• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    mám dotaz.....jak udělat, aby bullteriér neprděl? aspoň pár hodin když jedu vlakem.....
    a prosím vás, nepište mi tu změna jídelníčku, to možná platí u jiných plemen..... :)
    DEADDO
    DEADDO --- ---
    Love ten jejich čumec

DEADDO
    DEADDO --- ---
    Ahojte, jsem tu nová tak posílám foto na seznámení :) Fillip z Čerchovské zahrady - můj mazlíček

TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    HLAVNI_KAT: hehe:-D tvuj bulik se rozhodne nepodcenuje.. pravoplatnej clen kocici smecky a netusi, ze je jinej :-)) nase se zase snazi narvat do dvirek pro kocky..

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    TEEREEZAA: V tomhle mame kliku. Je s kockama fakt za dobre a rad by si snima hral ale kdyz mu naznaci ze nemaji naladu a nekdy to musi bejt i zasycenim tak jim da pokoj a bezi se schovat k panickum:-D.. jinak ke kocicimu chovani z jeho strany.. Napriklad nam sem tam vyleze nekam na vrsek. Takze sme ho bez problemu nasli i na skrince, taky miluje krabice a cim mensi tim lepsi proste se do ni vejde a hodne vsazi na perspektivu protoze tam kde se protahla kocka on se prece musi protahnout taky a to samy s vahou.. Kdyz muj oblicej prezije prechod kocky rozhodne prezije i ten jeho..
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    HLAVNI_KAT: mnauka, jo? :--D Ja jsem ji jako malou taky dala ke kockam, ale ona se proti nim vzdycky rozebehne jako raketa a kocky zdrhaj..coz ji jeste vic motivuje k tomu, aby je honila.. jenze roste a vzdalenost mezi ji a kockou se krati, tak netusim, co by se stalo, kdyby ji dohnala.. :-)) Jsou to kocky mych rodicu... To mas dobry, ze tvuj hafan ma k nim aspon respekt (asi diky tomu natrhlymu vicku) :-))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    TEEREEZAA: Nas bulik nesmi do postele ale stejne tam porad je:-D.. Jinak s kockama to mame tak ze snima byl odmala ( mam pocit ze od nich pochytil i chovani a nekdy se chova jak kocka ) a prvni zkusenost s kockou pro nej byla ta ze mu kocour natrhl treti vicko.. Ale s nasi druhou kockou se docela kamaradi. Problem je v tom ze je na ne moc hrubej a rychlej takze hratky nikdy moc dlouho nevydrzi. Ale kdyz sou unaveny jsou schopny u sebe vsichni tri spat:-)
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    tak co lidi, smi vas bulik do postele?? :-) nemate nekdo zkusenost, jak spratelit bulika s kockou?
    SARRI
    SARRI --- ---
    KCN2: ta prvni je bozii :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    my jsme včera skládali hudbu :)

ERIKK
    ERIKK --- ---
    PAPAVLIS: hele meli jsme podobny problem... utocil na kolo nebo odmital bezet ... vyresil to micek v hube ... kdyz ho ma, beha za kolem normalne :D
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    nebojte se, nejsem idiot, co s ním poběží tryskem po dálnici ve 40 stupňovém vedru......mě jen jde o to, že když se posadím na kolo, pes se do něj zahryzne a nejedem nikam.....a když mu dám košík, tak strká hlavu do šprušlí anebo se postaví před kolo a neuhne
    prostě ta věc mě nikam unášet nebude a hotovo......někde jsem teď četla, že zkusit chodit s kolem pěšky a až si zvykne, tak teprv nasednout a pomalu jezdit po pár metrech.....no, kdyby měl někdo nějaký nápad, pište
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    PAPAVLIS: me beha bulice u kolobezky, ale fakt jen na kratsi vzdalenosti a nijak to netryskat :).. pro me byl zaklad, aby se naucila klidne chodit vedle nohy (je to jeste stene), potom jsem k tomu pridala jen kolobezku a slo to :-) Kolo by na jeji kratky nohy bylo uz asi moc, je to minibulik :-))
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    PAPAVLIS: Co vim tak bulici nejsou moc staveny pro beh na delsi trasy...
    PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    máte někdo zkušenost s bulíkem co umí běhat u kola? nebo jak to psa naučit? díky
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    SARRI
    SARRI --- ---
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    náš už neslyší, takže ani vhození kosti do misky nevyvolává žádaný efekt, ale piškoty záhadně slyší dycky:D
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    IM_MORTAL: U nas jen zaslechne zvuk pytliku s piskotama a uz sedi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam