KACZER: V tomhle je to těžký, co se týká drah, mě asi nejdrsnější přišel SilverStar v EuropaParku a to jen pro to, že mám strach z výšek a byla to jedna z mých prvních drah. Náhodou jsem si sedl na levý kraj, kde pod vozíkem nejsou koleje a tak jsem celej ten kopec sledoval pod nohama zmenšující se autíčka na parkovišti a trpěl. Dnes už dám SilverStar s prstem v nose a kamerkou v ruce... bohužel :(
Další nářez byl volný pád Scream v HeideParku, který ale, jakmile na něm sedíš, je vlastně úplně v pohodě. To je bohužel co se týká Evropy (krom Španělska) asi všechno. Nevím, zda by mě ještě dokázala rozhodit taková americká KingdaKa, Sheikra atd... jsou to vlastně jen větší dráhy stejného typu, co už znám.
Každopádně JE TO ŠKODA, protože právě to mrazení v čekací frontě a při výstupu na kopec je to, co se mi na drahách líbí...
HEX se mi líbil hodně, ne kvůli té atrakci, protože otáčecí dům je snad v každém parku, ale kvůli hradu, který není z papundeklu, ale je to prostě pravá anglická zřícenina, prostě skvělej nápad! Saw alive tě tedy zklamal... nebyl si náhodou v Horror House v Movielandu? Ten byl pro mě opravdu děsivej a tak by mě zajímalo porovnání. Když jsme do něj vešli, vůbec jsem netušil o co jde, čekal jsem hýbací animatroniky a projíždku, pak na mě bafnul Freddy Krueger, když jsem procházel skrz mrtvoly zavěšené na hácích za blikotu stroboskopu a já málem použil hnědý bezpečnostní slipáče :) Asi taky záleží v kolika lidech jdeš, my tam byli skoro sami.