• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KEJML:
    Presto jsem ji zkusil - a bohuzel teda uplne zakladni vec, jako je otoceni nalezato, neumi. Navic si chce stahovat hlasovy ovladani z netu za jizdy, coz se ji samozrejme nepovede, takze nenaviguje hlasem. Skoda no, cisla orientacni i popisny vyhledavat umi.
    VITI
    VITI --- ---
    DAN_F: ok, dik za info
    BTW cvicne jsem si s detmama nastavil MS Family, pekne jsme se sparovali, ale i po mesici jsou activity logy prazdny ;-) ... vygooglil jsem podobne pripady bez uspesneho reseni. Nezkousel to nekdo?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VITI: Jo, budíky mají dlaždici v aktuální "production branch" porouchanou a občas tam zůstává viset indikátor zapnutí budíku. V "developer preview" je už opravené, ale ta verze přijde asi až s Creator's Update. Každopádně je to jiný problém než má Vector.

    GILDARIUS: MS Health/Band neaktualizuje dlaždici při používání vnitřního gyroskopu telefonu dokud se nesynchronizuje se serverem a na to je potřeba aplikaci zapnout. Takže při použití pouze s telefonem v podstatě ta Live Tile postrádá smysl. Na druhou stranu když tu aplikace jednou za pár dní zapneš a necháš synchronizovat, ta data o množství ušlých kroků tam obvykle jsou. Je to trochu nevyžádané řešení, ale jestli si chceš měřit ušlé kroky, kup si třeba nějaký Misfit (Flash, Shine), moc to nestojí, můžeš to nosit všude, baterka vydrží několik měsíců a je kompatibilní s Windows :)

    ROMANICAK: Jo, problém 3rd party klientů s nekompletní podporou :)

    KEJML: Na Windows nepoužitelné. Je to aplikace z WP8 (ne-li z WP7.x) a není aktualizovaná snad od té doby co je koupil Google (2013) – podle toho se chová.
    KEJML
    KEJML --- ---
    ROMANICAK: Máš pravdu, nic moc, no. Holt další výrobce, kterému Windows nestojí za pozornost
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KEJML:
    Mnooo, tak nevim, ty commenty:

    Waze – aplikace pro Windows v Microsoft Storu
    https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/waze/9wzdncrfj2m3#
    KEJML
    KEJML --- ---
    ROMANICAK: Já autem prakticky nejezdím, ale naprostá většina lidí kolem mne používá na navigaci Waze, který je koukám i pro Windows. Na ten jsi nekoukal?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ehm...tak jsem se s tema mapama GMapsPRO radoval trosku predcasne. V zapalu pokusu o vyhledavani a ukladani do favorites a vseho moznyho jsem si vubec nevsiml, ze tam nikde neni nic, co by ty mape reklo, at me naviguje. Ona nenaviguje, je to jen mapa, Ach jo.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    KEJML: No ta msn když uz funguje tak live tile i aktualizuje, ms band ale ne. Zkusím jeste ten fitbit.
    KEJML
    KEJML --- ---
    GILDARIUS: Tak on ty data schraňuje nějakej ten čip, kterýmu mS říká "Sensor Core", takže pokud to ta aplikace zvládá, tak to z něj jde číst i zpětně (nevím jak dlouho), ale žádnou na 100% spolehlivou, kterou bych nemusel občas zapnout, aby se probrala z nějakého hlubokého spánku a zas začala znova automaticky číst, jsem nenašel.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    KEJML: Msn health jsem v telefonu nasel a občas i fungoval, pak to počítala taky apka na ms band, ale ta taky nefuguje, paradoxní na tom je ze občas když uz to začne fungovat tak se zobrazí data za x dnu zpátky kdy to neukazovalo :) proste taková pitomost ale mrzí me to, bylo to šikovný
    VITI
    VITI --- ---
    VECTOR: zrovna pocasi se i refreshuje, zlobi to vsak u alarmu. Zavislost nedokazu vykoumat, nekdy staci budik vyp/zap, jindy nepomuze nic a porad sviti jakoby byl zapnuti ac neni ;-)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ADAMFC: taky uz čekám az kluk koupi android a zmizí :)) snad brzo...
    KEJML
    KEJML --- ---
    VECTOR: Mne se některý aktualizovaly, některý přestaly, když jsem několik dnů nepustil danou aplikaci.

    GILDARIUS: ... ale krokoměr mi fungoval, nakonec jsem jako aplikaci pro něj používal FitBit, který ale měl právě také občas ten problém s dlaždicí. Na tohle bývala nejlepší aplikace MSN Health and Fitness, která fungovalo spolehlivě a hlavně asi jako jediná z celýho Store uměla ukazovat počet kroků i na nejmenší dlaždici. Nástupnickej MS Health v době, kdy jsem to řešil neměl živou dlaždici vůbec, ale už je to nějakej pátek zpátky, tak jsem skončil u toho Fitbitu.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    VECTOR: dlaždice se mi taky neaktualizujou :-/ a vubec mě štve to že jsem si koupil telefon s krokoměrem a nekrokoměruje ! :-D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ROMANICAK: Já to tam mám taky tak a to proto, že platím přímo přes Vodafone a ani si neuvědomuji, že bych měl možnost jiné platby. Ale ani jsem ji nehledal. Prostě jen zaplatím a přijde mi to s fakturou za služby od operátora.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KEJML:
    Ano to zafungovalo, ale hazy cesky vysledky.
    VECTOR:
    Tohle presne zkusim, diky!

    VECTOR:
    No me prave ne, a to jsem vyhledal i skutecnou adresu na mapach. Ale teda USA, ne GB, mozna je mezitim rozdil.

    HAWLIS:
    Dekuju za radu, zafungovalo to. Objevila se tam nejaka meziobrazovka Vodafone a az z ni jsem se proklikl na vyber platebni metody (karta, PayPal...) . Tusis kde se tam ten Vodafone vzal a proc je ten system udelanej takhle? Moc nerozumim duvodum...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ROMANICAK: bez na http://google.com/ncr (no country redirect) - to te hodi na klasickou defaultni google.com mezinarodni (bo americkou?:) stranku a muzes si pak rovnou pridat google jako vyhledavac primarni v anglictine, kde hazi stokrat relevantnejsi vysledky nez v cesky..
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Mam posledni mesic (vlastne od te doby, co se mi vratil mobil ze servisu a jsem zpet na produkcnich, ne insider buildech) problem s tim, ze se mi spousta dlazdic neaktualizuje. Hlavne he ti videt u Amazing Weather HD, kde se neaktualizuje ani lockscreen. Sunset&Sundown se taky obnovuje jen dost nahodne.
    Neresite nekdo neco obdobneho?
    ROMANICAK: ja mel region nastavenej dlouho na Velkou britanii, do paypalu jsem zadal ad resu z nakyho online generatoru fake UK adres a fungovalo mi nakupovani aplikaci pres Paypal uplne v ophode.
    KEJML
    KEJML --- ---
    ROMANICAK: Zkus otevřít google.com a pak se podívat do toho nastavení
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KEJML:
    Opet problem - samozrejme jsem nasel http://www.windowscentral.com/how-change-default-search-microsoft-edge-windows-10-mobile
    Jenze ja tam nemam Google, ale pise to:
    Google Maps (discovered)
    www.google.com

    a kdyz zvolim, tak:
    We couldn't set Google Maps (discovered) as your default search engine.
    Try again later.

    FUUUUUUUUUUUUU!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam