Tak jsem asi objevil Ameriku. Zjistil jsem, že na mojí 930 funguje Miracast, tj. můžu promítat displej telefonu na televizi. Mám LG s Web OS, která přímo podporuje Miracast, ale pokud to vaše TV neumí, tak se dají koupit Miracast adaptéry. Zatím jsem Miracast používal jenom androidím Nexusu 7 a je to celkem příjemná funkce, pokud chcete například ukázat fotky, pustit video, který jeden jenom v prohlížeči apod. Návod na zprovoznění níže. Je trochu škoda, že takovou skvělou funkci Microsoft schoval dost hluboko v nastavení, není divu, že jsem si toho všiml až po tak dlouhé době.
How to project to a TV or monitor from Windows 10 Mobile, using Miracast | Digital Citizen
http://www.digitalcitizen.life/how-project-tv-or-monitor-windows-10-mobile-using-miracast
Dvě věci: Nejsem si jistý, jestli Miracast podporují všechny Windows Mobile telefony, podle mě je to z části hardwarová záležitost. Moje předchozí 920 to zřejmě neuměla. Druhá věc, kterou se mně bohužel nepodařilo vyřešit je, že Miracast se odpojí, jakmile se zamkne obrazovka. To je nepříjemné, pokud chcete například pouštět delší video nebo třeba jen muziku.