• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GLOBALISTA: Ano, jen je otázka, jak jsou vzhledem k rozšíření mobilních Windows, ta data přesná. Předpokládám, že stejně jako mapové podklady, tak i dopravní info berou od Here, což je asi lepší, než kdyby je sbírali jen od uživatelů Windows, ale co do rozšíření to asi taky nebude nějaký zázrak (vím, že měli smlouvu s nějakými automobilovými výrobci, takže nejspíš budou používané v nějakých palubních navigacích).
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GLOBALISTA: No párkrát mi při zácpě doporučila sjet z dálnice, tak počítám že asi jo.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Nevíte, jestli navigace v Mapách od MS zohledňuje aktuální stav dopravy?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    VITI: tak mě se to povedlo rozchodit tak, že jsem notifikace pro Outlook calendar vypnul a za chvilku zase zapnul (All settings - system - notifications & actions - outlook calendar - notifications a tady vyp - zap...) a taky jsem nastavil jiný, než default sound. Nicméně mám skoro chuť přísahat, že jsem to před pár dny udělal stejně a nepomohlo to, tak nevím, proč to pomohlo ted... možná jsem před tím udělal něco trochu jinak :D
    AGGU
    AGGU --- ---
    STEMBUS: W10M (10.0.15254.369), WhatsApp funguje normálně. Poslední aktualizace WhatsApp Inc.: 6.4.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    dotaz, kdyz ted udelam cistou instalaci win8.1 phonu, budu mít k dispozici jeste whatsapp ze storu nebo tim ze uz neni podporovanej tak ve storu uz neni? a pro 10ky je to stejný nebo tam je ted situace jiná?

    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Vše povolené.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    HAWLIS: Jeste musi bejt aplikace Posta a kalendar povolena na pozadi.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    VITI: Nově přestalo? U me taky po instalaci všech updatu u nové L950 mi Outlook calendar nepípá...
    A vse co pise Dan_F mam V cajku
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VITI: nastavení / systém / oznámení a akce – pak dole "zobrazovat oznámení od těchto odesílatelů" – scrolluj dokud nenajdeš Outlook kalendář a zkontroluj si:
    1. jestli máš obecně zapnuté notifikace (přepínač vpravo)
    2. pokud ano, tak pod nápisem Outlook kalendář bys měl mít vypsané, jaké notifikace máš zapnuté (informační zprávy / zvuky / vibrace…) – v případě že tam chybí nějaké forma notifikací, kterou bys chtěl, klikni na položku a v detailu si aktivuj co potřebuješ.
    3. pokud máš přepínač notifikací zapnutý a zároveň ti to pod názvem aplikace píše "informační zprávy, zvuky atp.", zkus jít do detailu a nastavit si jiný zvuk oznámení, než výchozí (v případě některých aplikací výchozí = žádný).
    Jestli ani jedno z výše popsaného nezabere, pravděpodobně jde o bug :)
    VITI
    VITI --- ---
    W10 - nejak mne nepipaji udalosti z kalendare? Event propadne a nic ;-) Neni to nejaka aktualizace ci vylepseni? V nastaveni nemuzu nic rozumnyho najit.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Ale nejel přes síť, což je obrovská výhoda těch dnešních řešení a hlavně byl jen pro Nokii – když si koupíš třeba Samsung tak budeš mít taky zadara SideSync :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    DAN_F: PC suite byl zadarno :(
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    AGGU: Jasně, taky mám. Jen ne každému se hodí měnit oblast.

    RENDALF: Osobně používám Pushbullet, protože když jsem se rozhodoval, nechtělo se mi to moc řešit, takže jsem vzal jednu z těch nejrozšířenějších a ověřených. Problém pro někoho může být, že když chceš posílat nad 100 zpráv měsíčně, musíš si platit subscription. Pokud preferuješ jednorázovou platbu (kdo ne?), tak Join je aktuálně asi nejlepší volba.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DAN_F: muzes prosim neco doporucit?
    AGGU
    AGGU --- ---
    DAN_F: Ano, zapomněl jsem na ni. Nastavenou mám EN oblast, tam to funguje. Jako i jiné věci.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    GILDARIUS: Android na to má několik solidních a fungujících apps a vypadá to, že Google teď pracuje na možnosti pracovat s SMS prostřednictvím prohlížeče, ale zatím k tomu není žádné oficiální info a těžko říct, jestli z toho něco bude a kdy (hlavně v rámci našeho trhu).
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    SMutný je že sms šly posílat před nokia PC suite před patnácti lety :( tomu se říká pokrok! Android je předpokladam stejný shit... iOS toto myslím umí
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: V první řadě mám obavy ohledně spolehlivosti, ta Skype app mi přijde na SMS zbytečně těžkopádná a zároveň místy pořád nedodělaná a taky na to nebyla v komunitě moc dobrá odezva. Ale jsou nějací lidi, co to používají, takže třeba to pro tebe bude v pohodě.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAN_F: aha, dík. zkusím :) A proč bys do toho vlastně ty nešel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam