• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    Diskuze pro všechny, které zaujal nový systém Windows Phone. Ať už uvažujete o koupi telefonu s tímto systémem, nebo jej již vlastníte, zde najdete všechny možné tipy a triky, rady s konfigurací i pokročilé návody, tipy na zajímavé aplikace ke stažení na app store, řešení nejčastějších problémů i diskuze o nadcházejících updatech.

    Windows 10 SDK Preview
    https://dev.windows.com/en-us/windows-10-for-developers

    Vyvíjíme aplikace pro WP: Výdělky z aplikací – platby, pravidla, W-8BEN form (5. díl) - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/clanky/vyvijime-aplikace-pro-wp-vydelky-z-aplikaci--platby-pravidla-w-8ben-form-5-dil-2094
    rozbalit záhlaví
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VITI: Asi primárně věc závisející na tel. čísle a množství jeho "recyklací", případně přítomnosti v různých číselných databázích. Každopádně policie u některých svých telefonů (nevím jestli jsou to služební mobilní čísla, nebo to má nějaká jiné pravidla) má zapnuté skrývání ID, tudíž se jí v případě potřeby z těchto čísel nedovolají :) Ne že by asi byla velká pravděpodobnost že jí budou volat, ale zase když o těch zmeškaných hovorech neví, asi bych neřešil a blokoval až pokud k tomu bude důvod.
    VITI
    VITI --- ---
    SATOO: super, dik
    DAN_F: to nevim. Dcera ma mobil par mesicu a sem tam se ji v seznamu hovoru objevuji nezvednute private call, divne je ze ani nevi, ze ji nekdo volal ... coz bude asi tim, ze mobil jen jednou zazvoni a vyzvaneni je ukonceno (vcera sem to nahodou odchytl). Ja osobne mam takovyhle zaznam 1 za cca 3 roky s Lumii ... tak nevim co to je, myslel sem, ze to zablokuju a bude ;-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VITI: Je to rozumné? (používá u svých telefonů např. PČR)
    VITI
    VITI --- ---
    Jdou nejak blokovat prichozi private volani?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ELHO_CID: V US v rámci Black Friday k L950 za 499 USD zdarma dock a druhá L950 :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MSFT zlevnil 950XL s dockem na 12600.
    A já pořídil ten Acer na 6990. Na Acer není AU, ani insider, takže jedu na verzi 1511, ale zatím celkem dobrý dojem.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Mě obrázky kontaktů taky zlobily, tak jsem vlez na live.com a kontakty jsem si tam srovnal. Zdá se, že si mi to nějak špatně sesypalo, když jsem stěhoval schránku u outlook 2016 z jednoho počítač na druhý ručně (PST soubor). Byl to blbej nápad. Teď jsou obrázky zase v pořádku.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    BOPA: ja chci takyyyy :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    LBW: Dneska jsem si ho vyzvedl, ale musím si do něj nechat zmenšit SIM kartu.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    BOPA: Pokud vím, tak jestli synchronizuješ kontakty do MS accountu, tak šlo jen o dočasný problém zapříčiněný migrací na nové servery a všeobecně bylo hlášeno že obrázky se u vašich kontaktů objeví po dokončení migrace konkrétního účtu.
    LBW
    LBW --- ---
    Uz nekdo mate ten Acer?
    https://goo.gl/mUkYWf
    BOPA
    BOPA --- ---
    BOPA: Ale neeeee ... v aplikaci lide se mi objevily všechny stare obrázky u kontaktu... Tomu snad ani nemohu uvěřit.... ;)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HALCYON: Jo a vtipný je, že i tak je to použitelnější, než oficiální aplikace.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELHO_CID: Člověče, italku jsi asi potěšil, ale ta apka je jen wrapper nad browserem. To samé získáš, pokud si otevřeš facebook v prohlížeči.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Tohle je taky dobrý fór. Odpovídal jsem na sms přímo z action centra a po chvíli koukám do vlákna té zprávy a moje odpověď tam není. Chvíli nad tím žasnu a pak to napíši znova. Reakce adresáta indikuje, že dostal zprávy obě...
    AGGU
    AGGU --- ---
    HAWLIS: Kalendář se po dnešní aktualizaci chová standardně. Normálně. Kontakty jakbysmet... Coreplayer nevím, používám Groove.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Boze , vcera aktualizace a coreplayer prehrava porad dokola jednu mp3 , na dalsi nepreskoci .. dela vam to taky? ( build 10.0.14393.448 )
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    650 - otevřu defaultní kalendář a při kliknutí na nějaký den to udělá takový graficky efektní random jump do jiného dne :) fakt pecka.....
    přes noc instalace anniversary a ráno nevidím kontakty z Microsoft accountu....
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Tak L950 v reklamaci a L650 doma na 14ti denní test.
    první zapnutí, obnovení zálohy... "Can´t connect - we´re having trouble connecting to a network......"
    to mě poser záda v kině...
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    Ahoj.
    Koupil jsem si od nejakeho podvodnika Lumii 920. Kdyz ji chci zapnout (unlock), tak nejde vytahnout uvodni obrazek nahoru (to ji zapina). Display reaguje, ale uplne zmatene. Nikdy to nenecha vytahnout az na horu. Pokud se mi to nejakym zpusobem povede zapnout (dostat se do windows), tak display na dotek reaguje opet zcela zmatene a mobil je prakticky neovladatelny. Po nejake chvili nereaguje vubec. Vsechny postranni (harwarove) tlacitka fungujou bez problemu. Fotak tedy muzu zpustit tlacitkem, ale dotyk zde nefunguje vubec.
    Zkusil jsem to hodit do tovarniho nastaveni i preinstalovat firmware. Mobil pokazde zacne fungovat normalne, ale asi po deseti minutach se zas vsechno sere (vyse popsany problem).
    Ten clovek co mi to prodal, menil display. Nevim jestli chyba vznikla uz rozbitim puvodniho displaye, nebo tim, ze novy display je nejake smecko.
    Znate nekdo tuto zavadu? Cim to je? Jak se da resit? Pripadne, nasel by se nekdo, kdo by byl schopen a ochoten tuto zavadu opravit (za penize)?
    Dekuji za reakce.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam