• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    SWAMP_ASS: Asi ve foťáku a displeji, jinak nejspíš ne.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    VIK: Imho od L950 to bude krapet downgrade, ne?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    VIK: na tu sem taky zvedavej
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VIK: Zvykneš :)
    VIK
    VIK --- ---
    MCKIDNEY: Já mám tyhle problémy až od L950 (cca od jara), ale nějak mě nenapadá, proč by to mělo být spojený s hardwarem. 820, 920, 930 fungovaly naprosto bezvadně. Nezdá se mně, že by to bylo nějakou aplikací, ale asi je to tak, jak říkáš. Relativně nedávno jsem začal používat intenzivněji jen ten Telegram, ale dělalo to už před tím. Napadá mě snad jen to Windows Hello, resp. odemykání skenem oční duhovky, jestli se to neaktivuje zbytečně často (třeba i v kapse)? Fakt nevím a mrzí mě to.

    Bohužel toho už mám plný zuby - objednal jsem Nokiu 6. Jak se vrátím do ČR, jdu si ji vyzvednout, tak jsem zvědavý, jak rychle a jestli si na ten Android zvyknu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VIK: Tohle je klasika no. Videl jsem to uz v Update 2 na 8.1 a bohuzel uz to korektne nezabiji aplikace co spadnou. V momente kdy to hreje, tak reset.
    VIK
    VIK --- ---
    SWAMP_ASS: Tak aspoň nějaká dobrá zpráva. Taky jsem byl zklamán, že nedávno zmizelo.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    U mě, teď zase naopak nadšení, jak jsem fňukal nad tím, že zmizelo Endomondo ze storu, je zpět, jipjipjé.
    VIK
    VIK --- ---
    Beru zpět, teď už tam tu fotku z poledne nemám vůbec.
    VIK
    VIK --- ---
    Takže další: Dneska v poledne udělám jednu fotku, foťák spadne, napíše že "Something unexpected happened". V aplikaci Photos je místo dané fotky jen čtvereček s vykřičníkem. OK, vyfotím znovu, s HDR. Teď tu fotku upravuju, do toho někdo zavolá. Vracím se zpět do aplikace ale ejhle, fotka už není HDR, úplně ta možnost zmizela. Fakt super.

    Byl jsem čtyři hodiny v terénu, mobil byl nabitej na 100%, udělal jsem za tu dobu cca 30 fotek, do toho trochu mapy, ale bez navigace, jen abych zjistil, kde jsem, k tomu občas něco napíšu na Telegramu. Mobil celou dobu rozpálenej do červena (jako kdyby tady v Izraeli nebylo dost horko), někdy už bylo fakt nepříjemný ho držet v ruce. Asi po třech hodinách byla baterka na 30%, tak jsem raději zapnul Battery Saver, abych v případě nouze mohl aspoň zapnout ty mapy.

    Já nevím, co se to děje? Pět let si ty Windowsy nemůžu vynachválit, obhajuju je, kde se dá, ale poslední dva měsíce je to teda peklo.
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    DAN_F: Aha.... tak teď jsem zkusil spustit starou L735, připojil jsem nový účet s ****@outlook.com a aplikace se v klidu na dashboard připojí. Na druhém telefonu s účtem, který má v názvu ****@gmail.com to stále hlásí že se nemůže připojit k serveru a ať to zkusím později.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DAN_F: Mě včera Band 2 blbě spadnul na beton a nefunguje hlavní tlačítko, asi také switchnu na nějaký Fitbit nebo Android Wear.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DIMOUSE: Tak v tom nejsi sám:
    After a week of outage Microsoft's abandonment of MS Band users is a disgrace - MSPoweruser
    https://mspoweruser.com/...er-a-week-of-outage-microsoft-abandonment-of-ms-band-users-is-a-disgrace/

    Zítra asi raději dokončím ten přesun dat z OneDrive na Dropbox, který už nějakou dobu odkládám :D
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    DAN_F: asi ne, ale aplikace se mi nezapne, dokud se nespojí se serverem dashboard :/
    Takže mám MS Band a je mi teď úplně nahouby... mám chytrý gumový pásek na ruku který teď nic neumí.
    Kolegova L950 se připojí. Jsem z toho smutný.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    vtipní je, že když jsem si tady stěžoval na to či ono ohledne W10M a L950, tak jsem byl jeden z mála... tedko mi šlape vše v cajku a .... jsem jeden z mála :D
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DIMOUSE: Nope, vyhodí error. Je v tom web dashboardu něco navíc oproti appce? :)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    hele funguje vám dashboard.microsofthealth.com resp jste schopni se do něj přihlásit?
    VIK
    VIK --- ---
    Dneska v noci upgrade Windows 10 Mobile, což je chvályhodné, ale ráno mně nezvonil budík. A to jsem ještě někdy uprostřed noci restartovaný telefon odemčel, aby to všechno fungovalo.
    VIK
    VIK --- ---
    Už mě ten telefon fakt pije krev. Fotky z dovolené mám všechny na OneDrive zdvojený a teď jsem si všiml, že jednu fotku vidím jen, když chci sdílet na Telegramu nebo něčem podobným, ale sdílet jí nemůžu, protože je prý corrupted. V hlaví aplikaci Photos ji nevidím, na OneDrive taky není. Takže co, mám všechny fotky dvakrát a některý vůbec?
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Ahoj, asi blbě obecný dotaz, ale možná budete vědět. V září se mi přestaly fotky z telefonu ukládat na OneDrive (mám tam 12 z 30 GB volných). Nevím o tom, že bych tam něco měnila (ale je možné, že děti...). V nastavení OneDrive je, že se to tam ukládat má (screenshot můžu přiložit večer). Chtěla bych to konečně nějak pořešit. Napadá vás, v čem by mohl být zakopaný pes? V telefonu se mi fotky ukládají na SD kartu. Lumia 640, WP 10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam