• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    Vse o techto uzasnych stvorenich. Mate je? Chcete je? Stezuji si lidi na vaseho psa? Ze je to bojove plemeno? Lide na vas divne koukaji? Trapi vas neco? Zde vam poradime. Rozumime bulikum, milujem je, zboznujem je. Proste vse pro milovniky tohoto tvrdohlaveho plemena ktere chce byt svemu panickovy nejbliz a nejlepe az na hlave.
    rozbalit záhlaví
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    HLAVNI_KAT: No jo, ale tak lepší než aby na něj oslepl :) Z jaký chovky ho máte?
    HLAVNI_KAT: Já taky právě,moje vysněná čuba v těhle barvách :) Nebo ještě pískovo-bílího, ach já už jí chci mít doma :))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    KKKAROLINKA: Diky za chvalu:-).. Nas bulda na to oko normos vidi. Puvodne se mu melo zacenit cele ale zustalo to takhle a ja jsem zato desne rad. Skoda ze se nam ale kuli tomu zavrely dvere na vsechny vystavy:-D
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    :)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    a tohle je podle mě absolutně dokonalej pes!!! :)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    Zatim svojeho nemám, kvůli bydlení, ale věřte že se na štěndo třesu jak malá :) Hrozně dlouho toužim po bullině tak doufám, že se co nejdřív dočkám.
    tak jedna slintací :))

Btw diskuzní šéfe co to má ten váš slaďouš s okem? Jen zbarvení, nebo ne něj nevidí? Jinak je to fešák to se musí nechat :))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT: A jeste mne napada ze svoji obetavosti by to ubehnul.. ale zpatky bys ho asi musel nest:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Lidicky a posilejte fotecky.. videjka:-).. At se to tu rozjede
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SATHIK: Ten nas je na tohle docela linej.. spis prochazky.. ale slysel jsem ze nejsou moc vhodny ke kolu z duvodu ze vetsina sou kardiaci a sou to mohutaci..
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Jezdíte někdo aktivněji na kole a berete s sebou pséka? Jak to zvládá? Samozřejmě nemyslím zběsilý sprint...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SATHIK: JJ.. nechavali.. Ale ten nas zmetour stejne slysi jen to co chce:-D A za pul roku se chystame na doplera..
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    HLAVNI_KAT: nechávali jste mu dělat BAER test - test sluchu?
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=tw1Aes8jmV8

Presne jak u nas doma.. az na naseho druheho kocoura ktery vzdy toho naseho bulla usmerni:-D
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    Ja bych to videla na Kladrubaka vysoko v krvi :)
    Hupss velikost me predcila i muj zadek:D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    HLAVNI_KAT: A v dalším díle se pochlub jak jsi to svinstvo z nej dostaval XD
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT: Ale čumáčky maj stejný:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    První kontakt s koněm:-) Nejdřív se bál a pak si ale pěkně dovoloval:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    A lidičky.. Taky Váš bulík sežere naco přijde? Ten náš kupříkladu snedl celej korkovej špunt. Ani se ho neobtěžoval rozkousat.. Co nejhoršího snědl Váš bulík?:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Tak lidičky.. šup šup.. ať to tu není jen rodinné fórum..
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Také dělá Váš bulík veletoče když je rozdováděnej.. Co Váš bulík kdy udělal za největší srandičku.. Já se tomu našemu dicky směju co vymýšlí.. A moje asi nejoblíbenejší je to jejich "meditovaní" zaleze se ke kytce a dělá že splívá s přírodou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam