• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    AGGU
    AGGU --- ---
    HAWLIS: Kalendář se po dnešní aktualizaci chová standardně. Normálně. Kontakty jakbysmet... Coreplayer nevím, používám Groove.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Boze , vcera aktualizace a coreplayer prehrava porad dokola jednu mp3 , na dalsi nepreskoci .. dela vam to taky? ( build 10.0.14393.448 )
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    650 - otevřu defaultní kalendář a při kliknutí na nějaký den to udělá takový graficky efektní random jump do jiného dne :) fakt pecka.....
    přes noc instalace anniversary a ráno nevidím kontakty z Microsoft accountu....
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Tak L950 v reklamaci a L650 doma na 14ti denní test.
    první zapnutí, obnovení zálohy... "Can´t connect - we´re having trouble connecting to a network......"
    to mě poser záda v kině...
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    Ahoj.
    Koupil jsem si od nejakeho podvodnika Lumii 920. Kdyz ji chci zapnout (unlock), tak nejde vytahnout uvodni obrazek nahoru (to ji zapina). Display reaguje, ale uplne zmatene. Nikdy to nenecha vytahnout az na horu. Pokud se mi to nejakym zpusobem povede zapnout (dostat se do windows), tak display na dotek reaguje opet zcela zmatene a mobil je prakticky neovladatelny. Po nejake chvili nereaguje vubec. Vsechny postranni (harwarove) tlacitka fungujou bez problemu. Fotak tedy muzu zpustit tlacitkem, ale dotyk zde nefunguje vubec.
    Zkusil jsem to hodit do tovarniho nastaveni i preinstalovat firmware. Mobil pokazde zacne fungovat normalne, ale asi po deseti minutach se zas vsechno sere (vyse popsany problem).
    Ten clovek co mi to prodal, menil display. Nevim jestli chyba vznikla uz rozbitim puvodniho displaye, nebo tim, ze novy display je nejake smecko.
    Znate nekdo tuto zavadu? Cim to je? Jak se da resit? Pripadne, nasel by se nekdo, kdo by byl schopen a ochoten tuto zavadu opravit (za penize)?
    Dekuji za reakce.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAN_F: Ale zrovna Facebook tohle vůbec nedělá. Ty jeho aplikace jsou horzně pomalý a na jednom z počítačů mi jednou z ničeho nic přestaly fungovat, jak Messenger, tak Facebook klient mi padaj na splash screenu a žádná rada z intenetu nepomohla. Přitom na druhým fungujou jak maj (až na šnečí rychlost).
    Hangouts klient ofiko není (Google, no..), něco neofiko je, na první pohled se to tváří dobře (jde alespoˇn odpovídat z action centra), ale v praxi je to taky celkem tragický, občas prostě přestane přijímat zprávy, na mobilu funguje ještě hůř než na počítači
    A tak dále...
    Jo, nejsou to výtvory MS, ale když nejsou telefony, tak je to začarovanej kruh...
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    KEJML: Zas je ale dobré že když někdo dělá UWP aplikaci a implementují to kvůli desktopu, funguje pak vše i na telefonech :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ad messenger - zastaralá L620 s WP8.1 a messenger mi normálně hází zprávy(notifikace) přímo na displej.. Narozdíl od Skype, kterej dokud nespustim, tak nehlásí nic..

    btw: mám jí cca. 3 roky, pořád slouží, seká se minimálně a výkon pořád prakticky jako na začátku.. Le příští rok mě nejspíš čeká výměna za novej kousek a když tak smutně čtu, jak celá platforma WP jde do prdele a WP10 mě taky nijak zvlášť neoslovily, tak se obávám, že příští rok budu muset přejít na Android, na kterej se fakt netěším.. (kromě užitečných appek, který na WP prostě nejsou a nejspíš ani nebudou..)
    KEJML
    KEJML --- ---
    BOPA: To je bohužel velkej problém W10, sice to umí plno věcí, od ikonek na glance screen, přes reakce přímo z action centra až po integraci v aplikaci Lidé... ale naprostá většina aplikací na tohle kašle
    BOPA
    BOPA --- ---
    GILDARIUS: 950XL - s kousnutím messengeru jsem se moc nepotýkal... ale skončil jsem s ním jako s komunikačním kanálem ve chvíli, kdy skončily notifikace.. nejde dát na Loock screen, , když mi někdo něco napíše, tak pokud na ten telefon vyloženě nezírám, tak ani nezjistím, že mi někdo napsal... jedině zapnout, mrknout na dlaždici, jestli náhodou někdo něco... děs... A Viber a WhatsApp si dělá taky co chce :-(. Tak snad ještě budu muset vyzkoušet SKYPE, ale tomu se nějak zatím bránil...
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    LADINEK: mesenger se kouše uplně na všech WP telefonech, protože to je debilně napsaná aplikace...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    já mam 950 od února a nebyl jedinej problém. Kromě jedný věci - a to, že se mi občas kouše, když ji chci odemknout. Zmačknu na straně tlačítko a laguje to.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ja mam L950 asi dva měsíce a zatím, kromě messengeru kterej se občas sekne, problémy moc nemám. Na co, že se to mám připravit? :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HAWLIS: no jasny no...
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Prototyp ukazuje, kam by to mohl dotáhnout Microsoft se smartphony - iDNES.cz
    http://mobil.idnes.cz/...rtphone-surface-phone-dell-pjq-/telefony.aspx?c=A161105_230148_telefony_ada

    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    CMLKA: díky, tohle je bohužel nevýhoda: Vrátíme vám celou částku zpět, a to formou poukazu na další nákup.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HAWLIS: nebo si kup na alze tu prodlouzenoudobu na vyzkouseni a pak to muzes vratit za docela dlouho
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    VECTOR: napadlo mě zkusit to 2x vrátit ve 14ti denní lhůtě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam