super, protože s každou se řada věcí zlepšila, ale zase všechny proběhly během asi půl roku a pak už nikdy nic. S Windows je to už čtvrtá aktualizace, přičemž 2 byly celkem major a minimálně Redstone to předpokládám ještě dostane. Což u telefonu za 4 tisíce docela oceňuju :)
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Ahoj,

    mám l950 a "zmizel" mi budík. Každé ráno zvoní, ale není vidět v přehledu alarmů a tudíž ho nemůžu vypnout. Nemáte tip, kde by to šlo přenastavit jinde?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Teda musím říct že mně trošku děsíte! Jako majitel 550, který chce přejít na 950, nezaznamenávám také žádné záseky, restarty či něco podobného a jak to tak všude čtu, přechodu se docela bojím!!
    Fakt musím překvapeně odfrknout, jak ten nejnižší model šlape příkladně bez nejmenších zaškobrtnutí.
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: Teda minimálně v Edge prý opravily nějaké restarty, tak uvidíme, jestli to poznám, mám pocit, že se mi restartuje i mimo Edge.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: NIc zásadního, alespoň pro mne ne:

    Here's what's been fixed and improved for Windows 10 Mobile build 10586.318 | Windows Central
    http://www.windowscentral.com/heres-whats-been-fixed-and-improved-windows-10-mobile-build-10586318
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Další update!
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    HACECKO: no já bych radši appku z W8.1 ale na storu jsem jí nenašel...
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    HAWLIS: Mno to "taky" bylo spis k tem ostatnim vecem co jsem napsal vyse:) snad to nejakej update napravi, pze ten fotak je hodne dobrej
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    HACECKO: jak víš že mě sere? že píšeš taky... ? nooo... jo, sere mě :D hlavně ta appka na focení. zkoušel sem jí už na osmičkách na L925 a přešel sem zpět k tý co tam byla defaultní a děsně se mi po ní stejská.. divně mi to ostří, divný barvy, moc divný všechno... a musim říct, že všechno okolo zatím překousávám a dost doufám, že se to brzo zlepší.. ale tohle mě teda začíná nadobro srát... ten foťák byl jeden z nejsilnějších argumentů pro ten telefon vůbec...
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    HAWLIS: Nemuzes rict, ze jsme te nevarovali:D U me porad min 1x denne samovolnej restart - nezvladne to nejakej odkaz v Edge, otvirani appky, psani ve whatsapp(!) - proste kdyz se to nejmin hodi. To odemykani mi taky blbne. To jsem zkousel insider slow i fast, obnoveni pres recovery tool, furt stejny.

    HAWLIS: Fotak me taky obcas sere, kdyz udelam nejakou serku fotek a on uklada a nejde dal fotit. Barvy obliceje jsou dost divny, ze chlap vypada jak kdyby mel tunu makeupu.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    jak jste spokojení s fotakem a jeho defaultní appkou u L950?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Me teda jediny co stve na L925 WP8.1 je zpozdovani hodin, at delam co delam tak proste furt jdou blbe...ale uz jsem si na to tak nejak zvyknul a vim, ze si mam pripocitat tak 1min :D
    KEJML
    KEJML --- ---
    HAWLIS: Padání aplikací mě taky hrozně štve. Občas mi třeba nejde spustit skoro nic, ani stažené, ani vestavěné aplikace, všechno padá během startu/těsně po něm. Dělalo mi to už na WP8.1 a u desítek se to taky občas stane.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    trochu jsem to zprvu přechválil.. L950
    - občas se nerozsvítí display, když mi přijde nějaká notifikace - nejčastěji email a sms a nejde to ani chvíli (tuším že jde o dobu, po kterou je jindy display s notifikací sám zapnutý) zapnout tlačítkem... občas je třeba víckrát tlačítko zmáčknout i při běžném provozu
    - včera se mi komplet zasekl a pomohl jen hardrestart...
    - občas padaj appky, ale jedná se o prkotiny ty smsky nebo tel. seznam... náročný hry jako modern combat jedou upe v pohodě :D
    trochu jsem z toho rozpačitej... u telefonu ta tyhle peníze bych čekal, že bude všechno tiptop...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KEJML: Jojo. Udělal jsem zálohu a hned druhý den tahle notifikace. Tak jsem ji smazal a hotovo.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Teď mi telefon hlásí notifikací, že již nějakou dobu neproběhlo zálohování. Přitom veškerý automatický zálohy mám zaplý a v možnostech zálohování se píše "Poslední záloha: 06.05.2016 11:51". Před pár týdny už se mi stalo to samé. Dělá vám to občas taky?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Každopádně má to co dočinění s idiocíí toho, že si nelze nastavit výchozí kalendář :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---

    nojoooo... já to klikam do google accountu, kterej má taky stejnou barvu... boha jeho :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Zadáváš do správného kalendáře? Několikrát se mi omylem stalo že místo synchronizovaného kalendáře jsem si událost zadal do místního kalendáře Outlooku v telefonu, který má stejnou výchozí barevnost jako můj osobní pracovní kalendář, a pak jsem se divil proč se mi to nikde na počítači nezobrazuje.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    teda koukam, že mě celkově ta synchronizace docela dost vytáčí... na WP8.1 mi po vyfocení obrázku trvalo pár sekund, že sem na desktopu ve složce onedrive ta fotka objevila.. s W10 mi to trvá, že sem si stihl dojít na oběd. by mě zajmalo, jestli to je jen u mě, nebo je to problém někde dál..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam