• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nabízím kvalitní jutovou jógamatku od ID SLAUGHTER.

    Používaná půl roku, dobrý stav, v místech Samastiti jsou vidět v modrém povrchu bělejší fleky, ale strukturálně je v naprostém pořádku.

    Je větší a těžší, spíš na doma než na přenášení.
    Mně nevyhovuje drsnější povrch, pořídila jsem si lehkou a hladkou:)

    Za 800,-
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Yoga Can't Hurt You: If You Can Find It. ~ Godfrey Devereux | elephant journal
    http://www.elephantjournal.com/2012/02/why-yoga-cant-hurt-you-if-you-can-find-it--godfrey-devereux/
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    TLUSTOUTLON: síla moudrosti je užasna kniha...výsledky se začali dostovovat uz po měsíci...ani nemusiš trenovat tu bdělost stačí si být vědom dechu a pak to začne přicházet samo...a pak tummo na to můžeš nabalit.. .) přeju hodně úspěchu... něco tam je :)
    TLUSTOUTLON
    TLUSTOUTLON --- ---
    Ahoj, má tady někdo zkušenost s Tummo? Četl jsem tenhle článek http://www.national-geographic.cz/detail/video-ledovy-muz-ubehl-maraton-u-polarniho-kruhu-bez-bot-10815/ a přemýšlím nakolik je nutný tenhle přístup http://silamoudrosti.unas.cz/cs/naro-cho-druk_cs.php aby se to člověk naučil. Nedělá mi problém při běžné relaxaci zvýšit pocit tepla, ale rád bych to posunul dál, pokud to lze v civilních podmínkách.
    TLUSTOUTLON
    TLUSTOUTLON --- ---
    OMEGAPOINT: Jedno musím uznat Omegapointe :D .. po tom co jsem tě tady poznal, mívám mnohem lepší náladu. Sice se sem poslední dny chodívám především bavit, protože to tu vypadá jak zápis z terapeutické skupiny, ale co, účel světí prostředky :) Ta žádost o vděk a Petvalovo doporučení, není tak úplně mimo.. občas to praktikuji například při setkání s upovídanými fríky v nočních tramvajích apod.. něco mi to opravdu dává.. a když už nic jinýho, a to není často, tak alespoň pocit, že jsem duševně zdráv. Show must go on Omegapoint! :DDD
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    OMEGAPOINT: Vzhledem k tomu, že tvrdíš, že jsi jeden z největších jogínů na světě, mám na úsudek myslim plné právo..

    Timto končim debatu s tebou a očekávám trpělivě tvuj odchod, ať se ti dobře vede...sbohem!
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Kdybych tady dostal ban, a to jsem jeden z nejlepsich joginu na svete, bylo by to podezrele.

    Cvicte asany a dhyanu v asane.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Diskuse o joze zcela jednoznacne nabyla posledni dobou zhustene informacni hodnoty, k tomu mohlo dojit jedine diky svobode vyrazu. Mate tady uveden primo mechanismus osviceni, coz je nejhodnotnejsi technicka informace pro cloveka v tomto vesmiru.
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    OLIAS: Open-Minded Man Grimly Realizes How Much Life He's Wasted Listening To Bullshit | The Onion - America's Finest News Source, Feb. 2011

    http://www.theonion.com/articles/openminded-man-grimly-realizes-how-much-life-hes-w,19273/

