• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    LBW: dle mého tě čeká sice omezené množství aplikací, na druhou stranu tě nečeká každotýdenní restart telefonu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LBW: trhání vlasů a zlost :) Ne, to přehánim - čeká tě jen jedna plocha, docela málo aplikací, jen jedna klávesnice (ikdyž tu bych pochválil za tlačítko .cz/.com v prohlížeči), a docela přijatelný email klient
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LBW: Jen jeden "launcher", jen jedna klávesnice, menší výběr aplikací a některé prostě chybí, třeba ty od Googlu :)
    LBW
    LBW --- ---
    Tento tyden vyfasujeme v praci nove telefony - vsichni dostaneme win10. Lumia 650 nejspise, co jsem posledne koukal, co nam Vodafone muze nabidnout.
    Co me po opusteni androidu ceka? :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Vyzkoušej, to dáš :)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    DAN_F: tak vyzkousim teda taky
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Tak jsem ji připojil k PC, zapnul Windows Device Recovery Tool a to si stáhlo už WP 8.1 (Update 1 to vypadá) a z toho už šlo normálně stáhnout Poradce pro Upgrade který mi nabídl W10M.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAN_F: Dotykový "jednořádkový" displej místo F kláves, to nebylo moc exciting.

    CAPTAIN_TACUD: Chystám se s 1520 na tuhle proceduru přes víkend, tak jestli to nevyřešíš rychleji, podám pak report.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Takze to bylo pouze vadou softwaru. Bohuzel mi tam natvrdo nahrali puvodni win8 ktery nejdou upgradovat na win10 dokud neudelam upograde na win8.1 kterej mi nejde (nedovoli) tahle verze udelat, samozrejme na cloudu mam zalohu a nastaveni ve win8.1 takze jediny co to natahlo jsou kontakty. softy, nastaveni, maily atd. ani tuk. Zvladnul by to nekdo natvrdo do toho mobilu nahrat ty win8.1?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NECROMAN: Tak zatím Insider buildy hrnou (ač aktuálně tak zabugované, že jsem si dal tu práci a vrátil se zpět na AU branch) a nepotřebuju si co rok kupovat nový telefon, takže s balením netřeba spěchat. Naopak jsem si pořídil 1520 do zálohy :)

    Jinak dnes v 19.00 má Apple Hello Again event, tak jsem zvědavý co představí, protože Surface Studio vzbudil v zahraničních médiích celkem ohlas.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Neměl by jste někdo na prodej (za nějakou slušnou cenu) případně na půjčení (nějaká ta flaška nebo záloha) ten display dock? Chtěl bych to vyzkoušet když už mam tu 950ku ;-) kdyztak PM...diky
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    No, trochu jsem doufal, že zmíní aspoň vlastní či cizí plány na telefony. O těch superdrahých víme, ale oznámit něco kolem 5-7k Kč by bývalo dost pomohlo. Vlastně ani nepotřebuju, aby kromě bugfixů a zlepšení stability cokoliv s W10M dělali, ale mohli něco zmínit.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    dotaz:
    - minuly ctvrtek se mi v mobilu (L620, WP 8.1) naposledy aktualizoval (synchronizoval) mail propojeny s mym outlook uctem na live.com. Od te doby se synchronizace nedari a ja tak uz jsem tyden bez mailu v mobilu..

    - bohuzel mail nemuzu v uctech v nastaveni vymazat abych si ho připojil znova - dlouhé podrzení na nazvu uctu v mailech nabidne pouze synchronizaci, nikoli odebrani.
    - ve webovem nastaveni uctu na outlook.live.com pro zmenu nemuzu pridat mobilni zarizeni (http://imgur.com/a/KIsGL - coz je asi nejaka novinka, pac tohle nastaveni jsem nikdy neresil a posta se do mobilu presto stahovala) ... a ani se mi to same nedaří z mobilu - tam to vzdycky skonci chybou a hlaskou ze neco se nedari, at to zkusim pozdeji..

    Tuší někdo co se změnilo, resp. kde je problem? Díky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DAN_F: takze zadny novy Windows Phone, zadny novy Band. Asi je cas to zabalit :-(
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: serou na ně jak na placatej kámen!
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAN_F: Příští verze – Creators Update (důraz na 3D – tvorba / konzumace, dekmokratizace, jej), aktualizovaný Surface Book s lepším výkonem a výdrží, Surface Studio (all-in-one s podporou MS Ink), Surface Dial (nová periferie pro interakci s dotykovými displeji). Telefony nic, jakože vůbec nic.

    Docela nuda.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MS Windows 10 Event teď:
    Microsoft Windows 10 Event – Please join us to see what’s next for Windows 10, Wednesday, October 26 10AM EDT
    http://news.microsoft.com/microsoft-event-2016/#cQ7z5Q2pVQHOGwAE.97
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    https://www.alza.cz/screenshield-tempered-glass-microsoft-lumia-640-d2749464.htm?o=1 mám tohle a spokojenost. sic už prasklo ale při kolmym pohledu to není vidět a ještě jsem se o to neříz :) až se říznu tak si koupim to samý, a v alze mi to i nalepí, ja bych to akorát posral...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    mate nekdo zkusenosti s nejakym tvrzenym sklem a jakym?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAN_F: Tak už je zase na 16k. A mají v tom zmatek, za těch 8 tisíc mi tvrdili, že je telefon bez příslušenství, ale prodávat to bez příslušenství za 16 je už úplně mimo. Za 8 bych to bral, kdyby k tomu to příslušenství bylo. To bych ale bral i za deset.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam