• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    LBW: Je. Dokud má ještě MS smlouvy s operátory a umožňuje platbu přes měsíční vyúčtování, je jen na tobě co ti víc vyhovuje.
    LBW
    LBW --- ---
    Nakupy ve Store - strhnout z mobilniho pausalu, kreditka nebo Paypal? Je to sumak?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VIK: Jinak podpora Miracastu je závislá na použitém SOC. Ze Snapdragonů co se vyskytují v Lumiích je to SD400 (Lumia 730, 735, 830, 630 a 640), SD800 (Lumia 1520, 930) a SD808 a 810 (Lumia 950, 950 XL).
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VIK: Zas tak hluboko v nastavení to schované není :)

    VIK
    VIK --- ---
    Tak jsem asi objevil Ameriku. Zjistil jsem, že na mojí 930 funguje Miracast, tj. můžu promítat displej telefonu na televizi. Mám LG s Web OS, která přímo podporuje Miracast, ale pokud to vaše TV neumí, tak se dají koupit Miracast adaptéry. Zatím jsem Miracast používal jenom androidím Nexusu 7 a je to celkem příjemná funkce, pokud chcete například ukázat fotky, pustit video, který jeden jenom v prohlížeči apod. Návod na zprovoznění níže. Je trochu škoda, že takovou skvělou funkci Microsoft schoval dost hluboko v nastavení, není divu, že jsem si toho všiml až po tak dlouhé době.

    How to project to a TV or monitor from Windows 10 Mobile, using Miracast | Digital Citizen
    http://www.digitalcitizen.life/how-project-tv-or-monitor-windows-10-mobile-using-miracast

    Dvě věci: Nejsem si jistý, jestli Miracast podporují všechny Windows Mobile telefony, podle mě je to z části hardwarová záležitost. Moje předchozí 920 to zřejmě neuměla. Druhá věc, kterou se mně bohužel nepodařilo vyřešit je, že Miracast se odpojí, jakmile se zamkne obrazovka. To je nepříjemné, pokud chcete například pouštět delší video nebo třeba jen muziku.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Jakoze RSS musim bejt nalogovanej nekde na feedly abych mohl pouzivat ctecku s lokalni instalaci??? Fakt ne.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    A dalsi, mozna lama dotaz...lze nejak zmenit ve WP10 defaultni prehravace?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Zdravím, je nějaká appka na přehrávání hudby kde se dá v reálným čase zpomalit zrychlit rychlost přehrávaných skladeb? princip jak u gramců nebo třeba VLC. Díky
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    GILDARIUS:
    Jakoze neexistuji rss ctecky pro WP10??? Trosku divny, ne?

    Jinak prosim o dalsi radu. Mam nejaky MKV co jdu prehrat a nejaky co nejdou. Resili jste to uz nekdy nekdo?
    This item is in a format we don't support
    0xc004f011
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    LBW: Používám one calendar, pac ma dobrou živou dlaždici...
    LBW
    LBW --- ---
    Tak jsem nejak poresil prechod z androidu. Neco mi na win10 chybi, ale vsechny pracovni veci fungujou na 100% a to je hlavni. Jen me mrzi, ze Opera je na win takova nijaka. A vubec neumim pouzivat OneNote :)

    Uvital bych nejaky tip na nahradu za Google Keep (zejmena funkce pripomenuti na zaklade polohy) a za default kalendar (na androidu jsem pouzival aCalendar).
    Diky
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    ROMANICAK: Tak to si budeš asi muset naprogramovat sám
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    TOOMIX:
    Njn, jenze ja se ptal na RSS ctecku :-D Ja chci mit live tile na plose, ktera mi zobrazi, ze ve vlaknu co sleduju je neco novyho.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ROMANICAK: že mobilní web nyxu je docela dosti dobře použitelný a netřeba speciální aplikaci ála nyxdroid
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    AGGU:
    "Na nyx stačí Edge." - jak presne to myslis?
    KEJML
    KEJML --- ---
    Od rána mi nejdou posílat SMS. Z jiného telefonu z týhle SIM smsku normálně pošlu. Telefon píše jen "nešlo to poslat". Zkusilem jsem původní zasílání zpráv i Skype preview, zkusil jsem vypnout 4G, zkontroloval jsem číslo sms centra, prostě nic. Už jsem zkousnul ledasco, ale volání a smsky u telefonu prostě fungovat musí... Náhodou tajnej tip v rukávu nikdo nemá?

    Mimochdem se mi včera telefon restartoval v kapse a po restartu se vrátila velikost zobrazení na defaultních 200% (normálně používám 175%), čímž se mi zmenšil počet sloupců dlaždic na ploše, a díky tomu se mi samozřejmě dlaždice rozházely.

    Že já nenapsal Ježíškovi o novej telefon...
    AGGU
    AGGU --- ---
    ROMANICAK: Budík je normálně funkční. Nevím, asi máš nějakou nehoráznou smůlu ;)
    Na nyx stačí Edge.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    WICKPICK:
    Nejsem si jistej, jestli je tohle mopny. Aplikace jsou svazany s uctem ve Store - on vi co sis instaloval, popripade koupil. U celkovyho nastaveni je myslim to samy - svazano s MS uctem. Takze bych asi doporucoval zalohovat si fotky a dalsi data na kartu nebo do PC (aspon se muzou protridit, ze jo :-) ). Pak si udelat seznam apliakci ktery budes chtit pouzivat na nove nainstalovanym telefonu, a pak udelat Hard reset.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    AGGU:
    Asi jo.

    Jinak teda restore ze zalohy co byla pro L1520 WP 8.1 se na L950XL WP 10 nepodarila.
    Nainstaloval jsem vsechno znova rucne, aplikace ve store vedely ze je mam koupeny. Bohuzel Metro2033 nevedelo, ze jsem za postavicky utratil cca 1500,-, coz me mrzi. Ale nic za co bych zabijel. Outlook uz beha (konecne!), kontakty mam i s fotkama, pac jsem si je rucne natahal.
    A nakonec jsem samozrejme udelal cerstvou zalohu.

    Za co bych ale vrazdil, je nefunkcni budik. Tvl budik uz umely digitalky z roku 1972, jak je mozny, ze tohle nekdo podela?

    A ani dalsi notifikace nefungujou jak maj - v outlooku mam 8 neprectenych zprav a na Glance screen ani na Lock screen nejsou.

    A navic mi prestala fungovat moje oblibena velmi jednoducha RSS ctecka co pouzivam na jediny vlakno na NYXu, proste se sama nekouka co je novyho, dokud do ni nevlezu a nerefreshuju. Pouzivate tu nekdo neco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam