• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POAČeská i zahraniční psychiatrická léčba
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: hej: jsi kokot!
    co s tim uděláš? vylížeš někomu známýmu anál a on mi dá banána?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: tvoje upozornění bylo vycucaný z prstu a pěkně směšný, takový primitivní kecy bych čekal maximálně od laliny nebo kalipha... jsi prostě debílek
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    SHEALA: tak jako jsem na nyxu nějakej čas, ale že by ta korupce probíhala i tady v takový míře, tomu se mi nechce věřit, já měl NYXe vždycky za chytrýho člověka...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    THE_SECOND_GUY: ja nechapu proc nema ban na cely nyx, jenom poroste, ze si emocne nyxe omotal kolem prstu, stejne jako POA. A ono i to ze tohle tady pisu, riskuju, ze prijde mocnej NYX a zacne na me nevrazit, ale co uz. Proste Nyx vidi FF ne jako trolla co se do nas navazi, NYXe zajima uz jen nase neliba reakce na FF trollovani, a pry ze jsme napsali moc, kdyz jsme napsali ze ma FF poruchu osobnosti. Zatimco on nas urazet muze. Hele, ja sem tedka rozhozena z moc veci, takze uz je mi spousta jinych veci jedno... tedka zrovna nacinam druhej balik kapesniku.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    a kdo je to vůbec POA? to jako tady na to sere a směje se, nebo co? nevidim tu jedinej příspěvek od tohodle id a přitom bylo přihlášený naposled včera...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    FESAKFLOYD: no hlavne ze ne kvuli tobe genie
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: co je ti do toho, blbečku?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CORNELA: jo tak. mmch FF ma ban na celej nyx, krome tohodle klubu... tj doporucuju se presunout do toho druheho auditka co ma poa. Pac tam nemuze psat lidem ze neuroleptika sou lobotomie a ze psychotici by meli si davat DMT a holotropni dychani.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    sorry, já se tu nikdy nevyjadřoval a pár dní to tu ani moc nečet, ale co mě zaráží: proč FESAKFLOYD nemá ještě banána? a nebo proč se nezměnil status týhle diskuze z odborný na nějakou "trapnou"? má pak vůbec smysl zakládat tyhle nový kluby?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FESAKFLOYD: a to ze jsou to plky bys jako vedec mel dokazat, ovsem jeste stale nezname zda jsi opravdu neco vystudoval a na necem badas nebo ne. Hele me by nesralo, ze jsi nedostudovany amater, ktery se snazi o awarenes, na tom neni nic spatnyho, protoze amater ma svuj obor rad :D Ale proc ze sebe delat vedce pokud vedec nejsem?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    rozhodne to neni odborna diskuse.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    mnojo, proste pochopmez, ze tento klub je klubem patricim do okruhu veda a technika jen podle jmena, a ze nejlepsi by bylo vypadnout, alespon na nejakou dobu... ale chapejte to neni porazka, jde o to nachystat pasti, pripravit munici, magove a clerici se vyspi aby meli cerstvy firebally ... :D
    just kidding. Proste nechat cely klub i s FF byt, nez se to alespon lehce emocne procisti.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    nekažte mu nástěnku!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PETGRIDUS: omg. myslela jsem internet....
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Hodte. Na nej sit
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PETGRIDUS: vysvetlovacz, prosim
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    One net please
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PETGRIDUS: mnojo :D cos cekal. BTW ta kvalita jidla v nemocnicich je fakt takova... no nic moc teda asi v nemocnich nepsychiatrickych (sere me to, ale sem samy uraz, a znam hlavne brnenskou urazovku a bohunice) tedy stridave oblacno, naopak tatik je s kvalitou jidla spokojenej. Ale ono pokud mate v sobe hoodne negativnich emoci, tak jeste aby vam chutnalo jidlo :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Fesakuv kolovratek prede dal a dal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam