• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBBrmlab hackerspace Prague
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    SPIKE411 / SWIST / TILLIT / NIAN85 / B3DA: For je v tom, ze jsem napsal "AdHoc" - ja zadnou akci nechystam. Ale pokud budete mit zajem se tam individualne sejit, rad se s vama sejdu a ukazu co a jak. ;-)

Ale pocitejte s tim, ze mam cas jen po vecerech / o vikendech.

Takze, kdy se to hodi vam? ;-)
    B3DA
    B3DA --- ---
    BLACKHEAD: taky bych se pripajel, jestli je to mozne
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    AXTHEB: Tak zmagořet může každej ...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPECZ: Není každý den posvícení. Navíc byly doby, kdy byl docela v pořádku.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    RAINBOF: to byl ale blbej napad :-)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Sla bych taky. Kdyz uz neumim programovat, tak bych se mohla naucit aspon pajet ;-)
    TILLIT
    TILLIT --- ---
    BLACKHEAD: k akci: budou se pajet stavebnice? Viz postavrobota apod.
    SWIST
    SWIST --- ---
    BLACKHEAD: Jako, tomu se bránit rozhodně nebudu, kor tedy když mám Brmlab 10 min od bytu.. :D Ostatně Rainbof tam podobnou session už kdysi pořádal a bylo to fajn.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BLACKHEAD: Já bych se taky rád přidal.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    COMODOR_FALKON, SWIST: panove, oba vas zveme do Brmlabu na AdHoc pajeci sesnu. Ja myslim, ze nejake know-how je dobre mit a tim vas vybavime pri navsteve.
    Ukazeme co a jak.
    A pak je to opravdu o te praxi. Cim vic si toho zapajis (pri sledovani kvality vytvorenych spoju), tim lepsi budes.
    Jak rikal vrchni sef:
    Pajet si, pajet si, pajet si!

Spojari vsech zemi, proletujte se!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Unux ma ban za neurvale chovani. Vim ze jste se snazili s nim diskutovat ale nema to smyl. Je to nemocny clovek.
    SWIST
    SWIST --- ---
    COMODOR_FALKON: Hele co se týče pájení.. Tak za mě je to o tom se kouknout na nějaké základy a pak pájet, pájet, pájet.. To tě ze začátku posune imho asi nejvíc. Dostat to do ruky. Tedy taky jsem začátečník a pájím spíš nárazově..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    UNUX: Hele my tady nemůžeme za to, že nechápeš co hackerspace je.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UNUX: Já se tam tedy vyskytuji průměrně 1x za 2-3 roky, ale programovat absolutně neumím - vyhodili mne kvůli tomu i z FAV ZČU (2006) - a v brmlabu jsem byl vždy na nějakém technickém demu (ještě na P6), půjčit/vrátit pilu nebo na workshopu, naposledy k lockpickingu (na což jsem taky anti-talent)

___
    A tedy pořád platí, že bych uvítal, kdyby se našel někdo, kdo by mne mentoroval při pájení - jako dítě jsem měl pistolovou páječku a obě ruce levé, teď mám hrotovou páječku, kterou jsem ještě nezapnul. Výhledově budu potřebovat napájet spoustu LED pásků, zatím mám ale několik tréninkových sad různých blikátek a LED budík…
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BLACKHEAD: to jsem ho pozval ja :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    SPECZ: Jednou tam byl, na MCM, asi omylem... ;-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Pristi tyden v sobotu 7.12 od 15-20 se brm chce zucastnit sifrovacky interlos https://interlos.fi.muni.cz/ a shanime par celnu do teamu.
    (aktualni pocet clenu: 2 clenky)
    TMA
    TMA --- ---
    JANFROG: NIEKT0 myslel nejspíš Club Maté, které je mezi členy dost populání.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SPECZ: A bez hacking vybavení pro jednoduchost? :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ostatne presne proto ma brmlab hackerspace v nazvu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam