• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ROMANICAK:
    Hmm, ale ted jsem zjistil, ze pravej horni roh nesedi, nejak se odchlipuje. Zasrany refurbishe...prej nejde sehnat original a ani novej display, vsechno jsou uz jednou opraveny - nekecaj mi?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    DAN_F:
    DAN_F:
    SONIC:
    Dela to jen obcas, ne vzdy.
    Necistoty tam nejsou.
    Zkusim priste az se to stane zmacknout. Na treti opravu uz nemam nervy.
    SONIC
    SONIC --- ---
    ROMANICAK: spatny sklo..bud upatlany mozna folie mozna nalepeny na vysoky vrstve lepidla ...svetlo ho dostatecne neprosviti k senzoru..popripade pri oprave sensor poskozen..skus ho v horni casti zmacknout jestli se rozsviti..kazdopadne to je na reklamaci opravy.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAN_F: V první řadě bych se podíval jestli na takové té poloprůhledné tečce/oválu v horní části displeje (obvykle bývá poblíž FF kamery) nemáš nějaké nečistoty nebo výrazný škrábanec.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELHO_CID: U mě to aktuálně vyvolává náhodné restarty :D

    ROMANICAK: To vypadá na problém s proximity senzorem. Telefon?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Mozna poradite...nastavuje se nekde, ze kdyz na W8.1 vytocim cislo, aby display zhasnul az kdyz ho dam k uchu? Protoze me zhasne hned, takze treba nemam sanci polozit omylem vytaceny cislo.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Na ikonku kliknu, ale co zkopíruju nelze nikam vložit.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VIK: Tak to už mi dochází nápady :D

    Někdo kdo nejste Insider a funguje vám těch víc událostí kalendáře na Live Tile, co máte za verzi? (já už mám teď 17.7167.40728.0)

    Mám totiž podezření že z nějakého důvodu nemáš ještě pořád dostatečně aktuální verzi Outlook kalendáře aby ti to fungovalo. Podle mě je nová Live Tile dostupná od verze 17.7167.40338 výš. Takže, asi ještě jednou Store a případně taky Settings / Update & security / Phone update (jestli ti nechybí ještě nějaká kumulativní aktualizace na které je závislý update na ten novější kalendář).

    ELHO_CID: Jakože ti chybí u označeného obsahu ikonka Clipboardu, nebo že zkopíruješ do Cliboardu a nejde z něj pak vkládat?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Jo, díky, stačilo podržet...

    Další věc, co mi přestala fungovat, je clipboard ve outlook mailu. Když mi někdo pošle telefonní číslo nebo webovou adresu, nemůžu jí zkopírovat do telefonní aplikace nebo edge. Na to je taky nějaký trik?
    VIK
    VIK --- ---
    DAN_F: Takže jsem restartoval podle tvého návodu, znovu odepnout/připnout a stále nic.
    VIK
    VIK --- ---
    DAN_F: Široká dlaždice, odepnout a připnout. Restart jsem udělal jen vypnout/zapnout. Zkusím to tvoje kombo, snad to není reset :-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VIK: Široká dlaždice? Zkoušel jsi ji odepnout a připnout? Restart jsi provedl plnohodnotný? (tlačítko hlasitosti dolů a power button dokud se telefon nevypne)
    VIK
    VIK --- ---
    DAN_F: Jak jsem říkal, mám na dnešek dvě události, obě s časem v budoucnosti a pak další události na následující dny. Zobrazí se ale jen jedna nejbližší událost, nikdy ne víc, bohužel :-(
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: :)

    Jinak to vypadá že MS uvolňuje pro veřejnost aktualizaci aplikace Kamera s dříve zde probíranou funkcí panorama – v mezičase jsem měl možnost ji celkem obstojně vyzkoušet a dost kupodivu mě to dost pozitivně překvapilo.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Aha, drženi je ten trik, s ním to funguje.
    CRASSUS
    CRASSUS --- ---
    ELHO_CID: na 950 xl funguje
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Ano, překvapivě se poučili ze situace iOS pár let zpět, kdy se do zamčeného telefonu dalo dostat přes rychlé spouštění fotoaparátu a následný přístup do galerie :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VIK: Ukazuje to myslím události jen z aktuálního dne a jen nadcházející (pokud událost už probíhá, tj. má čas začátku před aktuálním časem, tak ze seznamu zmizí).

    ELHO_CID, KEJML: Zapomněl jsem se po uvolnění AU vyškrtnout z Insideru, takže už jsem na Redstone 2 větvi (aspoň ale budete mít dál informace o těch zajímavých věcech co se dějou) :) a tam funguje. Nicméně fungovalo to i na AU. Každopádně je potřeba to tlačítko chvíli podržet (1–2 s.), aby se foťák nepouštěl omylem v kapse.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    ELHO_CID: 730 funguje. Dokonce kdyz mam pin a neni odemknutej telefon tak neukaze ikonu galerie a naopak.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    KEJML: Možná se to musí někde povolit, ale zatím nevím jak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam