• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    vtipní je, že když jsem si tady stěžoval na to či ono ohledne W10M a L950, tak jsem byl jeden z mála... tedko mi šlape vše v cajku a .... jsem jeden z mála :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DIMOUSE: Nope, vyhodí error. Je v tom web dashboardu něco navíc oproti appce? :)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    hele funguje vám dashboard.microsofthealth.com resp jste schopni se do něj přihlásit?
    VIK
    VIK --- ---
    Dneska v noci upgrade Windows 10 Mobile, což je chvályhodné, ale ráno mně nezvonil budík. A to jsem ještě někdy uprostřed noci restartovaný telefon odemčel, aby to všechno fungovalo.
    VIK
    VIK --- ---
    Už mě ten telefon fakt pije krev. Fotky z dovolené mám všechny na OneDrive zdvojený a teď jsem si všiml, že jednu fotku vidím jen, když chci sdílet na Telegramu nebo něčem podobným, ale sdílet jí nemůžu, protože je prý corrupted. V hlaví aplikaci Photos ji nevidím, na OneDrive taky není. Takže co, mám všechny fotky dvakrát a některý vůbec?
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Ahoj, asi blbě obecný dotaz, ale možná budete vědět. V září se mi přestaly fotky z telefonu ukládat na OneDrive (mám tam 12 z 30 GB volných). Nevím o tom, že bych tam něco měnila (ale je možné, že děti...). V nastavení OneDrive je, že se to tam ukládat má (screenshot můžu přiložit večer). Chtěla bych to konečně nějak pořešit. Napadá vás, v čem by mohl být zakopaný pes? V telefonu se mi fotky ukládají na SD kartu. Lumia 640, WP 10
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    POZITRON: to mě nenapadlo, ale je pravda, že tehdy, jak mi to přesto blbnout jsem u vyndaval kartu.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    POZITRON: Spíš bych zkusil přeformátovat, případně vyzkoušet jinou, jestli máš možnost.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ELHO_CID: mam desitky a aktualizace mi to tvrdi, ze mam vsechny.
    MOPIK: eh, coze? jakoze vyndat a zandat sd kartu?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    POZITRON: a co nakopnuta SD Karta?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    Sem zvědav kdy vypnou smsky a telefonování :/
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    POZITRON: No a máš tam 8.1, nebo W10? Já jsem s 640(XL) na insider fast. Někdy v květnu mi tohle taky párkrát udělala, ale další update to zdá se vyřešil. Problémy dělaly HDR fotky, ale to se při tom objemu dat a slabém procáku dalo čekat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ahoj, mam problem s fotakem u telefonu lumia 640. nejdriv se mi zacalo stavat, ze po vyfoceni nekolika fotek hlasil "uklada se", coz se dalo vyresit jen restartovanim telefonu. po nejaky dobe se k tomu pridalo ukladani fotek jen jako miniatur plus restartovani telefonu prestalo pomahat a i po nem stale "uklada se". kdyz jsem obnovila tovarni nastaveni, fotak zacal opet fungovat normalne, jupi, jenze to vydrzelo sotva par dnu, pak zase klasika "uklada se" plus ukladani fotek pouze jako miniatur. neprisla jsem na to, jak preinstaluju pripadne odinstaluju a znova nainstaluju aplikaci kamera, u tehle defaultnich se mi zda, ze to nejde. mozna mate nekdo zkusenost a poradite? fotim zatim pres jiny aplikace, treba lumia selfie, tam se da prepinat mezi prednim a zadnim fotakem, ale je to teda teda brutalne pomala aplikace. :/
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    DAN_F:
    ELHO_CID:
    Díky za reference.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F: jo no:) z androidu vzpominam s laskou na K-9 Mail , ten byl super :)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Ty přílohy jsou problém, který se mi (krom workaroundu – načtení webmailu v Edge) podařilo vyřešit až přechodem na Android. Navíc ten Outlook na Androidu zvládá certifikáty v pohodě :)
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    DAN_F , NECROMAN: pravda , uz to vidim , pardon , asi sem kouknul v rychlosti na verzi firmwaru.


    DAN_F: tak ze sem se nezblaznil , to sem docela rad .. ja zkousel prave obecne triky jako zadat si spatny incoming server a odeslat mail , aby se me to zeptalo ale nezeptalo :-D vubec ten interval dokud se nezeppta se mi nejak nepovedlo zjistit .. kdysi davno mi stacilo vypnout mobilni data behem sychrnonizace a on se zeptal na prijeti selfsigned certifikatu. Ale to uz ted take nejde. Hele a co zobrazovani priloh? stava se mi obcas ze vidim email bez prilohy a pritom tam je :(
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ENDRUE: Pořídil jsem, budou to 3 roky, ne přímo Surface, ale zařízení jím inspirované - výkonný tablet s Windows (dvoujádro, 4GB, 128GB SSD).
    Jsem moc spokojený, používám to na čtení, média, prezentace, občas hry. Většinou s sebou ani neberu klávesnici a používám to jako tablet. Baterka zatím drží, ale je jasné, že až odejde, budu muset pořídit náhradu. Každopádně to ale zase bude Surface nebo jeho napodobenina.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    MOPIK: Zkusil jsem teď zapojit testovací L1520 a WDRT mi nabízí návrat normálně k 9651.14219, což by měly být WP8.1, jestli se nepletu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam