• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WAREYamaha RS7000 & RM1X & SU700 etc.
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    sice to neni moje prace, ale i tak pekna vec
    Dj Skyline br - Spirit of Future ( rs7000 / yamaha ) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=3FNGnX5nqMk
    WARE
    WARE --- ---
    RAZIELUS: Super.
    SLARTIBARTFAST
    SLARTIBARTFAST --- ---
    RAZIELUS: já chci taky toho elektrona :)
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    praveze vubec, mcko je v tomhle supr.. ale zase porovnani s Machinedrumem jsou ty vzorky bici v RSku taky strasny..:) ale kombinace Machinedrumu a RSka best kombinace:)
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    RAZIELUS: zas sem slysel ze prave na MC je dost tezke vytvaret a editovat, co se tyce zvuku RS pravej oldscool:)
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    TEKLAC: no, co se tyce editace, jednoznacne MC909, ale co se tyce zvuku, tak MC909 je oproti RSku detsky Casio..:) nechtel bych to MCko.. spatne se mi na tom spinaj patterny, je to takovy divny.. zlata Yama..
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    WANA: Jo, stahnul jsem to, vse jsem udelal podle manualu a stejne mi to nejde.. ale docela psycho, kdyz stahnes midi quest, tak se musis priojit na jejich FTP a stahnout si preset pro konkretni masinu.. pripojoval jsem se asi pul hodiny na to ftp a pak jsem stahnul vsechny ty presety abych tam pak uz nemusel lest.. (tyjo stovky syntaku to podporuje..) vse jsem udelal spravne a nepovedlo se mi to a skousel jsem to u 01R/W a taky nic.. asi delam neco blbe, zkusim poreferovat, kdyz na to prijdu..
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    RAZIELUS: tenhle duel taky bych vyzkousel, kdo s koho RS nebo MC?
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    sry za velikost:/
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    z pokojicku:)

FIXED_GEAR
    FIXED_GEAR --- ---
    real case na gramo pasuje tez ,. a lepsi tezko udelate
    PAJISS
    PAJISS --- ---
    ja jsem si delal kufr sam a vysel me vcelku na lito......
    sic tam nemam yamahu naklonenou ae to neva ona sama ma si myslim dobry sklon..
    a chci se zeptat, jestli yamahu mas ponevac tam nevidim misto na kabelaz....
    ja v kufru mam prihradku pro kabelas sluchatka atd mohu tam flaknout i hdd....
    a yamahu vubec nemusim vyndavat proto abych ji zapojil....
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    WARE: hlinik, proste ten nejvetsi co meli v prodeji + Extrudovaný polystyren? jako vystuha
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    WARE: ok, DIY bussiness :)
    WARE
    WARE --- ---
    TEKLAC: Já jsem truhlář, nebojím se dělat pro ostatní, z čeho máš ten kufr, jestli se můžu zeptat?
    WARE
    WARE --- ---
    TEKLAC: To víš no DIY je DIY a když DIY bussiness tak taky tak.
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    WARE: ha, mam kufr z obi za 1600 a sedi perfektne + na dno dam veskere kably
    WARE
    WARE --- ---
    To proto abych věděl kolik kusů mám vyrobit, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam