• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLAVNI_KATBullterier
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    Jedna z mnoha Buličích celebrit :)

PAPAVLIS
    PAPAVLIS --- ---
    ERIKK: a co takový ten kartáček, co se nasazuje na prst? já osobně s ním zkušenosti nemám, ale z doslechu prý v pohodě.
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Hele lidi taky Vam bullk slape na prsty u nohou? Mne minimalne jednou denne a pokazdy se trefi drapem mezi prsty a nebo na puchejr a podobne..
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Muzu poprosit o tipy na chovatelske stanice? - pouze ty se kterymi mate vlastni zkusenosti, prosim:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    ERIKK: U nás na usazeniny, kamen a hrubsi necistoty platí tohle http://baron.cz/pes/skrabka-na-zubni-kamen-oboustranna-28263-k-KP000013-X000256-X001112.html a pak kosti. Jinak se nám teď stalo, že mel vražený kus trav, klacíků a bordelu mezi C a P1 a zahnívalo to. Odstraneno pinzetou a desinfekce solnym roztokem..
    DEADDO
    DEADDO --- ---
    ERIKK: Já jezdím na veterinu - dělají to při oblbnutí takovým ultrazvukem a jsem moc spokojení - třeba kámen nic líp nevyčistí ;) - ale zas se do pesana perem oblbovák no, dřív kartáček snášel,ale od té doby právě co nás trápí kámen - pomáha jedině toto. Má na pár měsícu klid a smrad také pryč
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    mate nekdo osvedcenou metodu cisteni zubu?
    Muj bulik me sice necha sahat dro huby, nekouse, ale jen rukama. Jakmile se snazim pouzit kartacek, chce ho sezrat a cisteni nepripada v uvahu.
    Jsou mu 4 a zacina mu docela slusne zavanet z huby, tak premylsm co s tim... napada me snad jedine veterina, nechat ho necim oblbbout a vycistit tam.
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    A tady jsme potkali trni...

HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Nas jedine v perinkach.. vrchol blahosti kdy ho prikrejem..

TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    zachodak..

IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    TEEREEZAA: synovec našemu bullíkovi strčil do zadku teploměr (digitální) a pes jen zvedl hlavu, a když zjistil, že to je jen dítě, tak si zase lehnul
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    Takhle spi nase turbomys

TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    HLAVNI_KAT: Presne, mama od ditete si pry odbehla jen na chvilku do koupelny.. a z bulika se stal papir :-) Jsou to flegmousove :-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    TEEREEZAA: A prej ze krvelacny plemeno.. neznam flegmatictejsi psy.. ten nas ti ma uplne stejny:-D
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    Tohle znate? :-)

MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    HLAVNI_KAT: Chro chro chro..jsem ráda, že náš pupíček připomína dětem pouze ovečky :)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---

Jedna dietka odvedle z mistnosti..:-)

Trochu mi to pripomina moje prvni setkani s bulikem.. Tlustej, bilej a rudy podlity oci, uslintanej osklivej.. celej zivot sem si myslel ze radsi civavu nez tohle.. Ale diky svoji zene sem obevil kouzlo buliku a ted bych nemenil ani zanic:-)
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam