• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    GLOBALISTA: Note Tiles
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    DAN_F:
    Ani nahodou, se posere vic veci nez ted nefunguje.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    ROMANICAK: Hard reset? :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ROMANICAK: kromě toho, co píšu že mi pomohlo, nic dalšího nevím. Maily mi pořád nepípaj, jen se zobrazí v action centru. Live tile to vidím taky.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    DAN_F:
    HAWLIS:
    Me to taky nejde a navis se mi nezobrazuji na Live tile prijaty maily a ani na lock/glance screen se nezobrazuji, coz me sere nejvic. Co s tim?

    HAWLIS:
    Me nepomohlo, jsem uz z toho zoufalej.

    VITI:
    Presne tak, chjo.
    ACID
    ACID --- ---
    GLOBALISTA: na WP8.1 to mam pod nazvem "instant notes", umi to vsechno co popisujes a neco navic (odeslani emailem, upominka s alarmem..)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Microsoft Surface Phone Release Date & Specs: Will It Launch In 2018!? | Know Your Mobile
    http://www.knowyourmobile.com/...hones/microsoft-surface-phone/24789/surface-phone-release-date-2018
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    ACID: To by mohlo vysvětlovat, proč naposledy dost dlouho trvalo, než navigace pochopila, že jedu po dálnici a ne po nějaké vedlejší cestě...

    Mám ještě jeden dotaz. Než v bednách po stěhování najdu starou 640, zkusím se poptat tady. Měla jsem tam prográmek, kde jsem si napsala poznámku (v mém případě nejčastěji seznam nákupu), vybrala si velikost písma, velikost a barvu dlaždice a připíchla to na plochu... Používala jsem to často a teď to nemůžu najít. Nevíte, o co šlo? Případně doporučíte něco jiného na ten způsob? Jde mi o to, mít text poznámky přímo v dlaždici a možnost vybrat si barvu té dlaždice. Díky.
    JAN23
    JAN23 --- ---
    Na Lumii 640 s Windows 10 mi prestalo fungovat instalovani her ze Store - vyberu "Získat", celé se to refreshne, nic se nestane a pořád to nabízí "Získat" - nevíte co s tím ?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ACID: Jo ta až tak dobrá nebyla. Já myslel že téma jsou Microsoft Mapy z Win10.
    ACID
    ACID --- ---
    jen pro sichr, mluvim o HERE navigaci
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ACID: To je divný, jsou to asi dva týdny co jsem stál v zázpě na silnici na Strakonice, tak asi v půli cesty od Prahy. Podíval jsem se do aplikace a ta mi přesně ukázala, že nehoda co to blokuje je hned za kopcem a budu čekat jen 10 minut. Mě to funguje téměř dokonale.
    ACID
    ACID --- ---
    GLOBALISTA: Asi jo, bohužel mi z neznámého důvodu ukazuje situaci v protisměru, což je hlavně na dálnici celkem průšvih..
    VITI
    VITI --- ---
    DAN_F: chjo, vsechno cajk, zkusil sem i zmenil zvuka, prioritu dal na top a prd :-/
    HAWLIS: on/off a mezi tim restart a nic ... Zkusil jsem i on/offnout battery saver, taky nic .. tak mam asi smulu :-)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    DAN_F: Myslíš, že si pamatují průměrnou rychlost průjezdu v závislosti na čase? Ono mě to totiž něco jiného ukazovalo večer, něco jiného v sedm ráno a pak o půl osmé, když jsem konečně vyjížděla, byl ten odhad zase o kousek delší..
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GLOBALISTA: Což ale nemusí nutně znamenat, že to aktuální dopravní info je přesné – samotné mapové podklady v sobě v dnešní době obsahují informace o tom, jaká je v dané ulici / části ulice průměrná rychlost, kterou tam uživatelé jezdí, tudíž za "průměrných" podmínek jsou ty odhady celkem přesné i když třeba nemáš vůbec žádné aktuální dopravní info.

    Jinak moje Mapy se asi dva týdny zpátky rozhodly mě navigovat už jen po nezpoplatněných úsecích. Nevadí, že to nemám aktivované. Vypnout / zapnout funkci / aplikaci / telefon nepomáhá :)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    DAN_F: Dnes ráno přes celou Prahu jsem dojela na minutu přesně. O tři minuty, které jsem najela k dobru, jsem přišla, když mě na Ořechovce vedla do jednosměrky a pak se trochu ztratila v těch uličkách.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GLOBALISTA: Ano, jen je otázka, jak jsou vzhledem k rozšíření mobilních Windows, ta data přesná. Předpokládám, že stejně jako mapové podklady, tak i dopravní info berou od Here, což je asi lepší, než kdyby je sbírali jen od uživatelů Windows, ale co do rozšíření to asi taky nebude nějaký zázrak (vím, že měli smlouvu s nějakými automobilovými výrobci, takže nejspíš budou používané v nějakých palubních navigacích).
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GLOBALISTA: No párkrát mi při zácpě doporučila sjet z dálnice, tak počítám že asi jo.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Nevíte, jestli navigace v Mapách od MS zohledňuje aktuální stav dopravy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam