dám to sem s opravenými chybami, kdyby nekdo copypastoval treba na wiki.
na strankach freezefestu jsem nasel zatim jenom neco k reactablu v sekci aktuality..
poslal jsem slecne SKA info ke svym workshopum a pokud chcete dalsi akce nejak zpropagovat je asi nejvyssi cas ji to poslat. ja jsem to taky o 14 dnu vylemplil :)
Bristlebot workshop a solární závody
V rámci programu BRMLAB v prostoru Hackerspace proběhne workshop na výrobu miniaturních robůtků Bristlebot. K dispozici bude omezený počet součástek,
proto doporučujeme donést si vlastní zubní kartáček a 3V knoflíkovou baterii. Hotoví robůtci podstoupí evoluční souboj v sumo miniaréně.
Dále budou průběžně probíhat závody zrcadélkem řízených miniautíček na solární pohon.
Bristlebot workshop & solar races
As a part of the BRMLAB programme in Hackerspace, there will be a Bristlebot workshop. You can create your own miniature robot, but the parts count is
limited, so please bring your favorite old toothbrush and a 3V battery to be sure, your robot will live. Then, your robot can fight the evolution in a miniature sumo arena.
There will be also races of miniature mirror-controlled solar cars.
jo a mozna bude nekoho zajimat i tohle. predpokladam ze nikomu nebude vadit, kdyz nekde na zed nakreslim mapu CR a budou se na ni delat puntiky :)
Preapokalyptické symposium
V pátek 14.9. a sobotu 15.9. bude probíhat u bunkru Hackerspace setkání lidí, kteří žijí přítomností, ale nebojí se podívat i do vzdálenější budoucnosti. Nečekáme konec, ale nový začátek a ten bude takový, jaký si ho společně uděláme.
Volná panelová diskuze bude probíhat v několika tematických okruzích a na závěr sobotního odpoledne se pokusíme vše shrnout do životaschopného memu.
Preapocalyptic symposium
On friday 14.9. and saturday 15.9. will be next to Hackerspace a meeting of people, who live in the present, but are not scared to look also into the distant future. We are not awaiting an end, but a new beginning. And that beginning will be, what we make of it.
A free panel discussion will explore several themes and on the end of saturday's afternoon, we will try to compile the results into a vital meme.