• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    YouTube - ‪Tino the best Mini Bull terrier pup ever!‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=-GoPatZKM2Q&feature=player_embedded#at=34

Jedno videjko:-)...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ERIKK: Vecer nahazim hezci.. Nemuzu je ted najit:-D I ja se chystam.. Blby ze nas bulik je celej bilej.. to se bleb keruje:-D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    kerky pekny .) ty zada jsou super...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT: Tahle mne dostala...
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    I kdyz mne ten nas bulik nekdy "vylozene" sere.. tak jeden pohled do jeho ocicek a jsem zase na mekko...
    SARRI
    SARRI --- ---
    easter bunny
    SARRI
    SARRI --- ---
    pozice chciple kapibary
    SARRI
    SARRI --- ---
    haha.. jedine bulik ma skill zvany "prirustani k betonu" preci ;)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Jo a taky kdyz chci bulika presunout v tu chvilku pribere tak 20 kilo:-D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: Na mne si i diky vzhledu moc lidi netroufne:-D Sem rad.. Nahanime s bulikem strach..:-D Ale zachovala ses suprove..
    SARRI
    SARRI --- ---
    ERIKK: tak to furt zni jako hra, ktera by nemela vadit imho .. ale nejsme tak dobrej kynolog abych to posoudila poradne ... proste kolem toho 2 roku jim doroste osobnost a ta uz se jen tak nezlomi .. my kvuli potizim aplikovali kosik, protoze nekdy si mohl hrat a zacal delat bugr treba az po chvili a hlavne ja ho moc nechtela poutat.. tak jsem zvolila spis volneji s jistenou zbrani po nekolika incidentech kdy byl rychlejsi nez ja a pak z toho byl akorat pruser...

HLAVNI_KAT: mno ja si to rychle srovnala v hlave a jednala s itm panem velice slusne a v rukavickach .. byla to dost citliva doma a mela jsem strach, ze pri sebemensi chybe by mohlo dojit k nejakym oplejtackam se zakonem, ze by treba tvrdil, ze ho napadl (a ja bych se tomu ani nedivila kdyby to udelal) a proste jsem si rikala, ze to radsi vydrzim nez abych si nechala utratit psa kvul inakymu curakovi (bylo mi tehdy 15 a cekala jsem treba ze se me nekdo v te tramvaji zastane, ale vsichni to ignorovali)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    SARRI: No toho aj se bojim taky desne moc.. Az pojedem nekam a nekdo udela tohle.. Ale ja jsem zrovna takova vybusna povaha ze bych se snad i porval:-D.. Jednou meli mensi insident v autobuse kuli lidem co byli liny se hnout.... A tady u Nas v póčo našeho bullika nemusí HLAVNE vlčáci.. furt na nej vyjizdej..nechapu:-D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    SARRI: no tak to asi vim kde k tem manyrum prisel :( Mame znamyho co ma krizence staforda a je hodne dominatni. Kdyz byl ten muj malej, docela ho sikanoval kdyz jsme byli na navsteve. Ne ze by ho nedky zle napadl, ale rozhodne mu nakladal dost. Tak asi proto nema rad vetsi a stejne velke psy jako on.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam