• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    STQ
    STQ --- ---
    HONZAL: znicis si ji
    IFKA
    IFKA --- ---
    HONZAL: jestli to je ta hodina ve francouzském lyceu, tak tam mají měkkou gumovou podlahu, která nijak zásadně neklouže. prvních pár let jsem tam cvičívala bez matky:)
    pokud se potíš, tak takoví lidé si nosili ručníček, aby stírali své kapky potu ze země;)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KAREN: no zkusim to, kdyztak ta podlaha :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    HONZAL: to zalezi, jakou mas.) ja jeste nemela v ruce karimatku, ktera by mi na to prisla vhodna...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KAREN: tu me nenapadlo tam tahat ;-) da se asthanga cvicit na karimatce?
    KAREN
    KAREN --- ---
    HONZAL: asi ze to bude lepsi jen tak bez deky nez s ni? ;)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    btw. v pondělí jdu prvně k Daliborovi, dle mailu tam je podlaha "přívětivá" i bez podložky, nevíte, co si pod tim představit?

Já mam už 11 let svou deku, ale ta je spíš na statické ha-tha jogové cvičení...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JANITA: jo, to je možné...jsou tam 3 sály podobný velikosti.
    JANITA
    JANITA --- ---
    Děkuju moc... jak tak koukám na ty fotky, tak mi to přijde stejně velké jako to yogame.. každopádně děkuju.
    JANITA
    JANITA --- ---
    Nevíte někdo o nějakém krásném jogovém prostoru, kam se vejde cca 50lidí?
    YogaMe už je poněkud malé.. mělo by to být krásné prostředí a v Praze...
    GGG
    GGG --- ---
    STQ: diky!
    EBENY
    EBENY --- ---
    Koho by vas zajimalo setkání s učitelem ze "staré gardy", tak doporučuji seminář s Godfri Devereux:
    Godfri Devereux v Praze 22. - 25. 5. 2014 :: belayoga
    http://www.belayoga.cz/products/godfri/
    Nemám ve zvyku dávat semm odkazy na akce, které organizuju, ale v případě Godfriho dělám vyjímku. Má to hloubku a i kdybyste šli třeba jen na enquiry, tak budete mít nad čím dumat:)...
    GGG
    GGG --- ---
    Neměl by prosim někdo typ na dobrou jogu pro zacatecniky na praze 6 v okoli hradcanske?

Diky
    SRDICKOVEJ_KLUK
    SRDICKOVEJ_KLUK --- ---
    Ahoj, rád bych se zeptal zda máte zkušenosti s centrem yogashrama v dolní čermné? Díky
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    TADEAS: jj, to už jsem objevila, ale ty čtyři kapitoly mě furt nějak unikaj. Moc dík.
    STQ
    STQ --- ---
    TRAMVAJ_22: a co si je koupit?
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    Ahoj jogíni, nemátě někdo prosím v pdf "Four Chapter on Freedom: Commentary on the Yoga Sutras of Patanjali" nebo "Moola Bandha: The Master Key" od Sw. S. Saraswatiho?
    Díky za sdílení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam