• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Nas jedine v perinkach.. vrchol blahosti kdy ho prikrejem..

TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    zachodak..

IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    TEEREEZAA: synovec našemu bullíkovi strčil do zadku teploměr (digitální) a pes jen zvedl hlavu, a když zjistil, že to je jen dítě, tak si zase lehnul
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    Takhle spi nase turbomys

TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    HLAVNI_KAT: Presne, mama od ditete si pry odbehla jen na chvilku do koupelny.. a z bulika se stal papir :-) Jsou to flegmousove :-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    TEEREEZAA: A prej ze krvelacny plemeno.. neznam flegmatictejsi psy.. ten nas ti ma uplne stejny:-D
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    Tohle znate? :-)

MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    HLAVNI_KAT: Chro chro chro..jsem ráda, že náš pupíček připomína dětem pouze ovečky :)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---

Jedna dietka odvedle z mistnosti..:-)

Trochu mi to pripomina moje prvni setkani s bulikem.. Tlustej, bilej a rudy podlity oci, uslintanej osklivej.. celej zivot sem si myslel ze radsi civavu nez tohle.. Ale diky svoji zene sem obevil kouzlo buliku a ted bych nemenil ani zanic:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    stejna zkusenost jako ERIKK, taky barfujem a neprdi.. jen vyjmecne, kdyz sezere naky ovoce nebo zeleninu v nevhodnych kombinacich- to je pak zabijak :-)
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    me teda neprdi skoro vubec od ty doby co barfuju.
    Na granulich to bylo tak 5 prud do hodiny
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    PAPAVLIS: asi bych před cestou doporučila dlouhou procházku v rychlejších tempu, nejmíň 12 hodin po jídle, aby se před cestou stihl vyvenčit a jestli nekrmíš granulema, tak poslední nějaké nenadýmací jídlo no :o)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Bulici prdej jedine v tu nejmin vhodnou situaci.. to je jedno z jejich pravidel.-D
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    PAPAVLIS: myslíš že jako prdí z toho že moc myslí nebo co? jistěže je to jen a jen jídelníčkem. když nebude prdět, bude ho bolet břicho - zkus to naordinovat sama sobě...
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    mám dotaz.....jak udělat, aby bullteriér neprděl? aspoň pár hodin když jedu vlakem.....
    a prosím vás, nepište mi tu změna jídelníčku, to možná platí u jiných plemen..... :)
    DEADDO
    DEADDO --- ---
    Love ten jejich čumec

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam