• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Microsoft ukončuje Microsoft Band/Health platformu.
    Zajímavý řádek, pokud jste za poslední 3 měsíce syncli Band s appkou, budete mít nárok na refund.
    "Some Microsoft Band users will be eligible for a refund from the software giant, though. Microsoft is letting active users who have synced data from a Band to the Health Dashboard between December 1st 2018 and March 1st 2019 apply for a refund on their hardware. Surprisingly, Microsoft is offering $79.99 for Band 1 owners, and $175 for Band 2 devices. If your Microsoft Band is also covered under warranty, the same refund values will be available."
    Microsoft to offer Band refunds, announces end of apps and services - The Verge
    https://www.theverge.com/.../microsoft-band-refunds-apps-services-end-of-support-may-fitness-tracker
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Lehký offtopic, mám tu pár herních/IT triček, kterých bych se rád zbavil. Nabídněte cokoliv :)
    Daruji trika IT / herní - Album on Imgur
    https://imgur.com/a/oQ3SCg6
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SPAM:
    Ahoj, omlouvám se za spam, ale založil jsem nevé auditko, pokud byste měli pocit, že se to může hodit, prosím hlasujte :)
    IT Faux pas - aneb /dev/sdb není /dev/sdc
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Někdo asi leaknul Hololens 2 :)
    OnSight: Virtual Visit to Mars
    http://www.youtube.com/watch?v=XtUyUJAVQ6w&t=21
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAN_F: Klasická taktika mlhové clony:)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS: Jen jsem si vzpomněl, že jsme to tu kdysi řešili, tak v případě, že bys náhodou v mezičase Windows v telefonu opustil (což od té doby udělalo dost lidí), mohlo by to pro tebe být teoreticky užitečné.
    Pro WP/WM je to podle mě spíš špatně, protože to, co pro ně měli vyvinuté a zaříznuli těsně před vypuštěním (na úkor té Skype integrace), o dva roky později vyvíjí pro Android a iOS, což minimálně navenek vypadá, že jejich mobilní strategie je teď spíš podporovat zmíněné dva, než něco vyvíjet.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DAN_F: Když odpovídáš i mě, jistě tim něco sleduješ. A je tedy pro WP, pode tebe, dobre nebo špatně?
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    HAWLIS, GILDARIUS,
    RENDALF: Takže W10 October update v sobě už obsahuje MS aplikaci My Phone, která umožňuje číst a odesílat SMS z Android telefonu prostřednictvím počítače s Windows :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    AGGU: kéž by.
    AGGU
    AGGU --- ---
    A pocketable Surface is ‘absolutely my baby’, says Surface Chief Panos Panay - MSPoweruser
    https://mspoweruser.com/...ketable-surface-is-absolutely-my-baby-says-surface-chief-panos-panay/amp/
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    NECROMAN: A ten mikrosoftí launch menu na to nefunguje?
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher&hl=en

Já mám tedy Xiaomi Redmi 4X?

A ten launcher mi přijde kupodivu použitelný, i když zatím ho moc nevyužívám, a také chaosím s tím redmi že ted mi to hází možnost vybrat si co chci spustit. A ještě jsem se nerozhodl jestli pak nepojedu jen ten MS.

CERMINEK: Jako u chytrého telefonu jsem miloval Windows 6.5 měli uplně vše co jsem potřeboval, nemusel jsem nikde nic instlovat a tahat krom zábavy. A pro ty Windows phone bylo i třeba super RPG Undercroft.

Ty další Windows mobile systémy jsem vůbec nepochopil a ty dlaždice mě vyloženě točily.

Ale jako takhle uvodní stránka pro mě ideál co více si přát, tedy ještě dobrou vysouvací klávesnici, na psaní a pořádnou baterku s výdrží a dostatek prostoru. A samo tu uvodní si ještě trochu polišnout a upravit podle specifických potřeb. Ale něco takového bych zkrátka bral i na androidu defaultě.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    FORELLI: jedu už přes rok na čistém Androidu, aktuálně Google Pixel a Androidem 9 Pie a spokojenost. Jen to nastavení Microsoft kontaktů, aby fungovaly na Androidu, byl trochu pain.
    AGGU
    AGGU --- ---
    Stejně to všechno nakonec skončí jako Windappledroid ;)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    FORELLI: podobně pro mě skončilo W10m období, když mi telefon rupnul v kapse... problém je, že mi z Androidu občas tečou nervy a iVec mi nesmí do baráku... takže občas dumám nad návratem k W10...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak já se loučím, ve čtvrtek jsem vyrazil na pouť a na jediný atrakci – autodromu, na kterou jsem s prckem šel mi vypadl telefon (L950) i klíče. Zaplaťpámbu, klíče mi vrátili, ale pro telefon si prej "přišel nějakej pán". I když jsem jim řikal, že ten telefon je takřka bezcenej, takže kdyby ho pán náhodou vrátil..., tak si ho nechali. Tím pro mě skončilo období W10M.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Další hřebíček do UWP platformy?
    Microsoft suspends development of touch-friendly Office apps for Windows | Ars Technica
    https://arstechnica.com/...microsoft-suspends-development-of-touch-friendly-office-apps-for-windows/
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    HONCKA: Ne nechceš mi říct že old klasika legacy a UEFI je nekompatibilní na boot disku s nainstalovaným OS? ;)
    Jen se ptám, protože mi to bohužel logika nebere. :/
    Ale ano je to tak má starší deska má ještě klasika bios ne UEFI.
    A taky mě sere že ty W10 nejde nainstalovat z SSD i když hodím do rootu.
    Tak jsem zvědavý čím se nepochlapí Google OS.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    BRENMCGUIRE: nemel si to na uefi a ted to skousis na legacy?
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    MILAZAJICEK: Tak asi je nějaký problém na desce s řadičem. Ale přitom jsem na ní W10 už používal, když byl ten upgrade. Ale ted co je ta poslední verze instalace W10 tak....
    Mě ten disk s W10 co jsem instaloval na jíné desce nenabootuje. Uvidíme až se druhá deska vrátí z reklamací jestli to pojede nebo se podělal disk?
    Takže jsem udělal na jiný disk novou instalaci a ta jede. Ale fakt mě to vytáčí.

A už se mi stačil MS nakýblovat i do mobilu na androidu.

Čirou náhodou nemá někdo možnost komunikovat s MS korporátní podporou pokud to píšu správně? Protože ta standartní veřejná od MS je na dvě věci. Když tak pošta prosím. Díky.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    BRENMCGUIRE: nemyslim. Ted jsem přehazoval funkční instalaci do jiného pc a jediný co neslo je licence. Chtělo to nový číslo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam