• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POAČeská i zahraniční psychiatrická léčba
    Diskuse na téma psychiatrická léčba, okrajově i psychologická pomoc. Zkušenosti pacientů či rodinných příslušníků, známých s léčbou, hodnocení jednotlivých zdravotnických zařízení, oddělení, lékařů. Pozitivní i vedlejší účinky léčby. Alternativní či podpůrná léčba, případně pracovní terapie, arteterapie a pod.
    rozbalit záhlaví
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    AIM_FREEMAN: a neni to jedno? proč bych se nepobavil s debilem? kopnout si do idiota vždycky potěší... a jinak tahle diskuze stejně dávno zanikla, takže už je jedno co si tu kdo bude psát
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    THE_SECOND_GUY: ne, ale přijde mi, že to trochu přeháníš.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    AIM_FREEMAN: ty jsi taky retardovanej zmrd?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    [ Virtuální psychiatrická poradna - možnost konzultovat své problémy s psychiatrem ] puvodni klub POA, kam FF nema pristup. Ovsem tam je pruser, ze tam zadny psychiatr uz neni, a POA pote nezmenila nazev.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    THE_SECOND_GUY: ty si tu taky něco kompenzuješ?
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: já si dovoluju napsat že jsi otrokem nějaký trapný sekty a jelikož tvoje inteligence neni nijak závratná tak si to ani neuvědomuješ... takovejch lidí je mi celkem i líto... stejně jak pošuků který tvrdí že kruhy v obilí jsou od ufonů a že dvojčata v newyorku vyhodili sami američani... jako jsou tyhle názory srandovní, ale na druhou stranu je zas smutný, že takový lidi maj občanku a volební právo a můžou disponovat majetkem...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    FESAKFLOYD: už chápu. sebenenávist je častý problém a příčina psycho/sociopatie. musíš s tím přestat.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    THE_SECOND_GUY: puvodne jsem si myslela, ze je nemocnej a holt je na tom hur se soudnosti a pricetnosti. Nicmene jsem se casem presvedcila, ze je to hlavne psychopat, ktery moc dobre vi, co dela. O to je to podle me horsi...
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: proč vědomě rozšiřuješ lži? jsi za to placenej?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FESAKFLOYD: ja bych radsi merunky. Prece jen bananovej jam je ponekud divna vec.
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    cože? taková korupce ve státě nyxovském...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    AIM_FREEMAN: imho ma zasek . jakoze... strach se sem mrknout, zjistit co je tu za pruser. Ono to neni snadny celit svejm strachum. Ale to ji ne zcela omouva... kdyz muzu ja, muze POA taky :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    THE_SECOND_GUY: uz se zkouselo . vysledek... novej klub nam nepovoli pac POA ma dva, a ja sem hodila do placu ten svuj, kterej byl puvodne o paranoidnich filmech... tedy o filmech o odlisne normalnich realitach a lidech (13 patro, matrix, a tak) mno a klub byl zprivatizovan.Nicmene, je zde jeste PUVODNI klub co ma sice taky POA, ale FF tam nemuze, protoze krome tohoto klubu ma ban na cely nyx. A NYX (admin) ma FF jaksi rad. uz jsem to resila v poste. Proste je tedka FF utlacovana mensina :D
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    AIM_FREEMAN: neproběhlo, ale já jsem pro, jenom teda to nechci zakládat já sám
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ECLECTICA: Ajo, byla lognuta, ale ma 180 neprectenejch. To me nenapadlo. Inu, vypovida to mnohe o peci, ktere klubu venuje a taktice (pstrosi) se kterou se stavi k problemum.
    THE_SECOND_GUY: Pokusy byly a jsou, dobrá vůle ze strany vrchnosti nikoli. Ale dát návrh a naklikat všichni PRO bychom mohli. Nebo to už teď taky proběhlo?
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    Tak někdo založte novej klub, ne? Vsadim se, že až si tu floyda přečte kterejkoliv z adminů, tak to schválí...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    AIM_FREEMAN: Poa sem bohuzel uz nekolik dni ani nekoukla.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ORLOCK: jo, akorat ze puvodne to byl klub o filmech, a pochopitelne tam filmy resime :-) hele tedka je to privat, takze tam lze resit cokoliv :)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    (ajo, teď jsem si to dohledal a všechno se tim vysvětluje, floyd je normální patnáctiletej cucák... takže je to jasný, kde se berou ty primitivní názory...)
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    FESAKFLOYD: Hele a jakou medikaci teda užíváš ty osobně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam