TEAPACK: Já jsem rád za Avacom, stačí přinést tu baterku a repasnou ti ji a pokud to jde můžou dát i výkonnější články.
Já jsem jen zvědavec co ho zajímá co se skrývá pod kapotou, pokud se mi povede zjistit mechanizmus jak to otevřít. A složitost je různá. Co jsem párkrát zkoušel, tak nejlépe šly otevřít ty co vrzaly. Jinak myslím že jsem narazil i na lepené nebo že jsem nepřišel na mechanizmus jak je otevřít aniž bych je poškodil, nebo si nepoškodil ruce. Je pak i dobré dávat pozor aby si si neulomil kotvící pacičky a pak baterka držela v ntb. U jedné se mi povedlo ulomit, ale naštěstí to byl ntb co šel do šrotu. Takže jsem vybrakoval jen HDD.
Bohužel pájet a letovat neumím jak bych si představoval, elektronice nerozumím i když mám na základy SPŠE a s voltmetrem jsem zapoměl pracovat také. Takže rád přenechávám takové věci zkušeným a znalým které to baví a jen koukám a občas se zeptám co je co, protože mě to zajímá, i když z praktického hlediska je mi to většinou k ničemu.
Ale rád bych se za asistence nějakého elektronika podíval dovnitř toho svého diáře. Jeslti se nepodaří nějak opravit kontakt u jednoho řádku lcd displeje co se mi neodborným rozebráním kdysi povedlo nějak poškodit. Když mě zajímalo jak to vlastně uvnitř vypadá, když jsem potřeboval vyměnit baterky.
Pak jsem vyštrachal ještě hodinky s páskem co měří puls, tedy teď nějak neměří nebo jsem zapoměl jak to zprovoznit. Vyzkoušel zda funguje ta ruská elektronka jen počkej zajíci.