• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    KCN2
    KCN2 --- ---
    my jsme včera skládali hudbu :)

ERIKK
    ERIKK --- ---
    PAPAVLIS: hele meli jsme podobny problem... utocil na kolo nebo odmital bezet ... vyresil to micek v hube ... kdyz ho ma, beha za kolem normalne :D
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    nebojte se, nejsem idiot, co s ním poběží tryskem po dálnici ve 40 stupňovém vedru......mě jen jde o to, že když se posadím na kolo, pes se do něj zahryzne a nejedem nikam.....a když mu dám košík, tak strká hlavu do šprušlí anebo se postaví před kolo a neuhne
    prostě ta věc mě nikam unášet nebude a hotovo......někde jsem teď četla, že zkusit chodit s kolem pěšky a až si zvykne, tak teprv nasednout a pomalu jezdit po pár metrech.....no, kdyby měl někdo nějaký nápad, pište
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    PAPAVLIS: me beha bulice u kolobezky, ale fakt jen na kratsi vzdalenosti a nijak to netryskat :).. pro me byl zaklad, aby se naucila klidne chodit vedle nohy (je to jeste stene), potom jsem k tomu pridala jen kolobezku a slo to :-) Kolo by na jeji kratky nohy bylo uz asi moc, je to minibulik :-))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    PAPAVLIS: Co vim tak bulici nejsou moc staveny pro beh na delsi trasy...
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    máte někdo zkušenost s bulíkem co umí běhat u kola? nebo jak to psa naučit? díky
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    náš už neslyší, takže ani vhození kosti do misky nevyvolává žádaný efekt, ale piškoty záhadně slyší dycky:D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    IM_MORTAL: U nas jen zaslechne zvuk pytliku s piskotama a uz sedi...
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KCN2: ještě bych tam přidala obrázek ve stylu "na" nebo "tumáš ňamku", na který vážně poslechne:D
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    ERIKK: Tak u nas by to nevyslo, hodne dobre a povedene:)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    :)

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    ERIKK: Maleej:-D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    KCN2
    KCN2 --- ---
    jaro....

ERIKK
    ERIKK --- ---
    tady trefil postoj jak na moji ikonce... vyhlizi jaro :)

XVX
    XVX --- ---
    Darujeme Vitu, jen do dobrych rukou! Jeho majitel se o nej jiz nedokaze postarat. Je zdravy, ockovany (prukaz) spolecensky a hlavne umazleny! byl cviceny a je mu 6 let. Nechceme ho davat do utulku a urcite ne nekomu kdo nebude schopny se o nej postarat... nebojte se napsat :) je to mazel, nikdy nikomu nic neudelal (info z prvni ruky) dalsi info a fotky taky u me :) xgabrielax@email.cz

KCN2
    KCN2 --- ---
    naše klasika...... :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam