NECHCETE NĚKDO V ZÁŘÍ K MOŘI? ODVEZU VÁS
Nabízím spolujízdu v září do Chorvatska, město SENJ - respektive hledám spolucestující - odjezd 31.8., návrat 13.9. - mám v autě 2-3 volná místa.
Long story short: Jedeme s dětmi do Chorvatska, ale do našeho sedmimístného korábu jsme jen tři. Kromě toho, že nechci řídit sama celou cestu, tak mi to přijde jako strašné plýtvání. Ráda bych proto nabídla místa někomu, kdo by to využil a byl by za to rád.
Bydlení si tam musí zajistit dotyčná osoba sama, společnost taky neposkytuju, ale cestu tam a zpátky umím. Představuju si tak 3000 kč za cestu tam i zpátky a je mi jedno, jestli povezu dva dospělé, mámu/tátu a dítě, mámu/tátu a dvě děti, dva dospělé a jedno dítě....
Podmínky: Nekuřáci. Pohodoví. Někdo, kdo je schopný chvíli řídit. Respekt vůči mým dětem, které teda obvykle spí, ale náhoda je blbec.
Další info: Mám deset let starý Renault Espace grand. Takže žádná supermoderní vesmírná loď, ale pohodlné velké auto. Ráda se přizpůsobím preferencím (zastavit na chvíli někde po cestě není problém, vyhodit vás někde jinde taky ne)
Chci jet na noc. Chci vyrážet z Prahy kolem deváté a prostě jet, jak to půjde. V ideálním příapadě budeme v devět ráno na místě
A v současné chvíli upřímně moc ocením i tip, kam případně ještě sdílet, abych našla.... už jsem nějak přišla o kontakty na vš studenty, kterým ještě nezačal semestr....