    Nech si to vysvetlit: pro me jsou irelevantni poznamky typu, co jsi napsal ty, nebo cim me tady castoval freeman. pochop ze nikdo za tebe nic neudela. kdyz budes porad jen posuzovat a soudit, nikam se nedostanes, je to primy opak cesty. kdyby si nikdy nesoudil, a soudit umi kazdy idiot, tak uz si v cili.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    LOOP_ONE: Presne tak. Bezny zivot prinasi spoustu situaci, ktere jen stezi muzeme ovlivnit a ktere prozkouseji kam jsme se na ceste dostali. Nevidim duvod proc by tuhle funkci mela zastavat diskuse o joze, kde to ovlivnit lze velmi snadno. Nejsem masochista;).
    Tady je to prece taky o jakesi komunite, vzajemne podpore a respektu...melo by byt! A kdyz vetsine lidi neco vadi, myslim ze je na miste to nejak zohlednit.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    PETVAL: kdyz mu das banana bez emoci dosahli jsi toho o co ti jde .... tim ze ho tady nechas kazat,tak to tady posilas vis kam...a emoce v tom nehrajou zadnou roli. kvalita auditka o joze ...urcuje kvalita otazek a odpovedi a nazoru, ktere od ostatnich klubu jsou imho tady na vysoke urovni..jeho nazory a zpusoby patri do jinych auditek...imho.bez emoci...ignore je samozrejmej
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: takze cim driv neco delame, tim vetsi mame sanci zmenit neco jeste v tomto zivote. ten spravny okamzik pro konani je nyni. nevadi ze se sejde z cesty a pokud se sejde a vy si to uvedomite, tak se zase vratte na cestu a zacnete znova. to je v poradku. dulezite je ze kracite.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS:
    Beings are born into a particular realm according to both their past kamma and their kamma at the moment of death. When the kammic force that propelled them to that realm is finally exhausted, they pass away, taking rebirth once again elsewhere according to their kamma. And so the wearisome cycle continues.
    Tohle jsem tez videl, jak se clovek narodi do tohoto sveta tak je ovlivnen ciny sveho minuleho byti, jak prochazi zivotem tak nabira zkusenosti/karmu ktera vicemene zacina prevazovat nad karmou z minuleho zivota. behem zivota je nekolik zlomovych okamziku a cim vic se clovek blizi ke konci zivota, tim rychlejsi to je a je tezsi neco udelat s vasi soucasnou karmou az vas to vcucne do smrti a vyprdne zas do noveho byti a kolobeh se opakuje. lezata osmicka. tam a zpatky. znova a znova.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OMEGAPOINT: nevim jestli jich je 31 ale co jsem videl tak po smrti se opravdu prochazi ruznymi krajinami, ty hned za zemi vypadaji mozna asi to co by si nekteri krestansky zalozeni predstavovali pod pojmem nebe. respektive podobne zemi ale takove nadpozemske. potom se prochazi ruznymi dalsimi urovnemi az se dojde nekam kde jsem to videl jako za vesmir. tam uz bylo jenom svetlo. nevim co to bylo, ja to vnimal jako Zdroj. smrt je realita, to kam se po smrti dostaneme ale spis zavisi podle toho kde se sekneme. kdyz nezname cestu ke Zdroji, kdyz nepozname ze to neni jeste konec cesty kde se nachazime, tak dojdeme jen do urcite urovne kde potom setrvavame dokud nam nedojde ze to je jen dalsi uroven.
    MEZKALITO
    MEZKALITO --- ---
    dotaz...snazim se cvicit ashtangu kazdy den, ale 2x v tydnu se mi to kreje s jiu-jitsu..proto cvicim yogu od 5...a od 7 je kurz jiu-jitsu. je to tak v pohode...myslim jestli to nejak nepodkopava cviceni predtim...jestli bych mel bejt v klidu nebo to nevadi. pripadne dik za comment
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    OLIAS: :)) ty si o to rikas kamarade
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    OMEGAPOINT: Zadej si do googlu slovo ´mánie´ a počti...
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Namkhai Norbu rinpočhe - Jóga snu a praxe přirozeného světla | TibInfo - Informační systém o Tibetu
    http://www.tibinfo.cz/clanek.php?id=322
    OMEGAPOINT
    OMEGAPOINT --- ---
    Tenzin Wangyal: Tibetská jóga snu a spánku - Nakladatelství DharmaGaia
    http://www.dharmagaia.cz/kniha/95-tenzin-wangyal-tibetska-joga-snu-a-spanku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam