DAN_F: Nic jako "industry standard" neexistuje.
Zůstal bych u platformy kterou má tohle vlákno v názvu. IE rozhodně neměl třeba něco jako reading list. A nativní synchronizace (bez doinstalovávání dalších blbostí navíc) jede na 100% až od doby MS účtu. Od té doby a spuštění Edge vše začalo fungovat jak má. Kdo si do toho procesu (+ procesu synchra kalendáře nebo emailů) narval Firefox, Operu nebo Google, ví co dělá. Já se řídím zásadou K.I.S.S. ;)
K tomu kdo dostal update na W10 a kdo ne jsem psal 2x. Víckrát už ne.
Ano, Feedback Hub slouží k reportování bugů a jejich nápravě. Co k tomu dalšího říct.
Ano, ne všichni mají s WM10 klid. Logicky, každý používá telefon jinak, jinak se o něj stará, má jiné návyky. Popravdě řečeno, kromě WC neznám web, kde by se člověk dobral i jiné informace, než že WM je doomed a utíkejte co nejdál. Jak s takovými "informacemi" nakládají" řekněme začátečníci, je nasnadě.
Ohledně FB, opět a totéž. Odpasu, jaké připojení k netu těch "370" lidí má?
Pokud chceš bugy, se kterými se setkávám já, můžu tu napsat jejich seznam ;) Ale připadá mi to zbytečné, od toho má platforma jinou stránku. A pokud neprudí, stejně u většiny mávnu rukou.
Resumé. Moc to řešíme ;) Mobil je jen nástroj. Něco jako kalkulačka nebo lopata. Postačí aby u něho fungovaly základní věci, dodávané s OS. Všechno navíc je marketing a jiná hra.