• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    KEJML
    KEJML --- ---
    Teď mi telefon hlásí notifikací, že již nějakou dobu neproběhlo zálohování. Přitom veškerý automatický zálohy mám zaplý a v možnostech zálohování se píše "Poslední záloha: 06.05.2016 11:51". Před pár týdny už se mi stalo to samé. Dělá vám to občas taky?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Každopádně má to co dočinění s idiocíí toho, že si nelze nastavit výchozí kalendář :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---

    nojoooo... já to klikam do google accountu, kterej má taky stejnou barvu... boha jeho :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Zadáváš do správného kalendáře? Několikrát se mi omylem stalo že místo synchronizovaného kalendáře jsem si událost zadal do místního kalendáře Outlooku v telefonu, který má stejnou výchozí barevnost jako můj osobní pracovní kalendář, a pak jsem se divil proč se mi to nikde na počítači nezobrazuje.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    teda koukam, že mě celkově ta synchronizace docela dost vytáčí... na WP8.1 mi po vyfocení obrázku trvalo pár sekund, že sem na desktopu ve složce onedrive ta fotka objevila.. s W10 mi to trvá, že sem si stihl dojít na oběd. by mě zajmalo, jestli to je jen u mě, nebo je to problém někde dál..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: W8.1?

    jinak vedle jsem psal problém s kalendářem [ Windows - (Windows7, Win7, Windows Seven, Windows8, Win8) ] tedko to trochu testuju a spíš si myslim, že to patří sem. ani moc řešení jsem nenašel po netu.. zadání do kalendáře na desktopu se do telefonu propíše, naopak ne. dřív sem měl pocit, že se to stalo jen občas, včera jsem si uvědomil že tu nemam nic, co zadam to telefonu, tak se nesynchronizuje do desktopové verze... nikde nevidim talčítko sync nebo aktualizovat nebo tak něco.. víte co s tim pls?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Lidi, Lumia 730 , win10 mobile posledni ofiko build , funguje vam GPS? Prisahal bych ze na insideru jeste pred realeasem fungovala , po releasu si nejsem jistej. Je mozny ze odesla? Ikona se zobrazuje ale ocividne to detekuje jen pres BTS nebo Wifi signal.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    HAWLIS: mam lumii 1520, hlasitej hovor uple cistej a bez problemu, pouzivam z drzaku na okne a ok, mam dokonce ztlumeny. zvuk cistej a dostatecnej, mikrofon uplne v pohode a ozveny zadny
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    první dost zásadní věc, která začala trápit.
    při telefonování v autě se telefonisté sami sebe na druhém konci slyší v ozvěně, což každý zná a ví že to je fakt nepříjemný.
    zkusil jsem to ve dvou vozech, v obou připojeno přes kabel, přičemž v prvním šlo o kabel, který vede do kazetového adaptéru http://www.solskenglasses.com/aukro/aukrofoto/4.jpg akorát od výrobce HAMA... je v tom autě jen starý rádio s kazeťákem. tady samozřemě je jen mikrofon telefonu.
    druhý případ je kabel přímo do systému vozu a vzhledem k tomu, že dřív si nikdo nestěžoval, že by mě slyšel hůř i když telefon ležel třeba na sedačce spolujezdce, tuším že bude mikrofon ještě někde na palubce nebo nad ní či tak.
    v obou stejných vozech a v případě L925 si nikdo nikdy nestěžoval. Tentokrát hned první hovory v obou případech ano.
    Máte někdo podobný problém? čím to je? chápu princip, proč se člověk slyší v ozvěně, ale tušil jsem, že to už nějak odclonili nebo prostě vyřešili, když to s L925 už problém nebyl... tak mě to dost překvapilo.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    KEJML: hehe , me sveho casu pribliknul pri zadavani udalosti reminder na defaultni cas, event jeste neulozenej ,ale on si ho asi predulozil s aktualnim casem a 5min od toho udelal reminder
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: To není chyba ale vlastnost :)
    WINCENZO
    WINCENZO --- ---
    KEJML: Taky me to dela, ale už jsem si nějak zvykl pri zadavani udalosti radši kontrolovat datum...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tak nový Insider build 10.0.14332.1001 a Mapy.cz konečně fungují bez problémů
    KEJML
    KEJML --- ---
    HWLLFFRDD: Do teď jsem si myslel, že vždycky vybere pondělí, ale poté,co jsem poslal tu předchozí zprávu mi to nutilo pátek. Takže tipuju ten trolling generátor.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    KEJML: Dneska jsem to sem chtěl napsat. Vždycky mi to tam hodí jinej den, zatím jsem nezjistil, jestli aspoň podle nějakýho klíče, nebo je to náhodný generátor trollingu
    KEJML
    KEJML --- ---
    Irituje mne jedna věc v kalendáři ve W10M, ale nenašel jsem na netu nikoho dalšího, komu by to vadilo, tak si říkám,jestlito není ještě nějakej můj bug po upgradu. Používám v kalendáři týdenní pohled a při vytváření nové události mám ve zvyku kliknout na den, kdy chci událost vytvořit a pak kliknout dole v liště na plus pro vytvoření události. Tímhle způsobem se ale událost vytvoří v pondělí týdne, který mám vybraný, ne však ve vybraný den. V měsíčním pohledu to funguje správně a vsadil bych se, že ve WP8 to fungovalo i v týdenním. Mám tenhle problém jen já, nebo je to obecná chyba?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: To sice asi ne, ale to není Windows Hello. Každopádně dementní způsob přihlašování je u L950 to co by mě trápilo asi nejmíň.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Jo máš pravdu, po odeslání jsem to chtěl přepsat, ale lenost převládla :) Jasně, mít jednotnej framework pro biometrický údaje mi smysl dává, ale současný skenování očí v telefonu příliš ne.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Windows Hello ale není to "rozeznávání kamerou", nýbrž bezpečnostní funkce umožňující přihlašování biometrickými údaji místo heslem napříč celým systémem a je jedno jestli používáš čtečku otisků, skener duhovky, nebo Kinect, takže to zas taková blbost není :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam